Pagan 13 #8076 Napisano 7 Sierpnia 2008 No bo to przeciez nie jest podróba... No nie jest :grin: To teraz sprzedaj,panie kolego Amfibie.No bo po co Ci dwa PAMy :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość olek #8077 Napisano 7 Sierpnia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gk1 0 #8078 Napisano 7 Sierpnia 2008 Idę do wanny 0 PozdrawiamKrzysiek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #8079 Napisano 8 Sierpnia 2008 Piękny ten "Lonżin" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4711 #8080 Napisano 8 Sierpnia 2008 Oj korciło mnie strasznie jak Klaudiusz go oferował, oj korciło :mrgreen: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iqsebcio 0 #8081 Napisano 8 Sierpnia 2008 Dziś od rana Marynarka Wojenna :cool: gdzie to kupujecie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #8082 Napisano 8 Sierpnia 2008 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leo13 120 #8083 Napisano 8 Sierpnia 2008 < 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AgentBart 0 #8084 Napisano 8 Sierpnia 2008 Nowy nabytek. Ten no, jak mu tam... krokiet..? brykiet... Aaa... cricket :mrgreen: Zdjęcie kiepskie, ale czasomierz piękny: 0 pozdrawiam - Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1627 #8085 Napisano 9 Sierpnia 2008 Zaiste piękny mam słabość do zegarków z alarmem 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #8086 Napisano 9 Sierpnia 2008 no to i ja dziś podobnie i to bardzo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AgentBart 0 #8087 Napisano 9 Sierpnia 2008 Cricket Nautical jest też świetny. Bardzo fajny jest też GMT, którego chyba nikt w klubie jeszcze nie ma. Widzę po zdjęciu, że masz aktywny alarm (wyciągnięta koronka) - jak to jest w takim przypadku z jego wodoszczelnością -pozostaje szczelny, czy już wtedy nie? 0 pozdrawiam - Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #8088 Napisano 9 Sierpnia 2008 Cricket Nautical jest też świetny. Bardzo fajny jest też GMT, którego chyba nikt w klubie jeszcze nie ma. Widzę po zdjęciu, że masz aktywny alarm (wyciągnięta koronka) - jak to jest w takim przypadku z jego wodoszczelnością -pozostaje szczelny, czy już wtedy nie? nie ... koronka jest wciśnięta ! a co do szczelności to pojecia nie mam : :oops: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #8089 Napisano 10 Sierpnia 2008 Cytochrom - super zegarek.. Może by tak zapodać jakąś sesję do galerii? Agent i Kurnajanek - całkiem niezłe Janek, to jesteś na tym urlopie czy nie? 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #8090 Napisano 10 Sierpnia 2008 Cytochrom - super zegarek.. Może by tak zapodać jakąś sesję do galerii? Agent i Kurnajanek - całkiem niezłe Janek, to jesteś na tym urlopie czy nie? Wczoraj wróciłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #8091 Napisano 10 Sierpnia 2008 Do utrzymania szczelnosci - służy pirscionek gwintowany , ktory przy wyciagnietej koronie dokreca sie do koperty - dociskając walek - w ten sposob otrzymujemy szczelnosc , jest widoczny na fotce - ten model ma ciekawie to rozwiazane - jednak chyba nie do konca praktycznie 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fansei 38 #8092 Napisano 10 Sierpnia 2008 Nie ustawiona data i zdjęcie nie z ręki , nie skończony " pimp up " , ale wczoraj i dzisiaj 6309 na łapce Pozdro 0 Seiko Ninja Limited EditionSeiko Orange Samurai Limited EditionSeiko Black Samurai dwie sztukiSeiko White SamuraiSeiko Orange MonsterSeiko SARB001Seiko Black Bullet i jeszcze kilka Seiko i Citizenów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #8093 Napisano 10 Sierpnia 2008 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #8094 Napisano 11 Sierpnia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość aju1984 #8095 Napisano 11 Sierpnia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mik #8096 Napisano 11 Sierpnia 2008 w sumie od dłuższego czasu tu nie pisałem ale ... ... jak dla mnie to coś - marina militare - to po prostu podróba, napędzana chińczykiem, która udaje panerai luminora! uważam to za żałosne, że takie zdjęcia pojawiają się na tym forum, niestety świadczą o jego degeneracji.Przykre to w sumie, że żaden mod nie reaguje na ewidentne promowanie podróbek ... chwileczkę przecież to mod się tą podróbką chwali - jak dla mnie bezcenne he he 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #8097 Napisano 11 Sierpnia 2008 ... jak dla mnie to coś - marina militare - to po prostu podróba, napędzana chińczykiem, która udaje panerai luminora! Każdy ma prawo mieć zdanie.... uważam to za żałosne, że takie zdjęcia pojawiają się na tym forum, niestety świadczą o jego degeneracji. To po co uczestniczysz w jego życiu? Przykre to w sumie, że żaden mod nie reaguje na ewidentne promowanie podróbek ... Gdyby to była podróbka to by reagował. chwileczkę przecież to mod się tą podróbką chwali - jak dla mnie bezcenne he he Niestety jesteś w błędzie w dalszym ciągu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kortyzol 3 #8098 Napisano 11 Sierpnia 2008 ak dla mnie to coś - marina militare - to po prostu podróbaJak dla mnie kolejna marka, która produkuje zegarki o linii nadwozia, podwozia i silnika, które teraz są w modzie, a przecież na tarczy nie pisze Luminor Panerai. Niech OP i MM sądzą się o to czy podróba czy nie, ale oczywiście nie neguje Twego zdnia na temat tego, że MM to podróba OP, każdy ma swoje zdanie. uważam to za żałosne, że takie zdjęcia pojawiają się na tym forum, niestety świadczą o jego degeneracji.Dlaczego degeneracji? To, że ktoś nie kupuje OP tylko MM o czymś świadczy.Może o tym, że najnormalniej nie ma kasy na linie zegarków z tradycją, a może dlatego, że chińczyk napędzający MM jest tak samo dobry jak Unitas w OP, zapewne jest wiele powodów. Marka która nie zamienia napisu z tarczy z Luminor na, np. Ludomir, nie jest dla mnie podróbą, tym bardziej żałosnym dla mnie nie jest pokazywania takiego zegarka na forum, nie pokazujmy zatem pilotów Stowy, Archimede, Steinharta, Adriaticy, IWC, bo wszyscy się podrabiają. :twisted: Osobiście zastanowiłbym się nad nabyciem tego "chińczyka" jeśli tyko werk, dobrze by się sprawował, a koperta byłaby szczotkowana, to pewnie smiało kupiłbym tą "podróbkę" OP. :cool: 0 ???????? => ta choroba dobrze ROCKuje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 386 #8099 Napisano 11 Sierpnia 2008 ... jak dla mnie to coś - marina militare - to po prostu podróba, napędzana chińczykiem, która udaje panerai luminora! uważam to za żałosne, że takie zdjęcia pojawiają się na tym forum Jak nigdy wcześniej mnie nie raziły podróbki i burzliwe dyskusje jak to nieładnie jak ktoś nosi podróbki, ew. jak kupuje zegarek który dizajn ma zerżnięty z luksusowych marek, to w tym przypadku jest to już śmieszne, jak z dystansem zaczęła się dyskusja czy aby na pewno ten chińczyk jest podróbką. W końcowm etapie wiele osób niemal jednogłośnie stwierdziło że to przecież całkiem coś innego niż OP. Mik, nie kupuję zegarków takich jakie Ty nosisz, ale w 100% Cię popieram w zacytowanym tekście. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mbubu #8100 Napisano 11 Sierpnia 2008 A ja głupiutki, zbesztalem kolegę, że straszliwe coś na ręku nosi. A było to z twarzy bardzo podobne do Breitlinga Navitimera, ale "marka" :mrgreen: :mrgreen: była inna.Jutro go przeproszę. To był Chinczyk w stylu podobnym BN. A jak nowicjusz zapyta o jakiegoś Lobora, czy Jacuesa Montegne - oj tragedia, nie kupuj, krzak bo podają date zalożenia w zamierzchłej przeszłości - łola boga - lament, że hej. Podszywają się pod historię, której nie mają.A tak Marina cacy jest. Przecież nie napisali ani Panerai, ani luminor. Tylko tak sobie korzysta z legendy Panerai, ale nie podaje tego na stronie, więc jest bez zarzutu. :mrgreen: Stworzyli ją oczarowani legedą chinscy miłośnicy Panerai z paneriisti.cn :grin: Funkcji edukacyjnej to juz chyba Klub nie pelni? (oby mi się wydawało) Znalazłęm!!!Taki ma. Na aukcji nazwany jest MZI Navitimer. To bardzo fajny zegarek. Ma mechanizm i chodzi. I dobrze wykonany. :mrgreen: jak na ta wspaniałą cenę. Nie zaplacisz cła, przesylka szybka bo na rodzimym serwisie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach