diesel 218 #12601 Napisano 6 Sierpnia 2009 Kolejny nudny dzień w pracy A tak swoją drogą to ciekawe czy to podróba, replika czy może kopia? 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #12602 Napisano 6 Sierpnia 2009 Daj mi go 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1201 #12603 Napisano 6 Sierpnia 2009 Przy okazji mam pytanie do kolegów, bo zastanawiam się nad zakupem chronografu tylko, że innej firmy i jakoś sam nie mogę się przekonać - do czego Wy właściwie wykorzystujecie funkcję chronografu ???.Mechaniczny chronograf może co najwyżej posłużyć do gotowania jajek. . Dla niektórych ma jeszcze szczególne walory designerskie 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #12604 Napisano 6 Sierpnia 2009 Daj mi go Sorry spóźniłeś się.Kolega z pracy już z nim śmiga :) EDIT: Chyba że jutro zrobię Ci nowy 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #12605 Napisano 6 Sierpnia 2009 To jak już rozdajesz zegarki to ja poprosiłbym tego bull-head'a 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hot_wax 0 #12606 Napisano 6 Sierpnia 2009 Sorry spóźniłeś się.Kolega z pracy już z nim śmiga :) EDIT: Chyba że jutro zrobię Ci nowy Disel uważaj jak będziesz go za często naświetlał to sie może tarcza odbarwić i bedziesz musiał zastępczą od MM wstawić to żart 0 Poszukuje przycisk do Poljot chrono 3133WodołazDivers:Alba, Seiko 7002-7000, amfibia blue lux & black.22 - G-ShockSeiko bellmaticPoljot Chrono 3133Orion Seal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #12607 Napisano 6 Sierpnia 2009 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #12608 Napisano 6 Sierpnia 2009 zrobię coś może do galerii bo to zdjęcie na mega szybkości było. Zegarek świetny A ile oficjalnie kosztuje ta Davosa Royal Oak? 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #12609 Napisano 6 Sierpnia 2009 Maro, zaczynasz? Nie wiem, musisz zapytać TIK TAK`a. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 709 #12610 Napisano 6 Sierpnia 2009 Chyba wiem czyje to zegarki-coś czuję,że mamy wspólnych znajomych:) Zegarki pikne,szczególnie patek,nie dziwię się,że ta manufaktura znajduje się na samym szczycie piramidy prestiżu.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #12611 Napisano 6 Sierpnia 2009 A ile oficjalnie kosztuje ta Davosa Royal Oak? 2550zł oficjalnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #12612 Napisano 6 Sierpnia 2009 Maro, zaczynasz? Nie, tylko jakoś tak ładnie brzmi 2550zł oficjalnie. Tak poniżej 2000 byłaby spoko, ale i tak mi się podoba. 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1201 #12613 Napisano 6 Sierpnia 2009 Oficjalnie nie ma ceny. A z metki 650 EUR. 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzepa 3 #12614 Napisano 6 Sierpnia 2009 no i przez Ciebie Staruszku nie będę mógł spać... 0 // Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #12615 Napisano 6 Sierpnia 2009 Serdecznie gratuluje omegi - piekna:) Staruszku - szalejesz 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RUSKI 4 #12616 Napisano 6 Sierpnia 2009 Piotrek, gratuluję. Omega jest przepiękna 0 Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kortyzol 3 #12617 Napisano 6 Sierpnia 2009 jakaż magia tkwi w Patek Philippe? piękny zegarek 0 ???????? => ta choroba dobrze ROCKuje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #12618 Napisano 6 Sierpnia 2009 jakaż magia tkwi w Patek Philippe? piękny zegarek nawet klamerka jest...... dobre bo Polskie - po prostu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kyle 3 #12619 Napisano 6 Sierpnia 2009 nie mogę się powstrzymać, żeby powtórzyć po kolegach - coś pięknego ten Patek. Takie klasyczne eleganckie zegarki (tutaj "garniturowiec" brzmiało kolokwialnie) to dla mnie esencja we wzornictwie zegarkowym, a ten - esencja esencji. Chciałbym mieć okazję do założenia choć na chwilę... Tak zupełnie teoretycznie - jaka jest średnica w tym modelu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #12620 Napisano 6 Sierpnia 2009 A mówilem, że idzie moda na vintage? Super jest ten Longin. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #12621 Napisano 6 Sierpnia 2009 nie mogę się powstrzymać, żeby powtórzyć po kolegach - coś pięknego ten Patek. Takie klasyczne eleganckie zegarki (tutaj "garniturowiec" brzmiało kolokwialnie) to dla mnie esencja we wzornictwie zegarkowym, a ten - esencja esencji. Chciałbym mieć okazję do założenia choć na chwilę... Tak zupełnie teoretycznie - jaka jest średnica w tym modelu? 38 mm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #12622 Napisano 6 Sierpnia 2009 PAtek kosmos..niech wlasciciel sie pochwali bardziej wieksz ailoscia fotek i jakims opisem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #12623 Napisano 7 Sierpnia 2009 Musze przyznac ze jest pod wrazeniem . Patek super (jaki to model? ) 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #12624 Napisano 7 Sierpnia 2009 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #12625 Napisano 7 Sierpnia 2009 Musze przyznac ze jest pod wrazeniem . Patek super (jaki to model? ) Calatrava Ref. 5153J 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach