Gość mik #7001 Napisano 2 Marca 2008 Marcinie, gratulacje! RO to świetny wybór. Niech się dobrze nosi! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #7002 Napisano 2 Marca 2008 Marcin - teraz już sam nie wiem: czarny, czy biały ładniejszy. Namieszałeś mi w głowie 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
silver 1 #7003 Napisano 2 Marca 2008 Gratulacje!!! Najlepiej mieć dwa: czarny i biały na dzień i na noc :smile: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #7004 Napisano 2 Marca 2008 Klaudiusz... nie daj sobie mącić w głowie! Tylko i wyłącznie czarne lico RO jest piękne :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #7005 Napisano 2 Marca 2008 Marcin GRATULUJE!Kupiles wspanialy zegarek! Niech sie dobrze nosi! Poogladam na spotkaniu. 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #7006 Napisano 2 Marca 2008 Marcin zaskoczyłeś mnie :mrgreen: i to bardzo pozytywnie.Wielkie gratulację! Niech się dobrze nosi:)pozdrawiam 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomASH 2130 #7007 Napisano 2 Marca 2008 Mnie to raczej nie zaskoczyło :roll: Z białą tarczą bardzo sportowo i uniwersalniesię prezentuje. Klod, proponuję kopertę z różowego bądź żółtego złota orazczarną tarczę (np :cool:TAKI) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #7008 Napisano 2 Marca 2008 Klod, proponuję kopertę z różowego bądź żółtego złota orazczarną tarczę (np :cool:TAKI) Złoto jest miękkie i łatwo się rysuje, a tak piękne szlify jakie ma AP, trudno będzie po zniwelowaniu rys uzyskać. Nie wiem czy złoto to dobry wybór w przypadku tego zegarka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ati #7009 Napisano 2 Marca 2008 A już na pewno nie żółte złoto... moim zdaniem ... faux pas :grin: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomASH 2130 #7010 Napisano 2 Marca 2008 A pamiętacie fotki FikThora ze złotym RO :?: Zrobiły na mnie piorunujące wrażenie...a do tego w Krakowie na Sławkowskiej miałem okazję mieć podobnego na swymnadgarstku - po prostu miodzio! Pragnę zauważyć iż nie jestem zwolennikiemzłotych masywnych kopert jednak ten jeden, jedyny raz zdradzę ideały :mrgreen: Jeśli chodzi o stalowy RO to pragnąłbym któryś ze starszej, cieniutkiej serii z granatową bądź czarną tarczą :oops: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
delbana 0 #7011 Napisano 3 Marca 2008 0 Czas nie ma początku ani końca, ma tylko środek, w którym wypadło nam żyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #7012 Napisano 3 Marca 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomASH 2130 #7013 Napisano 3 Marca 2008 Uffff... cyferek prawie tak wiele jak na giełdzie :roll: Winszuję :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #7014 Napisano 3 Marca 2008 Dzieki. Faktycznie, cyferek mu nie brakuje :grin: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #7015 Napisano 3 Marca 2008 Marcin ! Gratulacje !... ale koronka coś nie z tej strony :twisted: piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #7016 Napisano 3 Marca 2008 Gdy patrzę na tego AP na usta ciśnie mi się zawsze słowo - KONKRETNY! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pawel Frątczak #7017 Napisano 3 Marca 2008 Z podziękowaniem dla Pawła F. Paweł' date=' mam nadzijeę, że też jesteś zadowolony.[/size'] Pewnie, że jestem. Cykanie Unitasa uzależnia :oops: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #7018 Napisano 3 Marca 2008 Klod, proponuję kopertę z różowego bądź żółtego złota orazczarną tarczę (np :cool:TAKI) Złoto jest miękkie i łatwo się rysuje, a tak piękne szlify jakie ma AP, trudno będzie po zniwelowaniu rys uzyskać. Nie wiem czy złoto to dobry wybór w przypadku tego zegarka.Zgadzam się z Mariuszem, oglądałem złotego RO u Wiktora i już miał przetarcia na bezelu :sad: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hddvd 0 #7019 Napisano 3 Marca 2008 Nowy przyjaciel :mrgreen: :Obrazek Marcin Klasyka i duuuża klasa.Gratulacje.P.S. Ładnych parę lat temu (tak gdzieś chyba koło 1999-2000) zaczynała się moja fascynacja zegarkami szwajcarskimi i zauroczenie AP RO przyczyniło się do tego masakrycznie. RO oglądałem wtedy chyba na Chmielnej. 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #7020 Napisano 3 Marca 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ALAMO #7021 Napisano 3 Marca 2008 A ja dziś tak: - sorry za jakość ale w hotelu mam b.słabe oświetlenie: Obrazek Wielce gustowny, nomen omen, kondon Już wiem o czym mówiłeś :cool: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #7022 Napisano 3 Marca 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
silver 1 #7023 Napisano 3 Marca 2008 O kurcze, laptop mi wyświetla do góry nogami. Jest na to jakaś rada? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #7024 Napisano 3 Marca 2008 O kurcze, laptop mi wyświetla do góry nogami. Jest na to jakaś rada? stanąć na głowie :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
silver 1 #7025 Napisano 3 Marca 2008 Pomogło. częściowo. Reszta postów dalej do góry nogami. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach