Gość McIntosh #7826 Napisano 1 Lipca 2008 Tak trzeba. Jeśli nie będziesz jak inni achów i ochów regularnie z siebie wyrzucał, to nie masz co tu szukać. E tam. Nie raz wyrażałem tu krytyczne opinie i jakoś nikt mnie za to nie znienawidził. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #7827 Napisano 1 Lipca 2008 tylko same ochy i achy. nie wiem, widocznie tak trzeba tutaj... Nie przejmuj się, nie jesteś sam w tej opinii odnośnie sejkaczy (wiele osób to potwierdza w "kuluarach" :wink: ale nikt nie napisze)ja pisałam ;-) choc teraz już mnie tak nie rażą, nawet mam jakiegoś. A dziś to mi się śniło, że poszedłem na basen w diverze seiko i on mi zamókł i nawet smutno mi się zrobiło kuba1991 poljot za***isty. Sekundnik miał taki kolor od urodzenia? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #7828 Napisano 1 Lipca 2008 Tak trzeba. Jeśli nie będziesz jak inni achów i ochów regularnie z siebie wyrzucał, to nie masz co tu szukać. E tam. Nie raz wyrażałem tu krytyczne opinie i jakoś nikt mnie za to nie znienawidził.Tyle, że ja na dole posta dorzuciłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba1991 3643 #7829 Napisano 1 Lipca 2008 kuba1991 poljot za***isty. Sekundnik miał taki kolor od urodzenia? dzięki ! myślę że miał taki kolor od urodzenia ponieważ jest to absolutny nos i nie sądze żeby ktokolwiek w nim cokolwiek dłubał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #7830 Napisano 1 Lipca 2008 Tyle, że ja na dole posta dorzuciłem No cóż, w miejscu w którym są emotikony, u mnie wyświetlają się znaki zapytania. Niestety strona techniczna naszego forum leży już na łopatkach. Nie pamiętam kiedy było tak źle jak obecnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #7831 Napisano 2 Lipca 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iqsebcio 0 #7832 Napisano 3 Lipca 2008 Pierwszy raz w nato strap :] bo wkrótce wypad nad morze Pozdrawiam! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #7833 Napisano 3 Lipca 2008 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 278 #7834 Napisano 4 Lipca 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #7835 Napisano 4 Lipca 2008 tryton - cudo! :-))) Ja sobie wieczorem ponosiłem poljota, bez nastawiania, jutro idzie na smarowanie, jak wróci to zrobię fotkę w świetle dziennym bo tu nie widać jak indeksy pięknie błyszczą [url=""]Obrazek[/url] Piękna maszyna gdzieś taki cudo upolował i to w takim stanie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #7836 Napisano 4 Lipca 2008 Jedna z obowiazkowych pozycji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #7837 Napisano 4 Lipca 2008 tryton - cudo! :-))) Ja sobie wieczorem ponosiłem poljota, bez nastawiania, jutro idzie na smarowanie, jak wróci to zrobię fotkę w świetle dziennym bo tu nie widać jak indeksy pięknie błyszczą [url=""]Obrazek[/url] Piękna maszyna gdzieś taki cudo upolował i to w takim stanie :-)) Ano czasem trafi się jakiś kurnajeleń ;-)Żartowałem.Dzięki Robert. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #7838 Napisano 4 Lipca 2008 wysyłka w cenie? :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rossi77 0 #7839 Napisano 4 Lipca 2008 Dzisiaj,jutro i pojutrze... :mrgreen: 0 pzdr.rossi77 "...moja rada jest taka- łagodna droga,to łagodny sposób..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #7840 Napisano 5 Lipca 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianperek 1 #7841 Napisano 5 Lipca 2008 Orient Mako "Pepsi" cal. 46943, model od oficjalnego przedstawiciela.Duży kawałek metalu (170g) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #7842 Napisano 5 Lipca 2008 Fajny Orient, podoba mi się :!: Jakie wymiary? 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1625 #7843 Napisano 5 Lipca 2008 jednozegarkowiec 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #7844 Napisano 5 Lipca 2008 fajny ORIENT..ale 40 mm to za mlao jak dla mnie ... tez o nim kiedys myslaem (o wersji czarnej)... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianperek 1 #7845 Napisano 5 Lipca 2008 Fajny Orient, podoba mi się :!: Jakie wymiary? Dokładnie 41.5mm (46mm z koronką), z uszami trochę więcej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kortyzol 3 #7846 Napisano 6 Lipca 2008 no, no... piękny ten Orient, wygląda na solidnego divera... 0 ???????? => ta choroba dobrze ROCKuje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 380 #7847 Napisano 6 Lipca 2008 Fajny Orient, podoba mi się :!: Jakie wymiary? Dokładnie 41.5mm (46mm z koronką), z uszami trochę więcej mi się kojarzy z Pepsi (nie wiem dlaczego :wink: ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianperek 1 #7848 Napisano 6 Lipca 2008 mi się kojarzy z Pepsi (nie wiem dlaczego :wink: ) Dokładnie, ogólnie ta rodzina otrzymała przezwisko "mako", które weszło już niemal do oficjalnego użycia. Pepsi to popularne określenie tego modelu. Na orient+pepsi Google odpowiada:http://images.google.com/images?ndsp=18&am...tart=0&sa=N 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #7849 Napisano 6 Lipca 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba1991 3643 #7850 Napisano 6 Lipca 2008 ruiny huty metali ciężkich w szopienicach (w tle) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach