kaczor76 0 #11501 Napisano 3 Czerwca 2009 dzięki klubowemu koledze:) 0 Są ludzie, którzy przez całe życie spoglądają na zegarek, a mimo to zawsze się spóźniają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #11502 Napisano 3 Czerwca 2009 białas to je to! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #11503 Napisano 3 Czerwca 2009 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #11504 Napisano 3 Czerwca 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #11505 Napisano 4 Czerwca 2009 od dziś..Bardzo dobry zegarek i....fajne klimatyczne zdjęcie. Gratuluję również zegarków innym kolegom, nie sposób zachwycać się wszystkimi jednocześnie. A u mnie kolejny Łucz, koperta 35mm pozłacany, zakupiony onegdaj od klubowego kolegi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FARGO 0 #11506 Napisano 4 Czerwca 2009 sswedo przez te Twoje Łucze (a może przez zdjęcia?) załamie się rynek używanych ruskich zegarków. Już dzisiaj coraz trudniej kupić coś fajnego, taki jest popyt.TEEEŻ chcę takiego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #11507 Napisano 4 Czerwca 2009 sswedo przez te Twoje Łucze (a może przez zdjęcia?) załamie się rynek używanych ruskich zegarków. Już dzisiaj coraz trudniej kupić coś fajnego, taki jest popyt.TEEEŻ chcę takiego Robię co mogę...aby do tego załamania nie dopuścić, a zamieszczanie w miarę poprawnych zdjęć uważam z obowiązek, to może pomóc czasami innym uzytkownikom podjąć właściwą decyzję przy ewentualnym zakupie. Jak pisałem wcześniej tego Łucz w takim stanie kupiłem od klubowego kolegi Kuba1991, Kuba jeszcze raz wielkie dzięki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #11508 Napisano 4 Czerwca 2009 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Swissmaker 0 #11509 Napisano 4 Czerwca 2009 Dzisiaj zaprzyjaźniam się z moją nowonabytą miłością 0 Im mniej wiesz, tym dłużej żyjesz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cebo 0 #11510 Napisano 4 Czerwca 2009 Piekny PAM Marcine! To 111H? Teraz moim mazeniem to PAM312. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #11511 Napisano 4 Czerwca 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kot 0 #11512 Napisano 5 Czerwca 2009 y60 świetne zdjęcia...A dziś na liberciaku: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #11513 Napisano 5 Czerwca 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #11514 Napisano 5 Czerwca 2009 sszwedo,Majowy Diabeł, Piękne zegarki ! Majowy - tarcza Wostoka jest wytłaczana ? (wygląda bardzo ciekawie) 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #11515 Napisano 5 Czerwca 2009 Majowy - tarcza Wostoka jest wytłaczana ? (wygląda bardzo ciekawie) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #11516 Napisano 5 Czerwca 2009 Te zegarki są świetne, tylko okropnie irytujące są te wskazówki, podobnie jak w nowszych Łuczach de Luxe- czarny plastik. Ale widzę, że sszwedo inwestuje w klasykę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #11517 Napisano 5 Czerwca 2009 Pierwszy raz taką widzę - jest niesamowita 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #11518 Napisano 5 Czerwca 2009 Za rzadko zaglądasz na ruskie podforum, a wcale nie gryzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #11519 Napisano 5 Czerwca 2009 Co racja to racja z zaglądaniem oczywiście nie gryzieniem 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #11520 Napisano 5 Czerwca 2009 A u mnie zestaw z całego tygodnia. na zmiane było o tak No i nie mogłem się nie pochwalić najnowszym nabytkiem (transakcja była dziś o 18 30 ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Voli 22 #11521 Napisano 5 Czerwca 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość alxd12 #11522 Napisano 6 Czerwca 2009 Witam Wszystkich,Dzisaj zapisałem się dopiero do Was. Ze swojej strony, noszę na ręku Atlantica Worldmaster, 21 kamieni, czarnego, bez datownika. Działa. Niestety, nie dysponuję zdjęciem mojego SKARBU, za słaby aparat.Mam wielką prośbę, mianowicie ma on nr seryjny 3304213, który powiem szczerze niewiele mi mówi. Może pomoglibyście mi ustalić rok produkcji?Jeszcze jedna sprawa. Dałem go do czyszczenia, zegarmistrz (dobry), powiedział mi, że przydałaby się wymiana balansu do niego.Niestety, pomimo poszukiwań nie znalazłem.Może ktoś?....... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hakan 0 #11523 Napisano 6 Czerwca 2009 Aviatorów coś ostatnio na forum namnożyło się jak mrówków 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymon__k 1330 #11524 Napisano 6 Czerwca 2009 Pierwszy raz na ręce:) Ehhh co chwile patrzę i wzdycham do niego... 0 “There are far, far better things ahead than any we leave behind.” C.S. Lewis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #11525 Napisano 6 Czerwca 2009 Seiko bajka, ale pasek jak dla mnie to obowiązkowo dziurawiec - typu hirsch rally. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach