n1joker 0 #11601 Napisano 10 Czerwca 2009 Dziś były testy Atlasa. Nie mojego wprawdzie ... ... ale za to na moim Samurajowym pasku: I pierwsze testy, włącznie z wizualnymi i "macanymi" IMO przeszedł pozytywnie. Ciekaw jestem tylko co powie jego obecny "nosiciel" jak go zobaczy "live" 0 MarekDrugie hobby - oo SUZUKI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 6384 #11602 Napisano 11 Czerwca 2009 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1201 #11603 Napisano 11 Czerwca 2009 Słaba ostrość, bo z marszu, dziś w ciemnym korytarzu. 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek Grzeszczak 0 #11604 Napisano 11 Czerwca 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #11605 Napisano 11 Czerwca 2009 ... właśnie zrobiłem sobie coś takiego... woow, kolejna piękna pasówka Gratulejszyn..... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kortyzol 3 #11606 Napisano 11 Czerwca 2009 ładne Szafchałzenisko 0 ???????? => ta choroba dobrze ROCKuje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek Grzeszczak 0 #11607 Napisano 11 Czerwca 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #11608 Napisano 11 Czerwca 2009 Taaaa- nie chwalisz się Akurat ;P Pozazdrościć i pogratulować szczerze, bo to piękne pasóweczki. Aż mnie natchnęło na mojego lotnika, też słusznych rozmiarów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek Grzeszczak 0 #11609 Napisano 11 Czerwca 2009 Taaaa- nie chwalisz się Akurat ;P Pozazdrościć i pogratulować szczerze, bo to piękne pasóweczki. Aż mnie natchnęło na mojego lotnika, też słusznych rozmiarów. ... fajniutki, też takiego mam w planach... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #11610 Napisano 11 Czerwca 2009 ... fajniutki, też takiego mam w planach... Pogadaj z bibliotek@rzem to może się zamieni A u mnie przez cały dzień (a nie często się to zdarza) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Homer 0 #11611 Napisano 11 Czerwca 2009 no to i ja i sie dolacze bo widze ze zaczynamy nurkowac wczoraj dotarl i od tej pory nie chce zesjsc z przegubu 0 jak zwykle pozdrawiajacy...Łukasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #11612 Napisano 11 Czerwca 2009 no to i ja i sie dolacze bo widze ze zaczynamy nurkowac wczoraj dotarl i od tej pory nie chce zesjsc z przegubu Fota Monstera ... bo to fajny zegarek jest. U mnie to samo, z pewnymi zmianami: 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TowRoupas 0 #11613 Napisano 11 Czerwca 2009 Taaaa- nie chwalisz się Akurat ;P Pozazdrościć i pogratulować szczerze, bo to piękne pasóweczki. Aż mnie natchnęło na mojego lotnika, też słusznych rozmiarów. a co to za paseczek??caly zestaw cudny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #11614 Napisano 11 Czerwca 2009 Cieszę się że zauważyłeś - akurat dzisiaj założyłem niestandardowy pasek, zakupiony w ub. tygodniu od Roberta_Wawa(to pasek Poljota, 22mm, w brązie). Sprawa groszowa, a moim zdaniem o wiele lepiej pasuje do tarczy w kolorze kości słoniowej, niż czarny z białym przeszyciem, standardowy. Chodzi mi po głowie coby nie zmodyfikować lekko tego brązowego paska- chciałbym dołożyć po jednym nicie po obu stronach koperty. Kupiłem ostatnio kilka sztuk, trzeba jedynie dociąć grzybki, zrobić dziurki i wkręcić. Zobaczymy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubama 1 #11615 Napisano 11 Czerwca 2009 Ostatnio robię się monotematyczny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #11616 Napisano 11 Czerwca 2009 ...Morza szum, ptaków śpiew, Złota plaża pośród drzew ... Samurai na plaży - dość osobliwy widok 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomasz Bożys 1 #11617 Napisano 11 Czerwca 2009 ... po południu...., też sobie zrobiłem (wcale się nie chwalę) Pozdrawiam krajana i naprawdę gratuluję 0 "Każdą rzecz pięknie uczynił w jej czasie. Nawet czas niezmierzony włożył w ich serce,żeby człowiek nigdy nie zgłębił dzieła, które prawdziwy Bóg uczynił od początku do końca."(Kazn. 3:11) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszke 11 #11618 Napisano 11 Czerwca 2009 Nowy nabytek, do kompletu brakuje Aston Martina : 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #11619 Napisano 12 Czerwca 2009 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #11620 Napisano 12 Czerwca 2009 Jak to ja ostatnio daje zdjęcia seriamiW tygodniu tym pracującym było to (był trochę krótki )Wczoraj było to A dziś będzie toA jutro jeszcze nie wiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #11621 Napisano 12 Czerwca 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszke 11 #11622 Napisano 12 Czerwca 2009 @cytochrom: werk ma ciekawy, AS 1903. sprobuje z czasem zrobic wiecej zdjec i cos napisac o marce, bo ciekawa. 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #11623 Napisano 12 Czerwca 2009 Czy to szkolenie FAR?Dokładnie, mieli stoisko na Pikniku zaraz obok nas i pozwoliliśmy sobie skorzystać z okazji i pojeździliśmy trochę z koleżanką przez przeszkody 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #11624 Napisano 12 Czerwca 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszke 11 #11625 Napisano 12 Czerwca 2009 Titoni, zacna firma. czy to zegarek agenta 009? 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach