STARUSZEK 207 #9051 Napisano 7 Grudnia 2008 Rafale gratulacje upolowanej sztuki - widze ze powoli spełniasz swoje marzenia i to sie liczy ! mi bardzo sie podoba ,jednak pomarańcz razi mnie , wiec wolałbym oczywiście shark lub carib.... najlepiej przez dwa "r" .Świetna jest i werk niezly , a bransoleta jest podobno rewelacyjna . 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1645 #9052 Napisano 7 Grudnia 2008 Rafał - rewelacyjna 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #9053 Napisano 7 Grudnia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4744 #9054 Napisano 7 Grudnia 2008 piaskowemu lepiej na nylonie.Nie wiem czemu, kusi mnie ta piątka. Super Dosia - Rafał. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #9055 Napisano 7 Grudnia 2008 Serdecznie dziekuje kolegom. Narozrabialem ale bardzo sie ciesze - jak staruszek zauwazyl jedno z marzen sie spelnilo a to stare marzenie bylo, wydaje mi sie ze jak kupowac suba to pomaranczowego, co prawada mnie jeszcze bardzo podobal sie zolty -ds, branzoleta cudowna - mieciuska i masywna zarazem, jutro zacznie sie wydzwanianie do doxy celem zamowienia gumiaczka - czarnego, z pierwszych wrazen to troszke dziwnie jest sie przyzwyczaic do skarlalej godziny i 24h gmt, postaram sie zaladowac szybko jakies zdjatka do galeriipozdrawiam i jeszcze raz dziekuje \\ 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baltak 0 #9056 Napisano 8 Grudnia 2008 Dosłownie 5 minut ale był na ręce 0 Patryk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #9057 Napisano 8 Grudnia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deemahn 1 #9058 Napisano 8 Grudnia 2008 caly w bieli 0 TAG Indy 500, Samurai white&black, Delbana, Heuer Carrera, Certina DS Podium RK i troche kwarcu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #9059 Napisano 8 Grudnia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrek_38 19 #9060 Napisano 9 Grudnia 2008 Dzisiaj mialem na reku dwa moje nowe nabytki. Oba nosza sie dobrze jak dotad: Pzdr. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #9061 Napisano 9 Grudnia 2008 dwa moje nowe nabytki. To ja gratuluję "nowych" nabytków. 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszke 11 #9062 Napisano 9 Grudnia 2008 Omega to chyba jednak troche przekombinowana (w szczegolnosci polaczenie cyfr rzymskich i arbskich w jednym indeksie). Z drugiej strony projektanci glowkuja caly czas, zeby wymyslic cos nowego, chyba sie im udalo w tym przypadku, ja nigdy takich indeksow nie widzialem (pewnie malo widzialem ). Pozostane jednak chyba przy zegarkach vintage, choc musze przyznac - ta Omesia na pewno sie wyroznia w tlumie. 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #9063 Napisano 9 Grudnia 2008 Omega taka sobie, ale AP, na którego kiedyś nie mogłem patrzeć, coraz bardziej mi się podoba. Ma taki "narzędziowy" klimat. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #9064 Napisano 9 Grudnia 2008 Jędrek 38 - piękne zegarki gratuluję ! 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #9065 Napisano 9 Grudnia 2008 Klasa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dommir 3 #9066 Napisano 9 Grudnia 2008 No to Jędrek pojechałeś. Gratuluję. Mirek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1645 #9067 Napisano 9 Grudnia 2008 AP piękna klasyka - gratuluję i rozumiem powody wyprzedaży 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrek_38 19 #9068 Napisano 9 Grudnia 2008 Omega to chyba jednak troche przekombinowana (w szczegolnosci polaczenie cyfr rzymskich i arbskich w jednym indeksie). Z drugiej strony projektanci glowkuja caly czas, zeby wymyslic cos nowego, chyba sie im udalo w tym przypadku, ja nigdy takich indeksow nie widzialem (pewnie malo widzialem ). Pozostane jednak chyba przy zegarkach vintage, choc musze przyznac - ta Omesia na pewno sie wyroznia w tlumie. Powiem szczerze ze te indeksy to jedyny powod dla ktorego ja kupilem. Najbardziej mi sie podoba, ze dokladnie tak samo pokazywana jest data. Datownik ma dwie tarcze. Fajnie sie ja nosi. A AP wiadomo, jedyny w swoim rodzaju 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #9069 Napisano 9 Grudnia 2008 Dzisiaj mialem na reku dwa moje nowe nabytki. Oba nosza sie dobrze jak dotad: Pzdr. AP rewelacyjny seredecznie gratuluje 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #9070 Napisano 9 Grudnia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dommir 3 #9071 Napisano 9 Grudnia 2008 Koledzy, Dalsze dyskusje na temat wyrobów pod nazwą Alpha, MM itp. oraz co sądzicie o ich posiadaczach bądź przeciwnikach, jak również o ich poziomie intelektualnym proszę prowadzić tu: KOSZ A post rozpoczynający tę jakże interesującą dyskusję na temat wyrobu pn. Alpha przeniosłem bo wyrób ten znajdował się nie na tej ręce na której winien się znajdować Mirek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #9072 Napisano 9 Grudnia 2008 amen PAnie Mirku...moze wreszcie troche pozadku..... P.S. nie dlao by sie wykombinowac chociaz kilku fotek z "Wielikm Inzynierem" ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blaz #9073 Napisano 10 Grudnia 2008 A post rozpoczynający tę jakże interesującą dyskusję na temat wyrobu pn. Alpha przeniosłem bo wyrób ten znajdował się nie na tej ręce na której winien się znajdować Mirek ????? Czy komuś rola administratora nie pomyliła się z rolą cenzora? Jaka nie ta ręka? Rozumiem, że było późno, ale żeby aż tak? Rozumiem też usunięcie wszystkich OT, ale już nie można zamieszczać zdjęć ZEGARKÓW w tym dziale? To może od razu napisać proszę, że można zamieszczać tylko zegarki z kilku krajów, zaaprobowane przez szanowne jury, pozycja modela musi być klęcząca, a ręka zgięta pod kątem 47,6 stopnia? Absurd goni absurd... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mbubu #9074 Napisano 10 Grudnia 2008 Jedrek cacuszka. TAk AP jak i Omesia. Te indeksy absorbują. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #9075 Napisano 10 Grudnia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach