SphinX 77 #8351 Napisano 5 Września 2008 nice...zamiana za FORTISA..czy kolejny nabytek ?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #8352 Napisano 5 Września 2008 :mrgreen: ...ście nie trafili portki i koszulka lata świetności mają już za sobąPrzyrost masy mięśniowej :?: :?: :?: mozna poznać po wystających żyłach :cool:Żółtaczka :?: :?: :?: fota retuszowana :roll: :mrgreen: 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S-3 244 #8353 Napisano 5 Września 2008 nice...zamiana za FORTISA..czy kolejny nabytek ??kolejny nabytek. Ale z fortisem też się powoli będę żegnał. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crayzee 1 #8354 Napisano 5 Września 2008 Jeszcze przez parę dni. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Nautica #8355 Napisano 6 Września 2008 Fota kiepska, sprzed paru dni, ale zegareczek cieszy i nie schodzi z nadgarstka:)Widze że lubisz nosić dosyć luzno zegarek na branzolecie, ja bym tak nie mógł S-3 świetna OMEGA ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #8356 Napisano 6 Września 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #8357 Napisano 7 Września 2008 Mała zmiana ,dziś rusek prawie w złocie Przy okazji drodzy rusofile poproszę informacje na temat tego zegarka , bo jakoś nie mogę nic znaleźć :oops: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MS3 #8358 Napisano 7 Września 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Structural 0 #8359 Napisano 7 Września 2008 Kwarc, ale lubię :wink: ...Nie dziwię się - milusi :smile: Niestety skończyły się wakacje i rodzinka wróciła do domu :cry: Do dobrych stron należy, że wreszcie się wysypiamNo i odzyskałem Samuraja Dzisiaj wyprowadziłem go na spacer - chyba idzie jesień. 0 Pozdrawiam serdecznie - Jan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanka 0 #8360 Napisano 8 Września 2008 Dawno nie pisałem tu a to może dlatego, że nie lubię się chwalić...Nabyłem coś jeszcze bardziej chorego.Kupowałem z zamkniętymi oczami ale wartobyło. Jest już ponad miesiąc i nie chce się rozstać.Niby ogromny a na ręce leży idealnie.Czuję się całkiem inaczej niż przy zakupie Davosy kiedyś. Bo to w sumie ma "950metrów więcej" możedlatego...Jak znajdę wenę to w galerii obiecane dlasprzedającego. Dzięki :wink: Trzymam kuferek żeby nie uciekł. 0 Transport lotniczy (in study process).Zodiac ZO2040 on brancelet. Election Grand Prix Berne 1914 from 1945 on Hirsch Calf. Election Grand Prix - in repair. Marzenie i cel: IWC Mark XVI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #8361 Napisano 8 Września 2008 Gratuluje:), ja mam dzisiaj na reku to sorki za zdjecie sklepowe - pojawia sie odpowiednie - prezent od zony ale wyjatkowo nosze z przyjemnoscia:) pozdrawiamR 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #8362 Napisano 8 Września 2008 Niby ogromny a na ręce leży idealnie. potwór , ale fajny :mrgreen: 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek. 0 #8363 Napisano 8 Września 2008 (Paweł - dziekuję) J. 0 Jacek Tomczak - Janowski-=WSzA=-Warsztat Szyderstwa Artystycznego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #8364 Napisano 8 Września 2008 wlasnie przyszedl kurier - wiec byly na reku , Breitling to jakaś podroba bo maly - 42 mm :roll: fotki na szybko - wiec fatalna jakość 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #8365 Napisano 8 Września 2008 wlasnie przyszedl kurier - wiec byly na reku , Breitling to jakaś podroba bo maly - 42 mm :roll:A myszka już zdrowa? :twisted: Gdybyś w dziurkę nie dmuchał wszystko byłoby ok. :razz: :razz: 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #8366 Napisano 8 Września 2008 Staruszku małeś przestać palic co te fajki ronią w tle ? na lekkie sie przerzuciłeś ?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #8367 Napisano 8 Września 2008 tzn. ktoryprzyszedl kurjerem ?? wszystkie 3 ??? ten Breitling to podorba naprawde? ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek. 0 #8368 Napisano 8 Września 2008 ten Breitling to podorba naprawde? ? Nie. tylko papierosy :cool: J. 0 Jacek Tomczak - Janowski-=WSzA=-Warsztat Szyderstwa Artystycznego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #8369 Napisano 8 Września 2008 Fajki nie moje -żony , Breitling - 42 steelfish produkowany tylko w 2005 roku ogolnie dosyć poszukiwany , w zasadzie to bardzo poszukiwany .Hemig - nie interesuje mnie jak to zrobisz - myszka na jutro ma być sprawna :!: 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #8370 Napisano 8 Września 2008 Hemig - nie interesuje mnie jak to zrobisz - myszka na jutro ma być sprawna :!: Wybacz, ale żebym jeszcze się Twoją myszką opiekował.. :razz: :razz: 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #8371 Napisano 8 Września 2008 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek. 0 #8372 Napisano 8 Września 2008 Oho, Diesel się zdenerwował i przyszedł wymieść :mrgreen: Zresztą - wspaniała sztuka. J. 0 Jacek Tomczak - Janowski-=WSzA=-Warsztat Szyderstwa Artystycznego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #8373 Napisano 8 Września 2008 Oho, Diesel się zdenerwował i przyszedł wymieść :mrgreen: Nie, nie ja tu tylko nowym meshem się chwale :wink: :mrgreen: 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #8374 Napisano 8 Września 2008 tzn. ktoryprzyszedl kurjerem ?? wszystkie 3 ???trzy przyszly - jednego nie pokazalem :mrgreen: a jeden byl juz wszesniej . 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #8375 Napisano 9 Września 2008 Dzisiaj, na chwilę tylko niestety, 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach