MasterFan 976 #351 Napisano 11 Lutego 2006 Naprawdę piękna! :shock: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kornaszewski 0 #352 Napisano 11 Lutego 2006 Śliczna ta Omega... 0 Ja, niżej podpisany oświadczam, że będę zabierał głos na forum KMZiZ tylko w dyskusjach związanych z zegarmistrzostwem, lub dotyczących sposobu funkcjonowania tegoż forum. 13-08-2010 Mirek Kornaszewski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #353 Napisano 11 Lutego 2006 Bałbym się wytatuowac sibie chińskie znaki. Miałbym wrażenie, że noszę być może napis typu "debil" zaprojektowany przez dowcipnego skośnego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yarhard #354 Napisano 11 Lutego 2006 Bałbym się wytatuowac sibie chińskie znaki. Miałbym wrażenie, że noszę być może napis typu "debil" zaprojektowany przez dowcipnego skośnego. na szczescie od krzaczkow, co prawda japonskich ale zawsze krzaczkow, mamy tu swojego speca :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kornaszewski 0 #355 Napisano 11 Lutego 2006 Bałbym się wytatuowac sibie chińskie znaki. Miałbym wrażenie, że noszę być może napis typu "debil" zaprojektowany przez dowcipnego skośnego.To przecież od Ciebie zależy co byś sobie wytatuował. Tatuaż jest dla Ciebie a nie Ty dla tatuażu i Tobie musi się podobać, nikomu innemu Jeśli ktoś chce sobie zrobić tatuaż "dla widzów" to niech sobie lepiej da spokój... po kilku latach go znienawidzi. (zazwyczaj) Tatuaż robi się na całe życie... Każdy, kto się decyduje musi zdawać sobie z tego sprawę. A krzaczki... zawsze można "przed" sprawdzić co znaczą 0 Ja, niżej podpisany oświadczam, że będę zabierał głos na forum KMZiZ tylko w dyskusjach związanych z zegarmistrzostwem, lub dotyczących sposobu funkcjonowania tegoż forum. 13-08-2010 Mirek Kornaszewski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #356 Napisano 11 Lutego 2006 ups ! nie wytrzymalem i sie musiałem pochwalić ( wstyd ,ale przyjemny) :shock: :shock: :shock: Hmmm, wspaniały ten Vacheron. Gratuluję :!: . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiterM 736 #357 Napisano 11 Lutego 2006 0 Panerai... so much more than just a watch. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kornaszewski 0 #358 Napisano 12 Lutego 2006 Śliczności Piękna sztuka... witam w klubie 0 Ja, niżej podpisany oświadczam, że będę zabierał głos na forum KMZiZ tylko w dyskusjach związanych z zegarmistrzostwem, lub dotyczących sposobu funkcjonowania tegoż forum. 13-08-2010 Mirek Kornaszewski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #359 Napisano 12 Lutego 2006 Świetny zegarek, wspaniałe zdjęcie! Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yarhard #360 Napisano 12 Lutego 2006 [To był wzór na tatuaż (jakieś chińskie znaki) Corvus, czyzbys sie zajmowal tatuazem zawodowo/hobbistycznie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #361 Napisano 12 Lutego 2006 A ja dzisiaj obcowałem z Księżniczką... Corvus, zaje.... zdjęcie - tło, układ - bardzo mi się pdoba. I oczywiście zegarek - cóż, też doceniam urok tych starych Dox. Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #362 Napisano 12 Lutego 2006 Ostrość rzeczywiście mogłaby być lepsza, ale liczy sie "overall impression" Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #363 Napisano 12 Lutego 2006 Dopiero teraz zobaczyłem zdjęcie PiteraM - baaardzo ładne. Terefere, chłopaki, to jak będzie z tą galerią co to ma być na forum :?: :?: Takie foty koniecznie muszą tam się znaleźć :idea: Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiterM 736 #364 Napisano 12 Lutego 2006 0 Panerai... so much more than just a watch. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #365 Napisano 13 Lutego 2006 Właśnie przyjechał 1 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #366 Napisano 13 Lutego 2006 :shock: :twisted: Gratulacje, jest fantastyczny :!: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #367 Napisano 13 Lutego 2006 Cudowny ! Jest go trochę 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deem 1 #368 Napisano 13 Lutego 2006 Klod100, ale Ci fajnie... :wink: :wink: 0 I znowu człowiek wydaje pieniądze, których nie ma, na rzeczy, których nie potrzebuje, by imponować ludziom, których nie lubi. Danny Kaye Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #369 Napisano 13 Lutego 2006 Dzięki, mam dzisiaj świetny humor Wcale nie jest taki wielki. Strasznie się tego bałem, tymczasem nie jest żle. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #370 Napisano 13 Lutego 2006 tymczasem nie jest żle. ...powiedziałbym nawet, że jest dobrze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marekp 0 #371 Napisano 13 Lutego 2006 Gratulacje cudowny !!!!!!!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #372 Napisano 13 Lutego 2006 Ładny pasek Serio mówiąc - piękny zegarek. Jak Ci się znudzi, to daj znać Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 861 #373 Napisano 13 Lutego 2006 Cudo. Gratuluje! 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kornaszewski 0 #374 Napisano 13 Lutego 2006 Corvus, czyzbys sie zajmowal tatuazem zawodowo/hobbistycznie? Nie, ja jestem tylko posiadaczem Od tatuaży mam znajomego specjalistę (jakby mu się chciało wyjechać z Kielc, to byłby chyba milionerem ) Corvus, zaje.... zdjęcie - tło, układ - bardzo mi się pdoba. I oczywiście zegarek - cóż, też doceniam urok tych starych Dox. Dzięki pstrykałem ją przez dwie godziny 59 fotek Kumpel chciał mnie morde obić, bo ciągle wyganiałem go sprzed kompa Na stronie 24 jest jeszcze lepsze... "na kurzej stopce" Klod100... zazdroszczę Ci... :cry: 0 Ja, niżej podpisany oświadczam, że będę zabierał głos na forum KMZiZ tylko w dyskusjach związanych z zegarmistrzostwem, lub dotyczących sposobu funkcjonowania tegoż forum. 13-08-2010 Mirek Kornaszewski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #375 Napisano 13 Lutego 2006 Przyłączam się do gratulacji. Panerai to całkiem przyzwoita marka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach