adrianperek 1 #276 Napisano 25 Stycznia 2006 Dzisiaj coś na odpowiednią temperaturę :] 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #277 Napisano 26 Stycznia 2006 tym razem mechanizm mojej ETERNY Eterna 852Featuresmanual windsweep second Data14''', Dn= 31.58mm, H= 5.45mm15 jewelsf = 18000 A/hpower-reserve 50h RemarksEterna-E shock protection Co do tarczy to zdjęcie zamieszczę za jakiś czas:) - jak będę miał dojście do porządnego aparatu 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #278 Napisano 26 Stycznia 2006 Ja dziś nosiłem coś takiego: :wink: Przepraszam za nieostre zdjęcie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MRT77 0 #279 Napisano 27 Stycznia 2006 Bezduszny, ale i tak go lubie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pcichosz 2 #280 Napisano 27 Stycznia 2006 Ja dziś większość dnia spędziłem z tym: Po paru miesiącach przerwy znów zaczynam go lubić. Pozdrawiam, Paweł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #281 Napisano 28 Stycznia 2006 Ja dziś dokonałem zmiany paska do pana B. Teraz tak wygląda: No i oczywiście mam go teraz na ręku Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukasS 2 #282 Napisano 28 Stycznia 2006 Czarna tarcza, brązowy pasek= oł jeeee 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #283 Napisano 28 Stycznia 2006 ML jak Ci się udało tak zarysować szafir? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #284 Napisano 28 Stycznia 2006 ML jak Ci się udało tak zarysować szafir? Powłokę antyrefleksyjną, nie szafir. Następny zegarek będzie bez niej. Cholerstwo brudzi się i, jak widać, jest dość miękkie. Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MRT77 0 #285 Napisano 28 Stycznia 2006 pytanie zdradza laika ale... nie da jakos tej cholernej warstwy usunac ?juz po raz kolejny okazuje sie ze ta w teorii pozyteczna powloka antyrefleksyjna jedynie sprawia klopoty i po krotkim czasie wyglada jak byle g*** :? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #286 Napisano 28 Stycznia 2006 pytanie zdradza laika ale... nie da jakos tej cholernej warstwy usunac ? juz po raz kolejny okazuje sie ze ta w teorii pozyteczna powloka antyrefleksyjna jedynie sprawia klopoty i po krotkim czasie wyglada jak byle g*** :? Usunąć się da (zobacz mój post powyżej), ale ja się tego nie podejmę Co do stwierdzenia o g*** to czy to jest już wypowiedzenie wojny :twisted: , czy jeszcze będzie dementi? Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #287 Napisano 28 Stycznia 2006 pytanie zdradza laika ale... nie da jakos tej cholernej warstwy usunac ? wstydź się :!: każdy wie jak się usuwa antireflex 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MRT77 0 #288 Napisano 28 Stycznia 2006 wstydź się :!: każdy wie jak się usuwa antireflex no wlasnie, musze nadrobic zaleglosci :twisted: :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #289 Napisano 28 Stycznia 2006 dremel lub proxxon - trochę pasty polersiej i tarcza z filcu. 5 minut roboty. tylko ostrożnie - krawędzie lunety i kopertę zabezpieczyć przed przypadkowym przepolerowaniem. nie przegrzać. nie namagnesować.(wokół wirującej metalowej końcówni z filcem tworzy się pole EM) piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MRT77 0 #290 Napisano 28 Stycznia 2006 respect Piotrek, ja tak sobie tylko zartowalem...widac ze duch w narodzie wielbicieli zegarkow nie ginie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomasz Sitkowski 7 #291 Napisano 29 Stycznia 2006 Cześć :!: A ja myślałem, że na forum są ludzie bardziej poważni, którzy nie negują zegarków z warstwą antyreflrksyjną, która to cecha jest podnoszona przez szereg topowych firm, wyrórniających ich wyroby od innej tandetyTS :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #292 Napisano 29 Stycznia 2006 ... wyrórniających ich wyroby od innej tandety na szczęście produkty topowych firm nie wyróżnia jedynie warstwa AR. :twisted: .. a co do powagi : jestem bardzo poważny. nie usuwałem tej powłoki "tak sobie" . było na niej tyle rys, że w istotny sposób zakłócały one mój odbiór "zawartego w zegarku piękna" piotrek P.S. warstwy AR są pięknew swej niebiesko-fioletowej poświacie. jednak pajęczyna rys to napewno nie jest to co chciałbym widzieć patrząc na mój ulubiony zegarek. 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #293 Napisano 29 Stycznia 2006 Na komentowanym egzemplarzu jest na razie tylko jedna rysa, za to dość łatwo dostrzegalna. Na razie traktuję to w kategoriach "zaszczytnych ran" i mi to w ogóle nie przeszkadza. Na początku się wk...terefere... ale mi przeszło. Wracając namolnie do połaczenia tego brązowego paska z moim Breitlingiem, to chciałbym się przyznać, że odszczekuję zamieszczone gdzieś na forum stwierdzenie, że skórzany pasek pasuje do nurkowego zegarka jak kwiatek do kożucha. Ale i tak na lato założę Hirscha Carbon (nawet wiedząc, że jest w środku wypchany skórą :twisted: ) Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #294 Napisano 29 Stycznia 2006 Marcin, ten Breitling to taki do końca nurkowy nie jest. Musiałby mieć trochę inny bezel, większe wskazówki i indeksy.... Chodzi mi oczywiście o styl, a nie walory użytkowe. Do niego taki pasek pasuje. Przy okazji - fajne jest tło tej fotografii 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #295 Napisano 29 Stycznia 2006 Marcin!mnie się z brązowym bardzo podoba ! piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #296 Napisano 29 Stycznia 2006 Marcin, ten Breitling to taki do końca nurkowy nie jest. No to od-odszczekuję Przy okazji - fajne jest tło tej fotografii jakość niestety nie ta :| Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24183 #297 Napisano 2 Lutego 2006 Prawie jak Jaeger... 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gasior 1 #298 Napisano 7 Lutego 2006 Witam serdecznie po raz pierwszy :wink: Oto zegarek, który mam dziś na ręku:Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #299 Napisano 7 Lutego 2006 Gasior, mocne wejście. Ładny zegarek, no i witaj Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gasior 1 #300 Napisano 7 Lutego 2006 Dzieki Kiepskawe coś te moje zdjęcia, więc dorzuce jedno od Tag Heuer'a: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach