Gość pcstud #4826 Napisano 6 Sierpnia 2007 wakacyjnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #4827 Napisano 6 Sierpnia 2007 z wakacji ale..... cały czas go noszę URL=http://imageshack.us][/url] 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość iceman #4828 Napisano 7 Sierpnia 2007 dzisiaj tak... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagib 2 #4829 Napisano 7 Sierpnia 2007 Witam: podobnie jak Koledzy - noszę się wakacyjnie. Pierwszy mój kwarcowy zegarek 8) W oczekiwaniu na renowację starego złotego chronographa kupiłem coś takiego: Tissot PRS 200. Mechanizm ETA G10.211. Pozdrawiam! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #4830 Napisano 7 Sierpnia 2007 Dzisiaj ten, na nowym zamocowaniu (bransolete zastapilem paskiem): __________Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deemahn 1 #4831 Napisano 7 Sierpnia 2007 A to Błonie z poprzedniej strony jest naprawde superim bardziej na nie patrzetym bardziej chcialbym miec 0 TAG Indy 500, Samurai white&black, Delbana, Heuer Carrera, Certina DS Podium RK i troche kwarcu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 383 #4832 Napisano 8 Sierpnia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fixxxer1 76 #4833 Napisano 8 Sierpnia 2007 dawno nie zakladana PobedaZakładaj ją częściej - jest bardzo ładna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KonradD 0 #4834 Napisano 8 Sierpnia 2007 od niedzielihttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/408ee95212a6151d.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1626 #4835 Napisano 8 Sierpnia 2007 JLC :shock: świetny 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
difrat 116 #4836 Napisano 9 Sierpnia 2007 Co prawda nie na ręku bo... mimo, że "skaczący" - lubi się wylegiwać.... ale co tam (właśnie zacząłem studiować instrukcję obsługi aparatu :oops: 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #4837 Napisano 9 Sierpnia 2007 nowy nabytek -dzisiaj podjedziemy po nowe szkiełko:)Shot with PENTAX K100D at 2007-08-09Shot with PENTAX K100D at 2007-08-09 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #4838 Napisano 9 Sierpnia 2007 To nie oskarżenie, tylko pytanie. Fakt, że z tezą :twisted: Na drugi raz w razie drift'u łap ten fragment rafy, który widać na drugim planie zdjęcia - takie żółto-pomarańczowe z białymi końcówkami :wink: A propos prezentowania: zegarek OK, ale dotykanie rafy nie jest OK, niezależnie od tego, czy w Twojej ocenie jest obumarła czy nie. Sądząc po opisanym przez Ciebie sposobie radzenia sobie z prądem pozwól, że wiedzę na ten tem czerpał będę z innych źródeł :-) EOT. Jesteś nurkiem. Super. Nie zdarzyło Ci się nigdy przy ścianie rafy, podczas prozaicznego pozowania do fotki trafić na silny i niespodziewany prąd?Pozwól również, że i ja wiedzę bedę czerpał od fachowców, których znam i ufam im (jeden z nich robił fotkę, a drugi był obok poza planem) a nie jasnowidzów :wink: Nie widzisz czego dotykam - powtarzam to. A owi fachowcy uznali to zdarzenie za dopuszczalne. Myślę, że obejrzenie tej rafy (Gotha Abu Ramada) będzie nadal mozliwe mimo mojego haniebnego wyczynu. Jest piękna, dla doświadczonych tak jak Ty nurków moze troszkę za łatwa - 18-20 m, ale rzeczywiście warta obejrzenia. Dla mnie była świetną przygodą. I Tobie takiej życzę. Ps. Z racji tematu niespecjalnie zbieżnego z "jaki zegarek...." wiekszy sens miałaby korespondencja o pouczającym mnie wydźwięku na priv. Ale wiele jest osób, które pod pozorem szczytnych idei, niesienia pomocy itp lubią tak sobie "dowalić" od niechcenia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kodzik 0 #4839 Napisano 9 Sierpnia 2007 nowy nabytek -dzisiaj podjedziemy po nowe szkiełko:)Shot with PENTAX K100D at 2007-08-09Shot with PENTAX K100D at 2007-08-09 oprócz szkiełka jeszcze by się nowy paseczek przydał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #4840 Napisano 9 Sierpnia 2007 oprócz szkiełka jeszcze by się nowy paseczek przydał Tez ale spokojnie - z paskami na jakis czas stopuje - bede robil wieksze zakupy a wtedy przesyłka wyniesie taniej,więc sie czaję... :oops: 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Stanisław Czerny #4841 Napisano 10 Sierpnia 2007 Cytochrom ten zegarek jest piękny oczywiście wymaga dopieszczenia ale manufaktura prestiżowa i swoje już przezył (lata 60?) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #4842 Napisano 10 Sierpnia 2007 Dzieki:),Tak 60te cal.2532pc ,,wybieramy sie do zegarmistrza ale na przgląd,smarowanie i szkiełko- tarcza została juz dzisiaj podczyszczona-wiecej sie nie da nie nieszczac, zdjecia pokaze jak go zrobie, srednica 34mm bez koronki, poza tym aparat wychwytuje mi wszystkie niedoskonałosci-zadobry:) 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrek_38 19 #4843 Napisano 10 Sierpnia 2007 Znamy sie od miesiaca i nawet sie lubimy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #4844 Napisano 10 Sierpnia 2007 Miła znajomość :wink: A jakie wymiary ma twój nowy przyjaciel? 8) 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrek_38 19 #4845 Napisano 10 Sierpnia 2007 36 na 32 mm. Pierwszy wymiar to wysokosc. Jak na Vacherona to calkiem sporo. Mnie w zupelnosci zadowala 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SPORTURA 01 #4846 Napisano 10 Sierpnia 2007 Jędrek ale przywaliłeś. Przyjaciel faktyczne zacny. Nie da się ukryć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kojiro 127 #4847 Napisano 10 Sierpnia 2007 (edytowane) . Edytowane 7 Stycznia przez Kojiro 0 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrek_38 19 #4848 Napisano 10 Sierpnia 2007 Nie damski To calkiem duzy zegarek. Jak na standardy firmy oczywiscie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antjama 24 #4849 Napisano 10 Sierpnia 2007 nie no, duzy to on raczej nie jest.chociaz tutaj (ale to raczej blad) znalazlem jeszcze mniejszy i oznaczony jako meski 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #4850 Napisano 11 Sierpnia 2007 Brakuje jeszcze dziurek, ale przy tej grubości trzyma się i bez nich i bez języczka :-) Shot with K750i at 2007-08-11 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach