KURNAJANEK 8 #4326 Napisano 14 Czerwca 2007 Janek jakie sa wymiary tego Marti'ego (bo calkiem fajny sikor)?? nie ma rewelacji , ale ujdzie 39,5 mm z koronką na 43mm krzyzol :arrow: ten link juz widziałem , w sumie niewiele mi pomógł , i inny werk mam A wogłe to mam jeszcze jednego DIVERA , ten dopiero jest luta 8) ale brakuje mi bezel tego "matiego" kupiłem własnie by bezel zaadoptowac , ale mnie sie za bardzo spodobał .. i co małem zrobic ! znów w punkcie wyjścia :roll: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #4327 Napisano 15 Czerwca 2007 Prezent od przyjaciela Fajnego masz przyjaciela :roll: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibber 0 #4328 Napisano 15 Czerwca 2007 0 Seiko SNM011...w codziennej pogoni za dokładnością, w powietrzu, na lądzie, po wodą. PMy nie dochodza (czasem), kontakt via email. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #4329 Napisano 15 Czerwca 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #4330 Napisano 15 Czerwca 2007 Omega to chyba nowy nabytek. z Allegro jesli sie nie mylę, tak?? Klasyka gatunku, gratulacje 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #4331 Napisano 15 Czerwca 2007 Omega to chyba nowy nabytek. z Allegro jesli sie nie mylę, tak?? Klasyka gatunku, gratulacje Dokładnie...Dziękuje. dziś rano był też a jeszcze wcześniej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #4332 Napisano 15 Czerwca 2007 U mnie dziś tajemniczy ''man in brown'' 8) 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4744 #4333 Napisano 15 Czerwca 2007 Mój man in brown zupełnie nietajemniczy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4744 #4334 Napisano 15 Czerwca 2007 a od 10 minut ten:http://images21.fotosik.pl/370/f054e31f4d5d650d.jpg' alt='f054e31f4d5d650d.jpg'>[/img] Dodam - szczególnie dla przyszłych posiadaczy wersji klubowej ze:Rozmiar zupełnie fajnyPasek - zupełnie jak nie od Zenka - a to znaczy, że naprawdę dobrej jakości 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi_Leg 261 #4335 Napisano 15 Czerwca 2007 Świetny! Już się nie mogę doczekać mojego :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4744 #4336 Napisano 15 Czerwca 2007 jak i ja mojego z logo i numerkiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #4337 Napisano 15 Czerwca 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 387 #4338 Napisano 15 Czerwca 2007 felek, fajnisty. ustrzeliles go ostatnio na ajegro? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #4339 Napisano 15 Czerwca 2007 to gift placykowy(mam go juz prawie tydzień),dostałem go jako gratis do innego ,,rosjanina''co ciekawe tamten nie chodzi a ten pięknie zasuwa:lol: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #4340 Napisano 15 Czerwca 2007 Marcinku-piękny. Gratuluję wyboru. A widziałeś moją bransoletę :?: Do Twojego też by pasowała 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #4341 Napisano 15 Czerwca 2007 Świetny Zeno na świetnym pasku. Możesz mi PM-nąć ile kosztuje ten model? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #4342 Napisano 15 Czerwca 2007 Dawno go nie nosiłe no i dziś założyłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibber 0 #4343 Napisano 15 Czerwca 2007 A widziałeś moją bransoletę :?: Do Twojego też by pasowała Dziekowac za gratulacje. Bransolete oczywiscie widzialem, ale nosilem, nie nosze i nie bede nosil, bo wyrywaja mi wlosy z nadgarstka. 0 Seiko SNM011...w codziennej pogoni za dokładnością, w powietrzu, na lądzie, po wodą. PMy nie dochodza (czasem), kontakt via email. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #4344 Napisano 15 Czerwca 2007 Nos noś. Ja Ci wyrwie wszystkie włosy, wtedy stanie się komfortowa. Zresztą dziś obrośnięte nadgarstki wyszły z mody :twisted: Jak również inne obrośnięte miejsca u facetów :twisted: 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #4345 Napisano 15 Czerwca 2007 Zresztą dziś obrośnięte nadgarstki wyszły z mody :twisted: Jak również inne obrośnięte miejsca u facetów :twisted: na prawde? :shock: do czego to doszlo :oops: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość seth11 #4346 Napisano 15 Czerwca 2007 na prawde? :shock: do czego to doszlo :oops: Jako mniemam, nie jesteś z modą na bieżąco? :wink: Kurcze ja też :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #4347 Napisano 16 Czerwca 2007 Sie dziwicie?? Choc z modą na bieżąco nie jestem, i nie jestem ''trendy'' ale z ludźmi sie spotykam róznymi i widzę czasem panów chodzących do kosmetyczki, do manikiurzystki, robiących sobie peeling, lifting, czy inny tuning. Golących pachy, klaty (gdzie indziej im nie zagladam)Zresztą wystarczy zajrzeć do ''męskich'' magazynów typu np. Logo, żeby sie przekonać, że taki własnie wizerunek faceta jest teraz na topie. Nieogolony, lekko spocony twardziel w dżinsach, kowbojkach, skórze, na koniu lub motocyklu to już przeżytek. Dziś lans robi wydepilowany, wykremowany, gładkolicy laluś. 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #4348 Napisano 16 Czerwca 2007 Jedno co mnie pociesza, to one z wiekiem mądrzeją. Poza tym większość tych niemowlaków na jakąś genetyczną nieporadność na widok np. przebitej opony. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #4349 Napisano 16 Czerwca 2007 Jedno co mnie pociesza, to one z wiekiem mądrzeją. Poza tym większość tych niemowlaków na jakąś genetyczną nieporadność na widok np. przebitej opony. ...lub bitej kobiety. :roll: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #4350 Napisano 16 Czerwca 2007 raczej bijącej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach