motorhead17 1 #10501 Napisano 10 Kwietnia 2009 Z.......y edox 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mpawel87 #10502 Napisano 10 Kwietnia 2009 Super Edox 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1201 #10503 Napisano 10 Kwietnia 2009 Edox kapitalny, ale narzucają się 2 pytania.1. Wydaję się, że trójkąt na bezelu przesuniety jest w prawo.. Czy to złudzenie?2. Wskazówka godzinowa od chrono jest na 11.... To samo pytanie. 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #10504 Napisano 10 Kwietnia 2009 Edox kapitalny, ale narzucają się 2 pytania.1. Wydaję się, że trójkąt na bezelu przesuniety jest w prawo.. Czy to złudzenie?2. Wskazówka godzinowa od chrono jest na 11.... To samo pytanie. chińskie podróby tak mają hehehhe to taki dowcip :) świetna maszyna ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jareddd 5 #10505 Napisano 10 Kwietnia 2009 TIK TAK1. złudzenie na zdjęciu, zrobione delikatnie pod kątem,2. co do wskazówki godzinowej na chronografie to też to zauważyłem po zrobieniu zdjęcia do forum, wcześniej tego nie widziałem. Uruchomiłem więc chronograf i przed momentem go zresetowałem wszystko jest teraz jak należy. Drobny szczegół - wskazówka była nie na godzinie 11 tylko za 10 minut godzina 12 KURNAJANEK przecież jak byk jest napisane SWISS MADE 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1380 0 #10506 Napisano 10 Kwietnia 2009 Ale Pawle masz oko powiem Ci ja bym tego nie zauważył..ehh 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #10507 Napisano 11 Kwietnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1201 #10508 Napisano 11 Kwietnia 2009 Ale Pawle masz oko powiem Ci ja bym tego nie zauważył..ehhBo na co dzień przed wysyłką sprawdzam takie rzeczy i już wyczulony jestem Fajniutka ta Delbana. 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #10509 Napisano 11 Kwietnia 2009 Przez ostatnie kilka dni 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motorhead17 1 #10510 Napisano 11 Kwietnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #10511 Napisano 11 Kwietnia 2009 fajna fota tej omesi 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kot 0 #10512 Napisano 11 Kwietnia 2009 Właśnie przyszedł. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek Grzeszczak 0 #10513 Napisano 11 Kwietnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #10514 Napisano 11 Kwietnia 2009 Ciekawie umiejscowiony datownik, fajny jest:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kortyzol 3 #10515 Napisano 11 Kwietnia 2009 kot fajny Paljot, podoba mi się bardzo to zestawienie błękitu i bieli, (prawie portugalczyk od IWuCa:P) 0 ???????? => ta choroba dobrze ROCKuje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #10516 Napisano 11 Kwietnia 2009 15:16 nareszcie koniec tyry 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 381 #10517 Napisano 11 Kwietnia 2009 Ostatni wytwór mojej "radosnej twórczości" (pasówka) i oczywiście marki Zenithhttp://img25.imageshack.us/img25/5746/pic001ann.jpg przepiękny! zaczynam na takie coraz bardziej chorować (ale żona mi nie pozwala sprzedać 15 rusków żeby kupić jeden taki ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #10518 Napisano 11 Kwietnia 2009 też za mną chodzi jakaś pasówka ale nie trafiłem jeszcze na mechanizm w dobrym stanie z idealną tarczą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszke 11 #10519 Napisano 11 Kwietnia 2009 @Yargoth: "murzynek" bardzo fajny, Atlantic tez takie robil. @kot: datownik zaprawde w zadziwiajacym miejscu, ale fajny. @Jacek Grzeszczak: wskazowki oryginalne? Jaki mechanizm? A propos Zenitha - mechanizm w kieszonkach Extra Prima z lat 30-tych mial juz incabloc. Nadawalby sie idealnie na przerobke na reke - co prawda niszczyc taki zegarek to swietokradztwo, ale gdyby koperta byla przetopiona... 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek Grzeszczak 0 #10520 Napisano 11 Kwietnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #10521 Napisano 11 Kwietnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #10522 Napisano 11 Kwietnia 2009 Dziś też Seiko 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thom 4 #10523 Napisano 11 Kwietnia 2009 15:16 nareszcie koniec tyry Kiedy wrzucasz Sumokę na pasek? 0 All That You Can't Live Behind Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #10524 Napisano 11 Kwietnia 2009 Kiedy wrzucasz Sumokę na pasek? Nie wiem sam, czy coś z tego wyjdzie. Chciałem pasek Strap Culture, ale mi odpisali, że jest tylko 3 szwaczy, a mają inne kolekcje do zrobienia i ten co ja chce jest daleko odłożony w planach. Potem mierzyłem Hirscha Carbona, ale Sumo ma daleko od koperty dziurki w uszach i wyglądał w tym pasku przekomicznie. Ostatecznie rozmawiałem z kolegą z GMT i wstępnie rozmawiałem w sprawie pacha. Po świętach będę kombinował ze wzorem, ale jest też warunek, że klamrę V-buckle muszę znaleźć, a z tym problem, bo to 20mm. Przyznam szczerze, że miałem już z tego powodu chwilowy kryzys i Seiko prawie wylądował w Bazarze, ale mi przeszło... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #10525 Napisano 11 Kwietnia 2009 Cholera, z tym Bazarem toś mnie o palpitacje serca niemalże przyprawił- jakieś środki weź i nie sprzedawaj go, bo fajny sikor z niego jest A klamry nie mógłbyś zamówić u Seamastera? Może skleciłby jakąś 20stke? Zapytaj, bo z pierwszej partii niezłe klamrzyska wyszły. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach