STARUSZEK 207 #10026 Napisano 2 Marca 2009 sa jakies fajne kicie na basenie:)Rafale to ja sie piszę , zegarki fajne ale juz widzialem na zywo i mialem na reku, Omesia niezła z tymi zerami na sekundzie , ale pisze sie na Twoj widok z balkonu , ciekawe co na to Sylwia , z tego co pamietam to ma chyba konto tutaj , Mariusz gratki - jest świetnie wykonany , zresztą mialem na reku przez dwie godziny , też bym cos wkleił ale jak wiecie nie lubię robić fotek . Ta 111 to juz wymeczona ciągle ją ktoś inny chce posiąść . 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #10027 Napisano 2 Marca 2009 Rafale to ja sie piszę , zegarki fajne ale juz widzialem na zywo i mialem na reku, Omesia niezła z tymi zerami na sekundzie , ale pisze sie na Twoj widok z balkonu , ciekawe co na to Sylwia , z tego co pamietam to ma chyba konto tutaj , Mariusz gratki - jest świetnie wykonany , zresztą mialem na reku przez dwie godziny , też bym cos wkleił ale jak wiecie nie lubię robić fotek . Ta 111 to juz wymeczona ciągle ją ktoś inny chce posiąść . Ostatnio tu nie zaglada - trzeba jej bedzie znalezc jakis nowy zegarek - Piotrze co do widoczku to serdecznie zapraszam (juz za miesiac pod pozorem fotografowania zegarkow bedzie mozna inne rzezczy tez pofotografowac) - nie wiem tylko co na to powie Twoja Szanowna Lepsza Polowa:), ale uwazam ze zdjecie omesi powinienes zaladowac, pobyt na specjalnej poleczce napewno jej sluzyl:), Chociaz po SD Mariusza jakos teraz dziwnie .... 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #10028 Napisano 2 Marca 2009 juz za miesiac pod pozorem fotografowania zegarkow bedzie mozna inne rzezczy tez pofotografowac, ale uwazam ze zdjecie omesi powinienes zaladowac, pobyt na specjalnej poleczce napewno jej sluzyl:), Chociaz po SD Mariusza jakos teraz dziwnie ....Rafale , fotografowac to ja nie lubie ... , za to na zywo chętnie podszkolę sie w angielskim z tymi "rzeczami" o ktorych wspominasz , a omesia bedzie , bedzie ... 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #10029 Napisano 2 Marca 2009 Się na podglądactwo nie umawiać zechciejcie. Smaka robicie i tyle. Zegarkami, widokiem z balkonu i kiciami również. Stówka Piotra też jakoś ruszyła mnie - a wydatki o wysokim priorytecie (szczególnie zdaniem mojej lepszej połowy) na szaleństwa nawet tak niewielkie nie pozwalają. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #10030 Napisano 2 Marca 2009 Mariusz rozwaliłeś mnie tym SD, boski jest ale Bullhead na Dieslu też wymiata 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #10031 Napisano 2 Marca 2009 Mariusz - gratsy! Widzę, że szalejesz! Jak widać polska legislacja sprawia jednak czasem mile niespodzianki klubowiczom 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #10032 Napisano 2 Marca 2009 Świnia nabiera kształtów http://zegarkiclub.pl/forum/index.php?s=&a...st&p=368121 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ellore 0 #10033 Napisano 2 Marca 2009 Dzięki wszystkim za gratulacje. Na razie mogę napisać jedynie że jest naprawdę super wygodny Mariusz - gratsy! Widzę, że szalejesz! Jak widać polska legislacja sprawia jednak czasem mile niespodzianki klubowiczom Co do szaleństwa to nie jest tak różowo, niedługo mój stan posiadania zmniejszy się o 1 I za groma nie mogę skojarzyć co ma do tego polska legislacja... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #10034 Napisano 3 Marca 2009 W końcu na docelowym aligatorku 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 6442 #10035 Napisano 3 Marca 2009 Dawno Was nie drażniłem Archimedesem w stali 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seiken 86 #10036 Napisano 3 Marca 2009 wczoraj ten a dzis ten 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 6442 #10037 Napisano 3 Marca 2009 Michał, aleś się obkupił. Parę dni temu Anonimo (a mówiłeś że nie lubisz nakręcanych), a teraz jeszcze to. X-Wind za***isty, szczerze zazdroszczę 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seiken 86 #10038 Napisano 3 Marca 2009 Michał, aleś się obkupił. Parę dni temu Anonimo (a mówiłeś że nie lubisz nakręcanych), a teraz jeszcze to. X-Wind za***isty, szczerze zazdroszczę ano widzisz Tomek w karabinki i lupy juz nie inwestuje bo ten zestaw co mam jest idealny dla mnieto teraz kupuje sobie zegarki hihihi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 6442 #10039 Napisano 3 Marca 2009 Bba, zakupy wiatropędne też mam już za sobą, ale teraz kasa idzie w sprzęt do latania 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #10040 Napisano 3 Marca 2009 Zdjęty oczywiście tylko do zdjęcia, pasek od Nicka555 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 304 #10041 Napisano 3 Marca 2009 a w co latasz ? 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #10042 Napisano 3 Marca 2009 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #10043 Napisano 3 Marca 2009 No, Wojtek, niezły zegar, w dodatku prawie jak sumo.... :) 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #10044 Napisano 3 Marca 2009 a ja dziś do wieczora Samurai ...a teraz: tak wyglądał gdy przyniósł, go listonosz, ale na nadgarstku już tak: Dzięki TESTON 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #10045 Napisano 4 Marca 2009 Radek - 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #10046 Napisano 4 Marca 2009 :) 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karczochrulez 2 #10047 Napisano 4 Marca 2009 nie widać co bo jest do góry nogami 0 Budziki zamordowały miliardy snów. Dlaczego więc chodzą bezkarnie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luke102 581 #10048 Napisano 4 Marca 2009 :-) widzę że kolega z naprzeciwka postawił na mniejsze zużycie opon :-) (tylko dach troszkę się rysuje) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #10049 Napisano 4 Marca 2009 dziś wędruje do lekarza .. zobaczymy co z tego będzie .. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #10050 Napisano 4 Marca 2009 Czekoladowa Cytryna na czekoladowym Vercstrapie. Miodzio. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach