Gość zimny-wiatr #11651 Napisano 13 Czerwca 2009 No śmieję się, że historyczny już zegarek klubowy a Ty się pozbywasz tak szybko!Chill oj jakoś Citek nie może zagrzać miejsca chyba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #11652 Napisano 13 Czerwca 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #11653 Napisano 13 Czerwca 2009 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxwell 0 #11654 Napisano 13 Czerwca 2009 Piekny Wybaczcie moja ignorancje-jaki to model? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kortyzol 3 #11655 Napisano 13 Czerwca 2009 świetny Lonżin... 0 ???????? => ta choroba dobrze ROCKuje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #11656 Napisano 13 Czerwca 2009 fota nadgarstkowa Dziekuje - jest to jedna z wczesnych reedycji Lindberga - zegarek lotniczy pozwalajacy na synchronizacje sekundy wzgledem fal radiowych, oraz ulatwiajacy okreslenie polozenia, w przeciwienstwie do nowych edycji ten jest na inhouse odsprzedanym potem lemani, jest to jeden z ostatnich longines'ow przed utrata przez ta fime niezlaznosci.Nowsze modele tego zegarka sa na Ecie pozdrawiamRafal 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maba 0 #11657 Napisano 13 Czerwca 2009 Cudo! Poproszę więcej dobrych zdjęć i do Galerii 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #11658 Napisano 13 Czerwca 2009 Jeszcze raz dziekuje:) do galeri z dokladnym opisem werku i historii modelu trafi prawdopodobnie w niedziele w nocy pozdrawiam Rafal 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomasz Bożys 1 #11659 Napisano 13 Czerwca 2009 Jest ładny. Nie ma co! "(...) jest to jedna z wczesnych reedycji Lindberga - zegarek lotniczy pozwalajacy na synchronizacje sekundy wzgledem fal radiowych, oraz ulatwiajacy okreslenie polozenia, w przeciwienstwie do nowych edycji ten jest na inhouse odsprzedanym potem lemani, jest to jeden z ostatnich longines'ow przed utrata przez ta fime niezlaznosci.Nowsze modele tego zegarka sa na Ecie(...)" Czyli z jakich lat? 0 "Każdą rzecz pięknie uczynił w jej czasie. Nawet czas niezmierzony włożył w ich serce,żeby człowiek nigdy nie zgłębił dzieła, które prawdziwy Bóg uczynił od początku do końca."(Kazn. 3:11) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #11660 Napisano 13 Czerwca 2009 zegarek pokazano pierwszy raz pod Paryzem w 1987 r, w sprzedazy byl bodjaze do 1990 albo 91 roku. napisze dokladnie i wiecej w galerii pozdrawiamRafal 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #11661 Napisano 13 Czerwca 2009 Miły, ale IV wbrew tradycji To jest jedyny minus 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #11662 Napisano 13 Czerwca 2009 W wersji oryginalnej z lat 30 tych IV wyglada identycznie pozdrawiam 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiolka 4 #11663 Napisano 13 Czerwca 2009 Cytochrom kolejny super zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #11664 Napisano 13 Czerwca 2009 dziekuje sredecznie Wiolu:) coz za duzo ostatnio przybylo - mysle o w prowadzeniu zasady - jedna publikacja = jeden zegarek moze byc ciekawie:)pozdrawiamRafal 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #11665 Napisano 14 Czerwca 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #11666 Napisano 14 Czerwca 2009 a ja od kilku dni......: ...prawie jak jednozegarkowiec 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robak 117 #11667 Napisano 14 Czerwca 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Voli 22 #11668 Napisano 14 Czerwca 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #11669 Napisano 14 Czerwca 2009 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #11670 Napisano 14 Czerwca 2009 rip - prześladujesz mnie tym zegarkiem! też bym chętnie ponosił 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawelm87 198 #11671 Napisano 14 Czerwca 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4711 #11672 Napisano 14 Czerwca 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #11673 Napisano 14 Czerwca 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ati #11674 Napisano 15 Czerwca 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #11675 Napisano 15 Czerwca 2009 Mako... ...Niech się nosi ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach