Krzyzol 4 #9976 Napisano 27 Lutego 2009 Na nowym pasku 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1253 #9977 Napisano 27 Lutego 2009 Pasek świetny! Gdzie kupiłeś bo szukam takiego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xaime 57 #9978 Napisano 27 Lutego 2009 Ja od wczoraj mam Black Monstera na ręce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nick555 25 #9979 Napisano 27 Lutego 2009 0 FORZA Robert! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 380 #9980 Napisano 27 Lutego 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #9981 Napisano 27 Lutego 2009 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #9982 Napisano 27 Lutego 2009 Pasek świetny! Gdzie kupiłeś bo szukam takiego. Wyrób Nicka555, ten: 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #9983 Napisano 27 Lutego 2009 Radek, świetny sikorek! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #9984 Napisano 27 Lutego 2009 Radek a miałeś się go pozbyć 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #9985 Napisano 27 Lutego 2009 Dzięki Patryk Bartek, wiem, jakoś mi nie idzie to pozbywanie, ciągle się waham... 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #9986 Napisano 27 Lutego 2009 I dobrze, bo świetny ten RS 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #9987 Napisano 28 Lutego 2009 POwitołNie pamiętam jak wczoraj wróciłem do domu (chyba niedobór cukru, jak co piątek ) ale rano zestaw EDC ładnie ułożony leżał pod ręką 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #9988 Napisano 28 Lutego 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubama 1 #9989 Napisano 28 Lutego 2009 Brunet wieczorową porą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #9990 Napisano 28 Lutego 2009 Wczoraj, dzisiaj, jutro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #9991 Napisano 28 Lutego 2009 Tylko Panowi, APELUJE o zdrowy rozsadek. Wszyscy wiemy co to jest..pokazuje jako gadzet 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #9992 Napisano 28 Lutego 2009 No i sie zacznie. Znów rewolucja i piętnowanie ogniem i mieczem... 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #9993 Napisano 28 Lutego 2009 Prosilem o spokuj.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #9994 Napisano 1 Marca 2009 Sphinx ale masz zaje...tego Paneraia!!! Gratuluję!!! P.S. Pasek od Korby? Idealnie pasuje!!! P.S.2. :( P.S.3. Sorry Korba! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #9995 Napisano 1 Marca 2009 No i sie zacznie. Znów rewolucja i piętnowanie ogniem i mieczem... I jak tego nie traktowac jako niemądrą zaczepkę? Przecież 2 strony wcześniej - czyli bardzo niedawno zamieszczono MM i ani słowa komentarza nie było. Czy to bolesne? Trzeba cos o ogniach i mieczach w pokoju i merytorycznym tonie dyskusji dorzucić?Super.Naprawdę "klasa" zachowanie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrek_38 19 #9996 Napisano 1 Marca 2009 Wczoraj kolekcja powiekszyla sie o taki egzemplarz: wiec dzisiaj na rece.Pzdr. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #9997 Napisano 1 Marca 2009 U PAnie..teraz Pan dales czadu..... REWELACYJNY jest - poprosimy wiecej fotek w galerii 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1201 #9998 Napisano 1 Marca 2009 Jedrek zdumiewa mnie szybkosć rotacji zegarków u Ciebie no i ten wzrostowy trend 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #9999 Napisano 1 Marca 2009 Sphinx ale masz zaje...tego Paneraia!!! Gratuluję!!! To coś obok Panerai nawet nie leżało. Swoją drogą nie spodziewałem się po Tobie Sphinx, że nosisz podróby . Jędrek, GRATULUJĘ !!! . Wersja w platynie rządzi. Nabyłeś świetny limitowany czasomierz tylko pasek masz nieoryginalny, bo w tej wersji powinien być czarny . No chyba, że to stal tylko wskazówki i godzinowe indeksy zagubiły na fotce niebieski kolor . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrek_38 19 #10000 Napisano 1 Marca 2009 Jedrek zdumiewa mnie szybkosć rotacji zegarków u Ciebie no i ten wzrostowy trend Rotacji nie ma Sprzedalem kilka zegarkow ktorych zupelnie nie nosilem, ale zawsze w to miejsce wskakiwal nowy Faktycznie gdzies od grudnia kupilem wiecej zegarkow niz prze ostatnie 2 lata. To chyba strach przed nadchodzacym kryzysem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach