eyckpl 0 #8926 Napisano 18 Listopada 2008 Tak sobie siedzi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kojiro 127 #8927 Napisano 18 Listopada 2008 (edytowane) . Edytowane 7 Stycznia przez Kojiro 0 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #8928 Napisano 18 Listopada 2008 Dzisiaj nietypowo 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loszmi 1 #8929 Napisano 18 Listopada 2008 Wieczór na rotomacie. UFO w akcji: 0 www.myspace.com/loszmi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #8930 Napisano 18 Listopada 2008 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #8931 Napisano 19 Listopada 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1380 0 #8932 Napisano 19 Listopada 2008 Paweł widzę ze styl Omesi pozostał w twych upodobaniach...he he 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 316 #8933 Napisano 19 Listopada 2008 Piękny ten zodiak,lubię tę linię zegarków... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 316 #8934 Napisano 19 Listopada 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 316 #8935 Napisano 19 Listopada 2008 Przepraszam za dubla... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #8936 Napisano 19 Listopada 2008 Z czasem coraz blizszy z niego przyjaciel... ...oczywiscie byl tez na reku Pozdrawiam,Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #8937 Napisano 19 Listopada 2008 Z czasem coraz blizszy z niego przyjaciel... ...oczywiscie byl tez na reku Pozdrawiam,Marcin Pierwsza fota na której Gerard Pierożek nawet mi się podoba. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #8938 Napisano 19 Listopada 2008 Pierwsza fota na której Gerard Pierożek nawet mi się podoba.Ciesze sie i dziekuje, ale jemu na imie to ewentualnie Alojzy by bylo Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #8939 Napisano 19 Listopada 2008 Ciesze sie i dziekuje, ale jemu na imie to ewentualnie Alojzy by bylo Marcin Gratuluje serdecznie AP RO, mam nadzieje ze zapodasz zdjecie na reku, pozdrawIAMr 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #8940 Napisano 19 Listopada 2008 Ciesze sie i dziekuje, ale jemu na imie to ewentualnie Alojzy by bylo MarcinBardzo możliwe, ale z języków obcych to tylko hiszpana pojąłem Alojzy by nie oddał podobieństwa w nazwie oryginalnej i tej którą napisałem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 249 #8941 Napisano 20 Listopada 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #8942 Napisano 20 Listopada 2008 dzisiaj na nowym gadzim pasku BBRABUSS - jakbyś sprzedawał PO daj znać 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 249 #8943 Napisano 20 Listopada 2008 dzisiaj na nowym gadzim pasku BBRABUSS - jakbyś sprzedawał PO daj znać Maciek jeszcze raz pokażesz fotkę DAVOSY przyjadę i siłą zabiorę!!! To była najgorsza z moich decyzji:)Przynajmniej cieszy mnie fakt, że to Ty jesteś właścicielem bo widać, że sprawia Ci dużo radości:)))).T. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trezio 0 #8944 Napisano 20 Listopada 2008 0 Jestem tym co myślę...Norbert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #8945 Napisano 20 Listopada 2008 Co prawda nie zdjecie z nadgarstka ale jeszcze jest na reku:) By rafalbar 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszke 11 #8946 Napisano 21 Listopada 2008 @cytochrom: ja tez chce taki! Powiedz ile czasu (i nakladow ) zajelo Ci doprowadzenie go do pozadanego stanu? Na co trzeba szczegolnie zwrocic uwage przy kupnie starego Memovoxa (rozgladam sie caly czas, ale boje sie wtopic)? 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neixet 11 #8947 Napisano 21 Listopada 2008 Co prawda nie zdjecie z nadgarstka ale jeszcze jest na reku:)przeciez temat watku to nie "Pokaz zdjecie zegarka na swoim nadgarstku" 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mbubu #8948 Napisano 21 Listopada 2008 ale "......masz na RĘKU"Tyle, ze takie jak np zegarki Cytochroma mozna z przyjemnością oglądać w każdej sytuacji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
are444 0 #8949 Napisano 21 Listopada 2008 Od środy nie schodzi z ręki 0 Omega PO, Seiko FFF, Atlantic Worldmaster, Casio GW-M5600-1ER, Casio GW-9200-1ER, Casio TS-100, Glycine Airman SST 06 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #8950 Napisano 21 Listopada 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach