Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, Petru23 napisał(-a):

Dzięki, sprawdzę jeśli jest na android. Co dwa pomiary niezależne to nie jeden ;)

U zegarmistra wypluło dla mondaine 1s na plusie, często wskazywało 0. Czyli apka się sprawdza 🤗

Jeszcze nie kupiłeś? U mnie się dwa zdążyły przez pudło przewinąć ;) ale diver nie dla mnie...

To chyba kolejne zdjęcie w tej samej perspektywy i tym samym otoczeniu. Ruszasz się wogole z kanapy? Czy na wiecznym odsłuchu? ;)

Za dużo mi się podoba naraz, w planach coś też jest i Ratio nadal musi poczekać. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
40 minut temu, mirfak napisał(-a):

Aż się wierzyć nie chce 🙂

Seagull podobnie, 1-2s max.

Ale jest myk. Na deklu najdokladniej. Na szkle dojdzie z 1-2sek, bokiem podobnie. 

Tu regatta. Zresztą... Ustawiam do atomowego z netu. Wieczorem sprawdzam dokładność i... No cholercia zgadza sie  (tak mniej więcej, bo jednak noszenie w różnych pozycjach daje inna średnia). Ale np Sinatra jak jest na karuzeli nie muszę ustawiać tygodniami. 

Edytowane przez Petru23

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Paulus57 napisał(-a):

Za dużo mi się podoba naraz, w planach coś też jest i Ratio nadal musi poczekać. 

Musisz zmienić miejsce zakupu. Ja ograniczyłem się do PL i odroczonej płatności, i jak jest dylemat lub jak nie dają spać po nocach to zamawiam i wybieram spośród kilku bez mrożenia gotówki. Przy moim budżecie na zegarki to nie problem a w sumie na odroczonej są cztery zera 🤭🤫😔

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba kolejne zdjęcie w tej samej perspektywy i tym samym otoczeniu. Ruszasz się wogole z kanapy? Czy na wiecznym odsłuchu?

Hehe. Udało mi się wygospodarować godzinkę po pracy na odsłuch nowej płyty Michaela Wolffa. Niestety, rzadko mam czas na takie przyjemności.

...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, Petru23 napisał(-a):

Musisz zmienić miejsce zakupu. Ja ograniczyłem się do PL i odroczonej płatności, i jak jest dylemat lub jak nie dają spać po nocach to zamawiam i wybieram spośród kilku bez mrożenia gotówki. Przy moim budżecie na zegarki to nie problem a w sumie na odroczonej są cztery zera 🤭🤫😔

Chiny to miejsce z którego się łatwo nie wychodzi. Powoli dobieram stamtąd ciekawsze i droższe modele a oprócz tego w planach średnia półka japońska i europejska. Natomiast nigdy nie kupuję zegarków na kredyt itp. Wolę najpierw odłożyć. :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, mirfak napisał(-a):

Jak jesteś z okolicy Katowic, to zapraszam na odsłuch.

Dziękuję, ale trochę za daleko. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
25 minut temu, Paulus57 napisał(-a):

Chiny to miejsce z którego się łatwo nie wychodzi. Powoli dobieram stamtąd ciekawsze i droższe modele a oprócz tego w planach średnia półka japońska i europejska. Natomiast nigdy nie kupuję zegarków na kredyt itp. Wolę najpierw odłożyć. :) 

Cholercia... Na Ali express to i 3x0% w PayPo jest i darmowy zwrot... Zapomniałem zupełnie 🤣 no to dziś chyba wiem co będę robił... Chimeri lub ucieczka czasu w chłodzie King Seiko za 150byl na pepper...

Edytowane przez Petru23

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, rafalmosty napisał(-a):

IMG_2386.jpeg

jaaaa ale fajne. Kiedyś tak reagowałem na zabawki teraz na zegarki. Dekielek pierwsza klasa

Pozdrawiam, Łukasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, tofiks_th napisał(-a):
Paulus57 napisał(-a):

Od dłuższego czasu coś mi chodzi po głowie, ale zawsze coś je wyprzedza.

Ten tekst to dla mnie uniwersalne hasło dnia i odkrycie roku jednocześnie 😺

- ireo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi