Gość tessio #5326 Napisano 25 Września 2007 Felek, chciałem Wam tylko go pokazać, nie będę nosił, bo chociaż jest ekstra, to... kwaaaarc! :wink: :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #5327 Napisano 25 Września 2007 Felek, chciałem Wam tylko go pokazać, nie będę nosił, dobra dobra :wink: ślij go mi ja do będe nosił :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #5328 Napisano 25 Września 2007 Kwaaaaaarc! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #5329 Napisano 25 Września 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mion 0 #5330 Napisano 25 Września 2007 Gratuluje wszystkim zegarków. Właśnie przebrnąłem przez 356 stron tego wątku :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #5331 Napisano 25 Września 2007 Gratuluje wszystkim zegarków.Właśnie przebrnąłem przez 356 stron tego wątkuTo ja gratuluję samozaparcia, a przede wszystkim ilości wolnego czasu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrek_38 19 #5332 Napisano 25 Września 2007 A my Ci mion gratulujemy zaparcia Pzdr. Kadarius, w jednej chwili to napisalismy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #5333 Napisano 25 Września 2007 Czasami ludzie tak mają Jędrek to się nazywa koherencja fal mózgowych, czy jakoś tam. Sam nawet nie wiem skąd znam takie mądre słowa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mion 0 #5334 Napisano 25 Września 2007 Czytałem przez dobre 2 tygodnie, ale warto było.Żeby nikt mi nie zarzucił że nie zrozumiałem dołączam fotkę mojego zegarka który dziś mam na ręku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #5335 Napisano 25 Września 2007 No piękny poljocik 31681 gratuluję. Teraz musisz dokupić miga lub suhoja! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #5336 Napisano 25 Września 2007 Aviator to Aviator. Twardziel z wyglądu. Ma swój styl, trzeba mu przyznać. A jeszcze do FikThor'a: Super ten Timex. Ja nie mam do Timex'a uprzedzeń. Mój dzieciak katuje teraz nurka 200m Reef Gear, a on wszystko dzielnie znosi. Zastanawiam się nad zakupem takiego własnie jak ten, czarnego z kompasem. Jeden z niewielu kwarców (w dostepnym dla mnie przedziale cenowym) który mnie kręci... 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #5337 Napisano 25 Września 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #5338 Napisano 25 Września 2007 Korba ma rację Timex rulez. Mojej żonie kupuję co trzy lata nowego i jest cała w skowronkach, że nie chce myśleć o żadnych nakręcanych szwajcarach, a moje dziecię nosi takiego: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #5339 Napisano 26 Września 2007 A dzisiaj ZenekZ odbiciem jarzębiny w szkiełku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deemahn 1 #5340 Napisano 26 Września 2007 jak kwarc, to kwarc 0 TAG Indy 500, Samurai white&black, Delbana, Heuer Carrera, Certina DS Podium RK i troche kwarcu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #5341 Napisano 26 Września 2007 A ja dzisiaj na nadgarstku noszę radziecką myśl techniczną 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 862 #5342 Napisano 26 Września 2007 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #5343 Napisano 26 Września 2007 ja ostatnio monotematycznie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #5344 Napisano 26 Września 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paolo 0 #5345 Napisano 26 Września 2007 Mion, super ten Aviator, skadś go znam . Jak tam z jego dokładnością? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 349 #5346 Napisano 26 Września 2007 Tu się robi wątek w stylu "Pokaż mi swój kwarc..." Tessio, gratuluję :twisted: 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mion 0 #5347 Napisano 26 Września 2007 Wiem wiem, masz takiego samego tylko młodszego. Mój ma numer 139 Co do dokładności to jestem bardzo zadowolony. Zaraz po zakupie późnił 20-25 sekund na dobe, ale po regulacji zwalnia ok.minute na miesiąc !!! Tak więc teraz nic nie kombinuje ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #5348 Napisano 26 Września 2007 Tu się robi wątek w stylu "Pokaż mi swój kwarc..." Tessio, gratuluję :twisted: najwyższy czas :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
floorek 0 #5349 Napisano 27 Września 2007 Bardzo fajny, jak wykonanie? Solidny. Koledzy podważali jego niezatapialność w innym wątku na tym forum. Jednak, kto z takim zegarkiem by pływał? Prezentuje się świetnie. 0 Rafal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 380 #5350 Napisano 27 Września 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach