Krygo 19723 #259126 Napisano 14 Października 2022 (edytowane) 22 minuty temu, WatchSnob27 napisał(-a): Spokojnie, może na fotkach nie sprawia to takiego wrażenia, ale to był korek i auto stało w miejscu 😉, a parafrazując piosenkę.... To w korku dzieci się nudzą Natomiast przepraszam jeżeli narusza to Twoją wrażliwość społeczną 😁 Jak miałbyś potencjalnie krzywdę wyrządzić tylko sobie to Twoja sprawa, ale możesz ją zrobić komuś innemu. Zdjęcia natomiast były dwa, w tym jedno na 100% robione podczas jazdy, więc nie rób teraz ze mnie wariata edytując posta bo się tylko ośmieszasz. Edytowane 14 Października 2022 przez Krygo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr_X 2334 #259127 Napisano 14 Października 2022 Ostatnie przed weekendem , obiecuje 😆 24 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damp 1332 #259128 Napisano 14 Października 2022 (edytowane) 51 minut temu, Paulus57 napisał(-a): Cena aktualnie nie jest niska, ale jak ją akceptujesz - kupuj. Jedyne co mu można zarzucić, to że rotor bywa słyszalny, ale to tylko przy gwałtownych ruchach. Mając do wyboru zielony i khaki, wybrałbym ten drugi, ale gdy kupowałem nie było jeszcze tego modelu. Poza tym cena była dużo przyjaźniejsza. A sprawdziłem jest w opisie To Seagull ST2130 Automatic - klon ETA 2824-2. Ciekawe czy taki ładny szlifowany, czy bez zdobień w środku jest. A kurs dolara nawywijał z cenami na Alli Edytowane 14 Października 2022 przez damp 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwi 6613 #259129 Napisano 14 Października 2022 23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 162303 #259130 Napisano 14 Października 2022 Godzinę temu, damp napisał(-a): Tak na szybko, bez ustawiania dla wszystkich wielbicieli śnieżnych burz.... A w środku siedzi Seagull? Tak, ST2130. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rogue1 2713 #259131 Napisano 14 Października 2022 19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nomateus 3868 #259132 Napisano 14 Października 2022 Strasznie go lubię raz na jakiś czas wyciągnąć! 22 instagram.com/crownandlume Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 74860 #259133 Napisano 14 Października 2022 37 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 162303 #259134 Napisano 14 Października 2022 Godzinę temu, damp napisał(-a): A sprawdziłem jest w opisie To Seagull ST2130 Automatic - klon ETA 2824-2. Ciekawe czy taki ładny szlifowany, czy bez zdobień w środku jest. A kurs dolara nawywijał z cenami na Alli Jest pod stalowym deklem, ale z tego co wiem, to ten mechanizm jest robiony ze zdobieniami. Najlepiej nie zaglądaj, tylko wyobraź sobie. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krondar 3501 #259135 Napisano 14 Października 2022 1 godzinę temu, WatchSnob27 napisał(-a): Spokojnie, może na fotkach nie sprawia to takiego wrażenia, ale to był korek i auto stało w miejscu 😉, a parafrazując piosenkę.... To w korku dzieci się nudzą Natomiast przepraszam jeżeli narusza to Twoją wrażliwość społeczną 😁 Godzinę temu, Krygo napisał(-a): Jak miałbyś potencjalnie krzywdę wyrządzić tylko sobie to Twoja sprawa, ale możesz ją zrobić komuś innemu. Zdjęcia natomiast były dwa, w tym jedno na 100% robione podczas jazdy, więc nie rób teraz ze mnie wariata edytując posta bo się tylko ośmieszasz. @Krygo Będę adwokatem diabła trochę - to pierwsze foto wyglądało jakby jechał, ale równie dobrze mógł stać a dystans do auta z przodu, właśnie dlatego że robił zdjęcie. Teraz ciężko powiedzieć bo zdjęcie wyleciało 😉 @WatchSnob27 Nie tak dawno gdy stałem w korku, pani wpakowała mi się w tył auta z taką siłą że wrzuciła mnie na samochód stojący przede mną. Pech chciał - na agresywnego Białorusina, który ni w ząb nie łapał polskiego, co nie ułatwiło rozwiązania 'problemu'. Jak się możesz domyślać, moje auto z (z niespełna wtedy 30tyś przebiegiem) ucierpiało najbardziej, a pani jak stwierdziła - 'tylko na chwilę zerknęła na telefon'... "Wrażliwość społeczna", tak? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 162303 #259136 Napisano 14 Października 2022 29 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 96851 #259137 Napisano 14 Października 2022 Po zmianie na pasek. 36 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Hanhart, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 74860 #259138 Napisano 14 Października 2022 11 minut temu, kornel91 napisał(-a): Po zmianie na pasek. Jak pilot, to tylko na pasku 👍. Nawet jak ucha ma trochę przydługie. 😉 P.S. Piękny zegarek. 🤩 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WatchSnob27 1952 #259139 Napisano 14 Października 2022 56 minut temu, krondar napisał(-a): @Krygo Będę adwokatem diabła trochę - to pierwsze foto wyglądało jakby jechał, ale równie dobrze mógł stać a dystans do auta z przodu, właśnie dlatego że robił zdjęcie. Teraz ciężko powiedzieć bo zdjęcie wyleciało 😉 @WatchSnob27 Nie tak dawno gdy stałem w korku, pani wpakowała mi się w tył auta z taką siłą że wrzuciła mnie na samochód stojący przede mną. Pech chciał - na agresywnego Białorusina, który ni w ząb nie łapał polskiego, co nie ułatwiło rozwiązania 'problemu'. Jak się możesz domyślać, moje auto z (z niespełna wtedy 30tyś przebiegiem) ucierpiało najbardziej, a pani jak stwierdziła - 'tylko na chwilę zerknęła na telefon'... "Wrażliwość społeczna", tak? Ah... Sprowokowałem niezłe zgorszenie i ferment społeczny 😑 obiecuję że to się już nie powtórzy 😁 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 166162 #259140 Napisano 14 Października 2022 Weekend💪💪💪 18 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 162303 #259141 Napisano 14 Października 2022 19 minut temu, kornel91 napisał(-a): Po zmianie na pasek. Wolę pięć gwiazdek u Longinesa, niż trzy w Oriencie. Dużo na tarczy a czytelny, no i ładny, ma się rozumieć. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 96851 #259142 Napisano 14 Października 2022 5 minut temu, Perpetuum Mobile napisał(-a): Jak pilot, to tylko na pasku 👍. Nawet jak ucha ma trochę przydługie. 😉 P.S. Piękny zegarek. 🤩 Dzięki. To prawda na pasku lepie ale bransoleta jest ok. Mierzyłem go na pasku i oryginalny pasek jest słaby. Tutaj jest handmade z motylkiem od zulu. A uszy ok L2L tylko 51mm😀 7 minut temu, WatchSnob27 napisał(-a): Ah... Sprowokowałem niezłe zgorszenie i ferment społeczny 😑 obiecuję że to się już nie powtórzy 😁 Ja też robię w aucie czasami fotki jak stoję gdzieś przed przejazdem np a tutaj też widać 0 na liczniku. 1 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Hanhart, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damp 1332 #259143 Napisano 14 Października 2022 (edytowane) Godzinę temu, Paulus57 napisał(-a): Z zasady kwarców nie zbieram, ale kurczę, ale ta Bulova Dave'a Scotta jest w dechę Edytowane 14 Października 2022 przez damp 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krys2809 119 #259144 Napisano 14 Października 2022 20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 162303 #259145 Napisano 14 Października 2022 38 minut temu, damp napisał(-a): Z zasady kwarców nie zbieram, ale kurczę, ale ta bulova Dave'a Scotta jest w dechę Mam jeszcze podobną (w pewnym sensie - mechanizm) Bulovę Stars and Stripes. Co do kwarców, to najpierw uważałem je za lepsze, bo dokładniejsze. Potem tylko automaty, bo z "duszą". Teraz osiągnąłem, w pewnym sensie, stan równowagi i kupuję takie co lubię. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damp 1332 #259146 Napisano 14 Października 2022 (edytowane) 15 minut temu, Paulus57 napisał(-a): Mam jeszcze podobną (w pewnym sensie - mechanizm) Bulovę Stars and Stripes. Co do kwarców, to najpierw uważałem je za lepsze, bo dokładniejsze. Potem tylko automaty, bo z "duszą". Teraz osiągnąłem, w pewnym sensie, stan równowagi i kupuję takie co lubię. Ta Bulova bardziej pasowałaby do mojego Lincolna niż Vostok Europe I już obserwiję na Ama Edytowane 14 Października 2022 przez damp 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 162303 #259147 Napisano 14 Października 2022 25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damp 1332 #259148 Napisano 14 Października 2022 (edytowane) 9 minut temu, Paulus57 napisał(-a): No weź Paulus57 już przed chwilą wiedziałem, który chcę mieć a teraz.... Często nie mogę się zdecydować. Największą zagwozdkę miałem z kupnem auta: czy Lincoln Navigator czy Chrysler Town& Country i kupiłem oba. Z zegarkami jest łatwiej, ale wyznaczyłem sobie limit 30 szt w gablocie naściennej. Już zrobiłem wyjątek bo codzienna Invicta Grand Diver się nie liczy i jest 31. Kurde oba ładne ajjjjj Edytowane 14 Października 2022 przez damp 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 162303 #259149 Napisano 14 Października 2022 2 minuty temu, damp napisał(-a): No weż Paulus57 już przed chwilą wiedziałem który chcę mieć a teraz.... Często nie mogę się zdecydować. Największą zagwozdkę miałem z kupnem auta: czy Lincoln Navigator czy Chrysler Town& Country i kupiłem oba. Z zegarkami jest łatwiej, ale wyznaczyłem sobie limit 30 szt w gablocie naściennej. Już zrobiłem wyjątek bo codzienna Invicta Grand Diver się nie liczy i jest 31. Kurde oba ładne ajjjjj Czy może być bardziej amerykański zegarek, niż Stars and Stripes? Podpowiadam rozwiązanie. S&S do Lincolna a Lunar do T&C. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damp 1332 #259150 Napisano 14 Października 2022 1 minutę temu, Paulus57 napisał(-a): Czy może być bardziej amerykański zegarek, niż Stars and Stripes? Podpowiadam rozwiązanie. S&S do Lincolna a Lunar do T&C. Jesteś kapitalny 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach