Master Yoda 2171 #133576 Napisano 4 Maja 2017 (edytowane) Hahah. Dobra jutro postaram sie znowu zapunktowac i zaloze np. Zenith.Jestes w Jestes w wielkim bledzie, ze kieruje mna moda czy reklama. Ja kupuje to co mi sie podoba. A kupuje duzo za duzo. Nie fascynuje mnie sztampa. Kocham ekstrawagancje. Chyba zle zrozumiales co napisalem, bo wprost proporcjonalnie odwrotnie Przeczytaj proszę raz jeszcze.. Edytowane 4 Maja 2017 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 70907 #133577 Napisano 4 Maja 2017 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekk 413 #133578 Napisano 4 Maja 2017 Chyba zle zrozumiales co napisalem, bo wprost proporcjonalnie odwrotnie Przeczytaj proszę raz jeszcze..Jezeli tak to przepraszam. Ja mam duzy dystans i szanuje poglady adwersarzy. Niektorzy koledzy lubia tak po polsku dac do zrozumienia, ze moje upodobania zegarkowe sa wg. nich wariackie ;-) Wypaczyla mnie Ameryka bo tu za duzo Rolexow jest . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4515 #133579 Napisano 4 Maja 2017 Radek- zrób jakaś fajna galerie. Masz nietuzinkowo kolekcje, która warto przedstawić szerzej. Pisze to bez jakichkolwiek podtekstów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3573 #133580 Napisano 4 Maja 2017 RadekDołączam się do prośby Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #133581 Napisano 4 Maja 2017 Jezeli tak to przepraszam. Ja mam duzy dystans i szanuje poglady adwersarzy. Niektorzy koledzy lubia tak po polsku dac do zrozumienia, ze moje upodobania zegarkowe sa wg. nich wariackie ;-) Wypaczyla mnie Ameryka bo tu za duzo Rolexow jest .Jak pisałem-sam uważam ze zegarek powinien choc w czesci uzwierciedlać charakter czy upodobania właściciela. No i Ameryki nie trzeba by Rolex wypaczył zdrowy rozsadek i postrzeganie Jak to mówią frak dobrze leży w trzecim pokoleniu 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 682 #133582 Napisano 4 Maja 2017 Jak tu jej nie kochać ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekk 413 #133583 Napisano 4 Maja 2017 Jak pisałem-sam uważam ze zegarek powinien choc w czesci uzwierciedlać charakter czy upodobania właściciela. No i Ameryki nie trzeba by Rolex wypaczył zdrowy rozsadek i postrzeganie Jak to mówią frak dobrze leży w trzecim pokoleniu Ladnie to ujales. Ja nie potrafie robic tak pieknych zdjec jak koledzy tutaj. Ale pomysle o galerii.Wynajme profesjonalnego fotografa. Juz dawno myslalem o zarchiwizowaniu swoich zbiorow. Czesc zegarkow mam w banku co tez stanowi jakies utrudnienie.Niektorzy beda mogli sobie pokpic do woli. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #133584 Napisano 4 Maja 2017 Ladnie to ujales. Ja nie potrafie robic tak pieknych zdjec jak koledzy tutaj. Ale pomysle o galerii.Wynajme profesjonalnego fotografa. Juz dawno myslalem o zarchiwizowaniu swoich zbiorow. Czesc zegarkow mam w banku co tez stanowi jakies utrudnienie.Niektorzy beda mogli sobie pokpic do woli. Radek , a kto z ciebie kpi ? Masz fajna kolekcje i zbierasz same pochwały . Niekiedy chłopakom włączy sie troche sarkazmu ,ale takiego pozytywnego i z dobrym humorem. Wrzuć na ten amerykański luz , o którym kiedyś sam wspominałeś 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #133585 Napisano 4 Maja 2017 Nie Ty jeden masz....w banku 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wacor 1175 #133586 Napisano 4 Maja 2017 Pierwszy raz na nadgarstku...nieosiągalne okazało się osiągalne i tak oto KonTiki jest moja 0 https://www.siepomaga.pl/dorian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #133587 Napisano 4 Maja 2017 Radek, nie raz czytałem, że lubisz ekstrawaganckie zegarki, więc skoro tak to je kupuj, bo one są tylko dla Ciebie i wcale nie muszą tu na forum się nikomu podobać. Masz swój styl bycia i do niego dobierasz garderobę, auta, czy właśnie zegarki 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Spatz #133588 Napisano 4 Maja 2017 Fajne zegarki, jednak porównanie jakości wykonania do AP bardzo ale to bardzo naciągane Czy miałeś kiedyś zegarki Concord w ręce? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smycel 4769 #133589 Napisano 4 Maja 2017 Pierwszy raz na nadgarstku...nieosiągalne okazało się osiągalne i tak oto KonTiki jest moja To szczere gratulacje z realizacji celu Zwłaszcza tak fajnego. 0 Instagram WIS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekk 413 #133590 Napisano 4 Maja 2017 Radek , a kto z ciebie kpi ? Masz fajna kolekcje i zbierasz same pochwały . Niekiedy chłopakom włączy sie troche sarkazmu ,ale takiego pozytywnego i z dobrym humorem.Wrzuć na ten amerykański luz , o którym kiedyś sam wspominałeś Tak naprawde mam tez trche zegarkow bardzo popularnych na forum ale uznalem, ze tych nie warto pokazywac. Zabolala mnie kiedys opinia o De Grisgorno FG One, ktos okreslil, ze to najbrzydzszy zegarek na swiecie a ja uwazam, ze jest bardzo ladny. Ide tez o zaklad, ze ta osoba nigdy nie widziala go na zywo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #133591 Napisano 4 Maja 2017 Tak naprawde mam tez trche zegarkow bardzo popularnych na forum ale uznalem, ze tych nie warto pokazywac. Zabolala mnie kiedys opinia o De Grisgorno FG One, ktos okreslil, ze to najbrzydzszy zegarek na swiecie a ja uwazam, ze jest bardzo ladny. Ide tez o zaklad, ze ta osoba nigdy nie widziala go na zywo.Ważne ze tobie sie podoba bo o to właśnie chodzi .A publika .....niech zazdrości 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ram83 119 #133592 Napisano 5 Maja 2017 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4070 #133593 Napisano 5 Maja 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20290 #133594 Napisano 5 Maja 2017 Taki stylowy Hamiltonik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roback1 228 #133595 Napisano 5 Maja 2017 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1071 #133596 Napisano 5 Maja 2017 DC-4 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bialy_gibson 18 #133597 Napisano 5 Maja 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #133598 Napisano 5 Maja 2017 DC-4 Super fota 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muzzy 4012 #133599 Napisano 5 Maja 2017 Czy miałeś kiedyś zegarki Concord w ręce? Tak miałem na ręce Concorda i miałem AP i twierdzę że temu pierwszemu bliżej jest do np Taga, do AP mu bardzo daleko. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muzzy 4012 #133600 Napisano 5 Maja 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach