Maro66 60 #13176 Napisano 26 Września 2009 Mało Orisa w tym temacie, tak więc... 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #13177 Napisano 26 Września 2009 Chodziło głównie o regulację długości przy zapięciu ,lubie na nią popatrzeć Specjalnie dla Ciebie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #13178 Napisano 26 Września 2009 taka fotka to wysoko ustawiona poprzeczka dla Następnych...... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motorhead17 1 #13179 Napisano 27 Września 2009 Baby-G na ręce mojej Baby-A Świetny ten Baby-A Gratulacje do żony za trafny wybór 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #13180 Napisano 27 Września 2009 Janku ten swieci hehe wreszcie masz coś co ładnie świeci .. A swoją drogą to może i koperta trochę Pamowska , ale za to wskazówki to na pewno mnie kojarzą się z JLC 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 249 #13181 Napisano 27 Września 2009 (edytowane) Edytowane 27 Września 2009 przez BBRABUSS 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iko 618 #13182 Napisano 27 Września 2009 Dziś jeszcze w letnich klimatach - sezonowy Seiko na gumie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Wywiad #13183 Napisano 27 Września 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #13184 Napisano 27 Września 2009 A tak ten kształt koperty mi sie nie podobał...... Dzięki uprzejomości majfriendów wiem jakiego PAMA kupię w przyszłości. Ktoś nieźle zamieszał - koperta nawiązuje do Radiomira, a tarcza kojarzy się z nowym IWC Big Pilot. No nic, trzeba będzie powoli zacząć się przyzwyczajać do tych dziwnych wynalazków. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 249 #13185 Napisano 27 Września 2009 Ktoś nieźle zamieszał - koperta nawiązuje do Radiomira, a tarcza kojarzy się z nowym IWC Big Pilot. No nic, trzeba będzie powoli zacząć się przyzwyczajać do tych dziwnych wynalazków. Są bardziej podobne do RADIOMIRA ale mnie skusił ten ze względu na brak logo na tarczy i samą tarczą. Nie zależało mi na kiepskiej kopii a na przyzwoitym chinolku. Jednak nie ukrywam, że koperta ala RADIOMIR przyciągneła:P. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4336 #13186 Napisano 28 Września 2009 Swietny zegarek!!Mozna wiedziec jaka jest jego dokladna nazwa aby moc poszukac go kiedys.Oraz ile mniej wiecej moze kosztowac i czy mozna go bez problemu obecnie kupic?Gratuluje! 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #13187 Napisano 28 Września 2009 To jest MC (Moscow Classic) Vodolaz/Amfibia (występuje w obu nazwach) Można kupić m.in. na allegro, cena to jakieś 500-600zł za nowego.Jest też wersja z całą czarną tarczą (bez białego sekundnika) i zielonymi indeksami, oraz z białą tarczą i niebieskimi indeksami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4336 #13188 Napisano 28 Września 2009 To jest MC (Moscow Classic) Vodolaz/Amfibia (występuje w obu nazwach) Można kupić m.in. na allegro, cena to jakieś 500-600zł za nowego.Jest też wersja z całą czarną tarczą (bez białego sekundnika) i zielonymi indeksami, oraz z białą tarczą i niebieskimi indeksami Wielkie dzieki za szybka odp! 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hir00 2255 #13189 Napisano 28 Września 2009 A ja dzis zaczynam nowe doświadczenie . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacjakuza 6 #13190 Napisano 29 Września 2009 (edytowane) Edytowane 29 Września 2009 przez jacjakuza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #13191 Napisano 29 Września 2009 Seiko 5 - Made in JapanCo to za model, jaka cena i gdzie kupiłeś. Fajny jest !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek Grzeszczak 0 #13192 Napisano 29 Września 2009 (edytowane) Nabyty za Wielką Wodą dzięki uprzejmości Rafała Edytowane 29 Września 2009 przez Yargoth 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prezes777 0 #13193 Napisano 29 Września 2009 (edytowane) Dziś kolejny już Epos Edytowane 29 Września 2009 przez Prezes777 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prof.Woland 0 #13194 Napisano 29 Września 2009 Uuu piekny Lindbergh, zawsze mi sie ten model podobal. 0 Si vis pacem, para bellum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #13195 Napisano 30 Września 2009 (edytowane) Uuu piekny Lindbergh, zawsze mi sie ten model podobal. gratuluje bo fajny byl i ciesze sie ze nie rzoczarowal- model Jacka ma jeszcze super werk - ostatni inhouse tej firmy:) no i 2 sprezynki - nowe wypusty na ecie to juz nie to. Ostatnio bedac u zegarmistrza jeden z kolesi skupujacych stare meble i paczki przyniosl srebrnego lindberga z 1938r wersje olbrzym - ponad 46mm w stanie idealnym, z dedykacja dla majora lotnictwa armi usa, powalil mnie ten zegraek, mojego zegarmistrza zreszta tez - mimo wybitnego namawiania niw udalo na sie go odkupic Edytowane 30 Września 2009 przez cytochrom 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roofman 0 #13196 Napisano 30 Września 2009 Co to za model, jaka cena i gdzie kupiłeś. Fajny jest !!!To chyba snzg45k1.Faktycznie dobrze się na ręku prezentuje 0 Citek NY0040-09E Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #13197 Napisano 30 Września 2009 U mnie dziś ''homage'' pewnej znanej marki 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #13198 Napisano 30 Września 2009 Ale fajny sikor Korba! Bardzo mi się podoba. Gdzie go dorwałeś? 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #13199 Napisano 30 Września 2009 (edytowane) Ale fajny sikor Korba! Bardzo mi się podoba. Gdzie go dorwałeś?To jest nowy model Rolexa ''Icelander'' No ''jajcarski'' jest, fakt Ale wymiary trzyma, ciekawie jest wykonany, a części nieplastikowe (dekiel, koronka, teleskopy, blachy zapięcia i piny bransolety) są stalowe. Bransolete mozna wymienic na pasek, teleskopy sa takie, jak byc powinny, nie druciki jakieś. Dostałem go od koleżanki co w reklamie pracuje. Wraz ze stertą zapalniczek i długopisów. Są to tzw. odrzuty- czyli wzory do umieszczenia reklamy, które nie zostały zaakceptowane. A tu inne ujęcie: Edytowane 30 Września 2009 przez korba 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #13200 Napisano 30 Września 2009 Znaczy sie, że to antyszkieletor jest. Bo to co w szkieletorze jest bezroczyste (tarcza i dekiel) tutaj jest niebezroczyste, a reszta jest bezroczysta 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach