eye_lip 24179 #4201 Napisano 30 Maja 2007 Samuristi 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #4202 Napisano 30 Maja 2007 nie wiem co powiedzieć po prostu siedze i się na niego gapie :shock: moja 5 przy nim ........... ech co tam będę porównywał Samurai wymiata :!: :!: :!: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #4203 Napisano 30 Maja 2007 Czy kupiłeś go od Pawła? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #4204 Napisano 30 Maja 2007 tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #4205 Napisano 30 Maja 2007 No to Pawel postąpił super. Prosiłem jako pierwszy o fotki. Obiecał wysłac na maila. Przypominałem sie kilkakrotnie w temacie dotyczącym ofert i co?czyli pudełka i gwarancji brak????jeśli chłopaki sie nie zdecydują to jestem trzeci jak dobrze widze w kolejceodebrałbym go osobiście w wawie :twisted:Ja byłem pierwszy, a Emeryten drugi.A to napisał supersprzedawca 27.05. w odpowiedzi na pm.Mam go od nowosci.Fotki podesle jutroWyjdzie, że znowu się czepaim, ale liczyłem na rzetelność ofert w klubie. Jeśli ktoś wystawia, otrzymuje odzew, a później bez słowa sprzedaje zegarek innym niż zgłaszający chęć zakupu - to nie dzieje sie tu dobrze - klub powinien być miejscem gdzie zasady etyczne są na odpowiednim poziomie. Chciałem go kupić szczególnie, że były NATO i fajny Hirsch w zestawie . Zgłosiłem sie pierwszy, a kolega Pawel wolną amerykankę uprawia.Chciałem go kupić - ale cóż, ani zegarka, ani pasków.Niech Ci Arturze służy jak najlepiej i jak najdłużej Gratuluję Sam jest super - i Ty juz to wiesz.Paweł zaś niech pomyśli nad sposobem postępowania. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #4206 Napisano 30 Maja 2007 teraz się czuje trochę winny :oops: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #4207 Napisano 30 Maja 2007 Nie ma tu Twojej winy. Chyba nie wiedziałeś, że kolega Paweł nas zignorował. To on zachował sie niegodnie.Ty używaj i ciesz się bo jest czym Na liberty wygląda fajnie. Spróbuj jeszcze Di Model - czarny - jest jeszcze 1,5mm grubszy od Liberty.Taki bardzo poszkodowany to nie jestem. Mam samuraja. Tego chciałem dodatkowo i te paseczki - ale widać - nie można mieć wszystkiego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kojiro 127 #4208 Napisano 30 Maja 2007 (edytowane) . Edytowane 7 Stycznia przez Kojiro 0 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #4209 Napisano 30 Maja 2007 Pozwolę sobie ostatni raz w temacie tej sprzedaży się odezwać.Gdyby Pawłowi na czasie zależało - miałby 27.05 kase na koncie. Zanim Artur zainteresowanie przedstawił. Cene też akceptowałem - 0 negocjacji. Prosiłem o fotkę. Ale nawet bez niej, jeśliby stan opisał mi - uwierzyłbym i zapłacił, ale obiecał fotke nazajutrz, dlatego czekałem - i od tej pory nic.I wyciszam się w temacie. :? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #4210 Napisano 30 Maja 2007 I wyciszam się w temacie. :? I słusznie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #4211 Napisano 30 Maja 2007 W pełni zadowolony: :wink: 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #4212 Napisano 30 Maja 2007 Chciałem posprzątać, ale watek jest długi, zawiera zdjęcia i przez kilkanaście minut nie otworzył sie w całości. Może jakiś kolega-mod z szybszym netem? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #4213 Napisano 30 Maja 2007 Pewnie. Pod dywanik. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #4214 Napisano 30 Maja 2007 A uważasz, że ten wątek jest stosowny do tej wymiany zdań? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #4215 Napisano 30 Maja 2007 Myśle, że zaden nie jest - i w tym kłopot - dalej będzie jak jest i zawsze bedzie grupa osób "rozumiejących" tych co sprzedają w dziki sposób.Ale miałem dac sobie spokój Sorry. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mashun 10 #4216 Napisano 31 Maja 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deem 1 #4217 Napisano 31 Maja 2007 0 I znowu człowiek wydaje pieniądze, których nie ma, na rzeczy, których nie potrzebuje, by imponować ludziom, których nie lubi. Danny Kaye Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #4218 Napisano 31 Maja 2007 Dawid zaje... zdjęcie :shock: 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #4219 Napisano 31 Maja 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deem 1 #4220 Napisano 31 Maja 2007 Dawid zaje... zdjęcie :shock:dzięki :wink: 0 I znowu człowiek wydaje pieniądze, których nie ma, na rzeczy, których nie potrzebuje, by imponować ludziom, których nie lubi. Danny Kaye Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość libero #4221 Napisano 31 Maja 2007 Teraz tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1623 #4222 Napisano 31 Maja 2007 Certina prezentuje się świetnie 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #4223 Napisano 31 Maja 2007 dziś cyborg: znany również pod nazwą: jednooki diabeł(z ang. i po ang. lepiej brzmi :wink: ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość amator3nr #4224 Napisano 31 Maja 2007 Ale czemu on taki brudny??Szczota i pod kran !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #4225 Napisano 31 Maja 2007 nie da rady-NIESTETYto juz warstwa plastiku chwyciła i czyscząc rysuje /drapie/kalecze całą powierzchnie(właśnie dlatego-jego przeznaczeniem jest towarzyszyc mi w ciężkich pracach fizycznych 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach