kadarius 25 #5751 Napisano 1 Listopada 2007 Jakaś nowa moda na fotki w krzakach? Dobrze, że przynajmniej w sweterku ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neixet 11 #5752 Napisano 1 Listopada 2007 Jakaś nowa moda na fotki w krzakach? Dobrze, że przynajmniej w sweterku !:D:D kreuje nowe trendy:D:D:D 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 25 #5753 Napisano 1 Listopada 2007 Daniel, moja żona lubuje się w takich pnączach, a i ja hoduję sporo roślin, więc może jakaś wspólna sesja fotograficzna w domowych zaroślach - niech się trend utrwala ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neixet 11 #5754 Napisano 1 Listopada 2007 ok, dobry pomysl;) 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #5755 Napisano 1 Listopada 2007 Popieram to moze byc interesujace :roll: Pochwalka dla Neixet,a za nowy watek :idea: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 14 #5756 Napisano 1 Listopada 2007 sweterek -jestkrzaki-są 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 27892 #5757 Napisano 1 Listopada 2007 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #5758 Napisano 1 Listopada 2007 Nooo Filip nareszcie 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanka 0 #5759 Napisano 2 Listopada 2007 nie było lepszego aparatu pod ręką.przyjechał właśnie from TomASH za co mu serdecznie dziękuję ale dziwnie mi teraz bez zakręcanej koronki :wink: 0 Transport lotniczy (in study process).Zodiac ZO2040 on brancelet. Election Grand Prix Berne 1914 from 1945 on Hirsch Calf. Election Grand Prix - in repair. Marzenie i cel: IWC Mark XVI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 27892 #5760 Napisano 2 Listopada 2007 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 885 #5761 Napisano 2 Listopada 2007 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 5102 #5762 Napisano 2 Listopada 2007 Filip. Cos Ty nałożył tej Adriatice :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonPawox 0 #5763 Napisano 2 Listopada 2007 Dziś bolszo bo jestem na wschodzie - białoruska wersja Orieta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 25 #5764 Napisano 2 Listopada 2007 takie cudo to ja pierwszy raz widzę - mam taką "orientalną" rakietę ale łucza i to kwarca jeszcze nie widziałem! SUPER!!! :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #5765 Napisano 2 Listopada 2007 Dziś w pracy poskładałem puzzle Zobaczcie co wyszło :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomASH 2295 #5766 Napisano 2 Listopada 2007 wsio haraszo? :wink: sprzęt zacny, jednak trochę za bardzo kojarzy mi się z nowobogackimi sąsiadami zza wschodniej granicy... @sanka - czekam na ostrzejsze fotki :wink: mam nadzieję że sie dobrze nosi :!: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 885 #5767 Napisano 2 Listopada 2007 :? 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzepa 3 #5768 Napisano 3 Listopada 2007 Dziś w pracy poskładałem puzzle Zobaczcie co wyszło :shock: Jak dla mnie wygląda supeerrrrr.... 0 // Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1742 #5769 Napisano 3 Listopada 2007 Wiktor lubię te "Twoje" zegarki- świetne zdjęcie 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 2 #5770 Napisano 3 Listopada 2007 Fajna koszula, Wiktor 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 981 #5771 Napisano 3 Listopada 2007 :shock: , ale gdyby to był komplet w stali, bądź w białym złocie, to byłoby już :shock: :shock: :shock: :twisted: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #5772 Napisano 3 Listopada 2007 :shock: , ale gdyby to był komplet w stali, bądź w białym złocie, to byłoby już :shock: :shock: :shock: :twisted: Marcin, masz to jak w banku. Tylko daj mi kilka dni :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #5773 Napisano 3 Listopada 2007 He he, w Aparcie sprzedają używane zegarki jako nowe, bo część z nich nosił już Wiktor 8). I bardzo dobrze, jak będę coś u Ciebie kupował to poproszę o co najmniej 30% upust, bo nie mam zamiaru płacić za używkę jak za nowy czasomierz :wink:. Ale poważnie mówiąc, to ten AP wymiata :shock:. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 27892 #5774 Napisano 3 Listopada 2007 Rewelacyjny zestaw Wiktorze! Ja naprawdę nie mam takiej malej ręki: 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 2 #5775 Napisano 3 Listopada 2007 Rewelacyjny zestaw Wiktorze! Ja naprawdę nie mam takiej malej ręki:Co to za Seiko? Jakiś modyfikowany Samuraj? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach