Gość gosckmziz #11826 Napisano 23 Czerwca 2009 Ale masz cienką łapkę Chciałbym też tak mieć, mniejsze zegarki fajnie wyglądają - tak jak ten Rolex - po prostu super. Dzięki, taki też rozmiar zegarka najbardziej mi odpowiada. Z drugiej strony, długie lata marzył mi się portugalczych chrono, a jak go już kupiłem to okazał się wizualnie za duży (choć sam w sobie aż taki duży nie jest), dlatego muszę sprzedać PozdrawiamPiotr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #11827 Napisano 23 Czerwca 2009 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymon__k 1330 #11828 Napisano 23 Czerwca 2009 0 “There are far, far better things ahead than any we leave behind.” C.S. Lewis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość darekmp3 #11829 Napisano 23 Czerwca 2009 Dzisiaj na sportowo w nowym ubranku od klubowego kolegi "Wywiada" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 381 #11830 Napisano 23 Czerwca 2009 Ku mojej nieopisanej uciesze powrócił po urlopie ulubiony zegarek - koszulowa awangarda [/url] koszula całkiem całkiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #11831 Napisano 23 Czerwca 2009 nie mój, ale ponieważ miałem przyjemność mieć go na ręku to niech będzie ślad 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #11832 Napisano 23 Czerwca 2009 koszula całkiem całkiem dzięki jak kupowałem - pod zegarek to kupiłem od razu 2 sztuki bo tak mi się spodobała; sama w sobie jak i dopasowaniem do zegarka nie wiem czy to widać na zdjęciu - materiał koszuli jest srebrno białego koloru, w zasadzie bardzo jasno srebrny przeplatany czarną nicią - przez co się świetnie komponuje ze srebrzysto czarną kolorystyką zegarka. 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #11833 Napisano 23 Czerwca 2009 W ten ciemny, deszczowy dzien... Pozdrawiam,Marcin Marcinie, Oglądałem dziś ten zegarek w Aparcie i przyznam, iż zegarek jest na prawdę rewelacyjny, zarówno pod względem gabarytów jak i kolotrstyki oraz stylu. Zdjęcia nie oddają jego prawdziwego uroku 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Wywiad #11834 Napisano 23 Czerwca 2009 Ja dziś tak... a przyczyna poniżej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #11835 Napisano 24 Czerwca 2009 A ja miły standardzik Jeszcze Was pomęczę trochę.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #11836 Napisano 24 Czerwca 2009 A ja miły standardzik Jeszcze Was pomęczę trochę.... Niech zgadnę. Jutro będzie Orient u Ciebie na łapie? Fajny watch 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #11837 Napisano 24 Czerwca 2009 na chwilkę pożyczyłem jednak ja jestem boski .... jak jeszcze ktoś mi powie ze mój PAM jest damski to ma w ryja ewidentnie widać że ja lepiej wyglądam z tym zaiste męskim zegarkiem KURNA ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #11838 Napisano 24 Czerwca 2009 Piękny ten Pam. Widzę, że bransoletę założyłeś dzisiaj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #11839 Napisano 24 Czerwca 2009 Fajną masz kokardkę przy dekolcie.. P.S. a co to za paski tam nosisz na paznokciach? 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #11840 Napisano 24 Czerwca 2009 Hemig niedowidzisz.... ja to ten na dole 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #11841 Napisano 24 Czerwca 2009 Hemig niedowidzisz.... ja to ten na dole Już nie bądź taki skromny, przecież wiem, że się przebrałeś do drugiego ujęcia.. 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #11842 Napisano 24 Czerwca 2009 Już nie bądź taki skromny, przecież wiem, że się przebrałeś do drugiego ujęcia.. KUUUrna!! Rozszyfrowałeś mnie. Ty jednak wszystko wiesz... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #11843 Napisano 24 Czerwca 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymon__k 1330 #11844 Napisano 24 Czerwca 2009 Super tarcza! Ona jest malowana czy ma taką pasiastą fakturę? 0 “There are far, far better things ahead than any we leave behind.” C.S. Lewis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #11845 Napisano 24 Czerwca 2009 malowana 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #11846 Napisano 24 Czerwca 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #11847 Napisano 24 Czerwca 2009 POwitołRajt: w taką pogodę jeno diver Uwielbiam te srebrne obwódki na wskazówkach SKXaFajnie świecą 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
corten 4 #11848 Napisano 24 Czerwca 2009 porcelain - trafiłeś w sedno. właśnie podziwiam mojego 007 w świetle zachmurzonego nieba..fajna fotka BTW:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kortyzol 3 #11849 Napisano 24 Czerwca 2009 Majowy piękna maszyna... 0 ???????? => ta choroba dobrze ROCKuje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #11850 Napisano 24 Czerwca 2009 dziękuję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach