kkwpk 1213 #8526 Napisano 24 Września 2008 Od soboty bez przerwy SBDC005[url=""]Obrazek[/url] No wiesz! Gdzie go dostales, szukam takiego.W Japonii. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #8527 Napisano 24 Września 2008 No diable ... gratulacje ! osobiście wole dwie wskazówki ale jak kto lubi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #8528 Napisano 24 Września 2008 Majowy - świetny zegarek:D Móżyna i jak wrażenia? zdradź na PM ile dałeś 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz888 23 #8529 Napisano 24 Września 2008 Majowy - super jeden z ciekawszych zegarków jakie ostatnio widziałem - dużo tradycji i nowoczesności w jednym - bardzo fajny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #8530 Napisano 24 Września 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rossi77 0 #8531 Napisano 24 Września 2008 Okazjonalnie i chwilowo 34 mm. :mrgreen: PS.są to moje pierwsze próby z trybem manualnym... :wink: 0 pzdr.rossi77 "...moja rada jest taka- łagodna droga,to łagodny sposób..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crayzee 1 #8532 Napisano 24 Września 2008 Roamer bomba! Składany chyba w Serocku? :mrgreen: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość solo501 #8533 Napisano 24 Września 2008 Jarek, a więc Schaumburg jest tym czymś "dużym" :grin: Gratuluję! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rossi77 0 #8534 Napisano 24 Września 2008 Składany chyba w Serocku? :mrgreen:Dzięki.Nie wiem gdzie składany :mrgreen: .Lata 60-70. 0 pzdr.rossi77 "...moja rada jest taka- łagodna droga,to łagodny sposób..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1213 #8535 Napisano 24 Września 2008 Majowy - świetny zegarek:D Móżyna i jak wrażenia? zdradź na PM ile dałeś Wrażenia boskie. Przecież mówiłem ile kosztował. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #8536 Napisano 24 Września 2008 Jarek, a więc Schaumburg jest tym czymś "dużym" :grin: Gratuluję!A Twój to ta świetna Glycina? Też gratulki, marka jakby trochę taka braterska :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #8537 Napisano 24 Września 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość solo501 #8538 Napisano 24 Września 2008 A Twój to ta świetna Glycina? Też gratulki, marka jakby trochę taka braterska :wink:Glycina też :grin: Ale jeszcze w międzyczasie coś we mnie pękło i kupiłem PAM-a 88. Mocno nadwyrężyłem się finansowo, ale po prostu już nie mogłem wytrzymać, ta choroba była silniejsza ode mnie :oops: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #8539 Napisano 24 Września 2008 (totalny masakryczny hardcore ta klamra ) czyli : fajna :razz: 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #8540 Napisano 24 Września 2008 A Twój to ta świetna Glycina? Też gratulki, marka jakby trochę taka braterska :wink:Glycina też :grin: Ale jeszcze w międzyczasie coś we mnie pękło i kupiłem PAM-a 88. Po prostu już nie mogłem wytrzymać, ta choroba była silniejsza ode mnie :oops:ja pierdziujak widać "duże" to pojęcie względne :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #8541 Napisano 25 Września 2008 Majowy - świetny zegarek:D Móżyna i jak wrażenia? zdradź na PM ile dałeś Wrażenia boskie. Przecież mówiłem ile kosztował. Cię przepraszam, pytanie o cenę było do Majowego :oops: Majowy pochwal mi się pliz 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antjama 24 #8542 Napisano 25 Września 2008 ani to mechanik czy automat, ani szwajcar czy niemiec ale ze wzgledu na sentymenty do kraju produkcji nie moglem sie powstrzymac. oto wczorajszy zakup lotniskowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #8543 Napisano 25 Września 2008 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolmar 0 #8544 Napisano 25 Września 2008 dziś PP 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #8545 Napisano 25 Września 2008 dziś PP no no ,super 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzepa 3 #8546 Napisano 25 Września 2008 Kolmar jak zawsze na ostro... :mrgreen: 0 // Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BONGO 1 #8547 Napisano 25 Września 2008 0 Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pulkownik 0 #8548 Napisano 25 Września 2008 0 Davosa Classic L.E., Blonex po Dziadku, Poljot budzik (MISTRZ dokładności!), Seiko 5 Aviator, Klubowa Stowa Antea, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #8549 Napisano 25 Września 2008 Majowy - świetny zegarek:D Móżyna i jak wrażenia? zdradź na PM ile dałeś Wrażenia boskie. Przecież mówiłem ile kosztował. Cię przepraszam, pytanie o cenę było do Majowego :oops: Majowy pochwal mi się pliz na priv ;-) A przy okazji zakupu gnomonika uczciwość nakazuje mi podziękować TIK TAK'owi za wyjście w kierunku klienta i późniejszy profesjonalizm w działaniu. Dzięki Paweł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #8550 Napisano 25 Września 2008 Dzięki Majowy Kolmar wymiatasz 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach