Perpetuum Mobile 74870 #228126 Napisano 2 Września 2021 1 godzinę temu, cjareck napisał(-a): W pełni zgadzam się z powyższym Ale po zdjęciu moim laickim okiem nie dostrzegłbym, że sprzączka jest plastikowa... Zaintrygowany Twoją uwagą wziąłem do ręki magnes i... masz rację, to jednak jest metal. Sprzączka w rękach robi wrażenie plastikowej. Jest lekka i przez to malowanie/lakierowanie niestety daje dość mocne wrażenie "plastikowości". Ale faktycznie jest metalowa. Punkt za spostrzegawczość. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rmak 30694 #228127 Napisano 2 Września 2021 Godzinę temu, Paulus57 napisał(-a): Mam podobnego . Ten jednak lepszy. Na podstawie samych zdjęć trudno ocenić, który lepszy, trzeba by porównać na żywo 😉 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 74870 #228128 Napisano 2 Września 2021 Godzinę temu, Paulus57 napisał(-a): Mam podobnego . Ten jednak lepszy. Podasz źródło a sprzączkę można zmienić. Sprzączka jednak metalowa 🙂. A link zaraz wyślę na PW. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 164107 #228129 Napisano 2 Września 2021 3 minuty temu, rmak napisał(-a): Na podstawie samych zdjęć trudno ocenić, który lepszy, trzeba by porównać na żywo 😉 Miód na serce posiadacza homarów. Choć widziałem IWC na żywo, to jak to mówią, lepiej mieć podobnego, niż tylko zdjęcie podziwianego . 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KobyS0 9705 #228130 Napisano 2 Września 2021 2 minuty temu, Paulus57 napisał(-a): Miód na serce posiadacza homarów. Choć widziałem IWC na żywo, to jak to mówią, lepiej mieć podobnego, niż tylko zdjęcie podziwianego . ooo mądre słowa płyna z Twych ust, a raczej z klawiatury 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 164107 #228131 Napisano 2 Września 2021 Powiedzmy, że z głowy . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KobyS0 9705 #228132 Napisano 2 Września 2021 a no fakt, z głowy, a ja dzisiaj przystępuję do remontu i popełniłem takie coś używane aby nie łachać swoich czasomierzy, będę kleił taras płynną papą więc nie chciałbym aby na moich jakieś pamiątki zostały, a tego to wyrzucę a kupiłem, gdyż bez zegarka na łapie to czuję się taki goły, zbrukany, a ręka jest dla mnie jak obcy w pierwszej części Ósmego Pasażera Nostromo - mój ulubiony film ps. kufa nawet ma szafir i na niebiesko świeci haha tylko to kwarc a ja lubię jak wskazówka płynie a nie skacze jak pier....ny miś koala a jak skończę remont to może komuś się przyda, albo walnę sobie w wolnej chwili hydromoda a beze obrotowy kilka lepiej od moich seikaczy 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 164107 #228133 Napisano 2 Września 2021 9 minut temu, KobyS0 napisał(-a): a no fakt, z głowy, a ja dzisiaj przystępuję do remontu i popełniłem takie coś używane aby nie łachać swoich czasomierzy, będę kleił taras płynną papą więc nie chciałbym aby na moich jakieś pamiątki zostały, a tego to wyrzucę a kupiłem, gdyż bez zegarka na łapie to czuję się taki goły, zbrukany, a ręka jest dla mnie jak obcy w pierwszej części Ósmego Pasażera Nostromo - mój ulubiony film ps. kufa nawet ma szafir i na niebiesko świeci haha tylko to kwarc a ja lubię jak wskazówka płynie a nie skacze jak pier....ny miś koala a jak skończę remont to może komuś się przyda, albo walnę sobie w wolnej chwili hydromoda a beze obrotowy kilka lepiej od moich seikaczy Całkiem ciekawy a Ty go do brudnej roboty przeznaczyłeś... (dobrze, że nie mokrej, choć 20 ATM ma) . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KobyS0 9705 #228134 Napisano 2 Września 2021 1 minutę temu, Paulus57 napisał(-a): Całkiem ciekawy a Ty go do brudnej roboty przeznaczyłeś... (dobrze, że nie mokrej, choć 20 ATM ma) . też się zdziwiłem jego wyglądem ( na plus) jak przyszedł, kiedyś miałem Nautice ( 15 lat temu... long long time ago) i dobrze ją wspominam, zegar taki uniwersalny to tyrania, ale tym jest mile zaskoczony, coś może z niego jeszcze wymoduję jak patrzyłem to nowe po 1700 zł latały, masakra... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #228135 Napisano 2 Września 2021 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AK&AK 56599 #228136 Napisano 2 Września 2021 Nowy nabytek i kawa 😁 Miłego dnia! 25 Małżeństwo i zegarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KobyS0 9705 #228137 Napisano 2 Września 2021 1 minutę temu, AK&AK napisał(-a): Nowy nabytek i kawa 😁 Miłego dnia! a wczoraj przed snem mąż miał go na łapce to się nazywa zgodne małżeństwo 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 164107 #228138 Napisano 2 Września 2021 11 minut temu, AK&AK napisał(-a): Nowy nabytek i kawa 😁 Miłego dnia! Prawdziwy macho miałby wątpliwości o co chodzi. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
acid 2584 #228139 Napisano 2 Września 2021 (edytowane) DO ROBOTY !!! Edytowane 2 Września 2021 przez acid 23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KobyS0 9705 #228140 Napisano 2 Września 2021 8 minut temu, acid napisał(-a): DO ROBOTY !!! a młotek był w zestawie ??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
acid 2584 #228141 Napisano 2 Września 2021 7 minut temu, KobyS0 napisał(-a): a młotek był w zestawie ??? Akurat był pod ręką... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AK&AK 56599 #228142 Napisano 2 Września 2021 Godzinę temu, KobyS0 napisał(-a): a wczoraj przed snem mąż miał go na łapce to się nazywa zgodne małżeństwo Nie. Wczoraj wieczorem jak i w nocy, jak i dziś jest na mojej łapce 😁 A małżeństwo z nas zgodne, więc jak mąż będzie chciał to mu baby tune pożyczę 😉 (on woli Zelosa w brązie...). 2 Małżeństwo i zegarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Londek 51559 #228143 Napisano 2 Września 2021 😉 26 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 94286 #228144 Napisano 2 Września 2021 😀 22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KobyS0 9705 #228145 Napisano 2 Września 2021 28 minut temu, AK&AK napisał(-a): Nie. Wczoraj wieczorem jak i w nocy, jak i dziś jest na mojej łapce 😁 A małżeństwo z nas zgodne, więc jak mąż będzie chciał to mu baby tune pożyczę 😉 (on woli Zelosa w brązie...). fakt, pokićkałem sorki a zegar super ładny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 92647 #228146 Napisano 2 Września 2021 16 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezary1976 3376 #228147 Napisano 2 Września 2021 17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 92647 #228148 Napisano 2 Września 2021 17 godzin temu, Genovese_ napisał(-a): Zegarek idealny (co widać i po tych fotach i po liczbie "zainspirowanych" firm i modeli) dostaje na forum, włącznie z moim, 11 lajków..? 1 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 32122 #228149 Napisano 2 Września 2021 Daje radę 😎 23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genovese_ 19200 #228150 Napisano 2 Września 2021 6 minut temu, Lincoln Six Echo napisał(-a): Zegarek idealny (co widać i po tych fotach i po liczbie "zainspirowanych" firm i modeli) dostaje na forum, włącznie z moim, 11 lajków..? No dokładnie Rolex ND ma u mnie dożywocie i cały czas wzbudza moje emocje.Sprawdzałem noszenie go w dwóch wariantach oprócz bransolety jeszcze na pasku ale po dogłębnych przemyśleniach bransoleta wygrała.A jeżeli chodzi o foty to ogólnie słabe wyszły zresztą 3 pierwsze są z przed ponad 3 lat co uczyłem się dopiero robić zdjęcia na forum.. 😀 6 godzin temu, tomaliusz napisał(-a): Zegar kapitalny, graty 👍 Tylko ustaw porządnie ... 21 sekunda a wskazówka minutowa centralnie w indeksie o pełnej minucie ... brrrr Dzięki ale to zakup z 2018 roku.😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach