Klod100 40 #4176 Napisano 29 Maja 2007 Mikołaj - Gratuluję 8) Dobry wybór. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mik #4177 Napisano 29 Maja 2007 image 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kojiro 127 #4178 Napisano 29 Maja 2007 (edytowane) . Edytowane 7 Stycznia przez Kojiro 0 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wermont 0 #4179 Napisano 29 Maja 2007 a ja caly czas nosze moja nowa milosc, z ktora jestem juz od tygodnia stare citizeny, timexy i tissot poszly obrazone gleboko do szafy [/img] 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #4180 Napisano 29 Maja 2007 Panie Mikołaju - PIĘKNY! Gratuluję :wink: :shock: :wink: 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 383 #4181 Napisano 29 Maja 2007 tak dla odmiany ;-) Mik, fajna masz odmiane, raz taki Pam, raz taki, pewnie masz ich na kazdy dzien tygodnia inny :shock: (albo i miesiaca :wink: ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość wojtek_pl #4182 Napisano 29 Maja 2007 U mnie na ręce to co zawsze od 13 lat. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1626 #4183 Napisano 29 Maja 2007 Mik - normalnie bajeczny :shock: Gratuluję 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #4184 Napisano 29 Maja 2007 Nie sądziłem, że to jeszcze kiedyś powiem, ale PAM zjawiskowy :shock: Muszę go zobaczyć na żywo 8) Certina wermonta też kozacka, zawsze jak zobaczę zdjęcia tego zegarka to zastanawiam się czy go nie kupić :roll: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #4185 Napisano 29 Maja 2007 Mik przepraszam ale chyba z nim, a nie w nim :oops: Przepiękny, gratuluję i zazdroszczę. Pozytywnie :roll: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dommir 3 #4186 Napisano 29 Maja 2007 tak dla odmiany ;-) No Mikołaj, teraz to mnie osłabiłeś całkowicie :shock: Jak moja maszyna wymiata, to Twoja jeszcze odkurza i froteruje.Szczerze gratuluję i chyba rzeczywiście trzeba będzie w niedługim czasie zaliczyć jakiegoś "pekińczyka". Pozdrawiam Mirek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mik #4187 Napisano 29 Maja 2007 dzięki serdeczne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #4188 Napisano 29 Maja 2007 ... chyba rzeczywiście trzeba będzie w niedługim czasie zaliczyć jakiegoś "pekińczyka".Pozdrawiam Mirek dzięki! ale twoja też niczego sobie! a pekińczyk - może wyjazdowy zrobimy?? Nad morzem 8) 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #4189 Napisano 29 Maja 2007 tak dla odmiany ;-) ja go chyba gdzies juz widzialem... 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mik #4190 Napisano 29 Maja 2007 ... chyba rzeczywiście trzeba będzie w niedługim czasie zaliczyć jakiegoś "pekińczyka".Pozdrawiam Mirek dzięki! ale twoja też niczego sobie! a pekińczyk - może wyjazdowy zrobimy?? Nad morzem 8) czytasz w moich myślach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #4191 Napisano 29 Maja 2007 ... chyba rzeczywiście trzeba będzie w niedługim czasie zaliczyć jakiegoś "pekińczyka".Pozdrawiam Mirek dzięki! ale twoja też niczego sobie! a pekińczyk - może wyjazdowy zrobimy?? Nad morzem 8) czytasz w moich myślach Fajnie, technkalia i terminy dogramy właściwym kanałem.Będzie mała wprawka przez spotkaniem klubowym. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #4192 Napisano 29 Maja 2007 ... chyba rzeczywiście trzeba będzie w niedługim czasie zaliczyć jakiegoś "pekińczyka".Pozdrawiam Mirek dzięki! ale twoja też niczego sobie! a pekińczyk - może wyjazdowy zrobimy?? Nad morzem 8) czytasz w moich myślach Przepraszam, którym Mikołaj przez to że masz taki fajny zegarek, nie będę się z Tobą spierał. Nie ważne czy się chodzi z zegarkiem czy w zegarku, ważne żeby wszystko chodziło jak w zegarku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mik #4193 Napisano 29 Maja 2007 ... chyba rzeczywiście trzeba będzie w niedługim czasie zaliczyć jakiegoś "pekińczyka".Pozdrawiam Mirek dzięki! ale twoja też niczego sobie! a pekińczyk - może wyjazdowy zrobimy?? Nad morzem 8) czytasz w moich myślach Fajnie' date=' technkalia i terminy dogramy właściwym kanałem.Będzie mała wprawka przez spotkaniem klubowym.[/quote'] Copy! J23 over and out ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #4194 Napisano 29 Maja 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gk1 0 #4195 Napisano 29 Maja 2007 Gratuluję Mikołaj, świetny. 0 PozdrawiamKrzysiek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #4196 Napisano 30 Maja 2007 Mik, brak słów, po prostu :shock: piękny Felek gazomierze są cool 8) 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 383 #4197 Napisano 30 Maja 2007 Felek, Twoje zegareczki jak zwykle maja klimat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiterM 736 #4198 Napisano 30 Maja 2007 mik, przepiękna maszyna... gratuluję!!! 0 Panerai... so much more than just a watch. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #4199 Napisano 30 Maja 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maestro #4200 Napisano 30 Maja 2007 Gratulacje! Jak wrażenia? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach