sergserg 14 #16376 Napisano 3 Sierpnia 2010 (edytowane) Ładny ten Oceanus Chyba jeden z ładniejszych kasiaków w ogóle. W czarnej kolorystyce jest chyba ładniejszy, ale mnie nie stać Choć uważam, że w nagrodę za szerzenie wiedzy powinienem taki dostać, może napiszę list do Casio "po prośbie" (wybacz tomekr89, tak mi się skojarzyło z Twoją korespondencją z Omegą) Edytowane 3 Sierpnia 2010 przez sergserg 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3903 #16377 Napisano 3 Sierpnia 2010 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #16378 Napisano 3 Sierpnia 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Worps 2 #16379 Napisano 3 Sierpnia 2010 Qrcze Lechu coraz bardziej mi się ten Twój spadek po dziadku podoba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #16380 Napisano 3 Sierpnia 2010 Cieszę się Jutro postaram się jakąś sesyjkę mu zrobić, bo fotki w temacie o zegarku są słabiutkie, nie wspominając nawet o pasku. Poza tym doszedł jeszcze mesh i na nim zegarek bardzo fajnie wygląda. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaszczur11 69 #16381 Napisano 3 Sierpnia 2010 (edytowane) Cieszę się Jutro postaram się jakąś sesyjkę mu zrobić, bo fotki w temacie o zegarku są słabiutkie, nie wspominając nawet o pasku. Poza tym doszedł jeszcze mesh i na nim zegarek bardzo fajnie wygląda. Jak to fajnie? Zajefajnie!!!Ale ten "Krwawy Ementaler", też niczego sobie. pozdrawiam Edytowane 3 Sierpnia 2010 przez jaszczur11 0 "Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luke102 581 #16382 Napisano 4 Sierpnia 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #16383 Napisano 4 Sierpnia 2010 (edytowane) Moje elektryk po finalnym tuningu Edytowane 4 Sierpnia 2010 przez cytochrom 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #16384 Napisano 4 Sierpnia 2010 Robnyc, dobry pomysł z włączeniem wyświetlaczy, dużo lepiej to wygląda niż z wygaszonymi. Fajne zdjęcie wyszło. Luke102 - super zdjęcie, bardzo mi się podobają wskazówki Bulova ma klimat. Na mojej ręce dziś HEQ Exceed 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ukke-reaktywacja 0 #16385 Napisano 4 Sierpnia 2010 fajny Citek - to chyba ten co jest do wzięcia w dziale sprzedam 0 internet mym kościołem, zegarek moim niebem, Doxa mą religią..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #16386 Napisano 4 Sierpnia 2010 fajny Citek - to chyba ten co jest do wzięcia w dziale sprzedam Przeszkadza mi to szkiełko na dacie (wzrok mam jeszcze sokoli, szczególnie w soczewkach ). Gdyby nie to, to bym nie oddał, bo Citizen powala. Zwykle nie lubię błyszczącej stali, ale ... są wyjątki - to jest jeden z nich 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #16387 Napisano 4 Sierpnia 2010 Przeszkadza mi to szkiełko na dacie (wzrok mam jeszcze sokoli, szczególnie w soczewkach ). Gdyby nie to, to bym nie oddał, bo Citizen powala. Zwykle nie lubię błyszczącej stali, ale ... są wyjątki - to jest jeden z nich Rolexowa lupka nie jest zła 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #16388 Napisano 4 Sierpnia 2010 No to jestem lżejszy o 450ml A z Precistą jednak nie nadajemy na tych samych falach i chyba niedługo odwiedzi bazar Uploaded with ImageShack.us 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Election 3 #16389 Napisano 4 Sierpnia 2010 (edytowane) mod mode Edytowane 4 Sierpnia 2010 przez dariusz chlastawa niegodność z regulaminem - agitacje polityczne 0 [b][i] Poszukuję starych high-end quartz'ów, zegarków kamertonowych i innych dzieci rewolucji elektronicznej [/i][/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #16390 Napisano 4 Sierpnia 2010 nic nie napisze bo brak mi na razie słów 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #16391 Napisano 4 Sierpnia 2010 GENIALNA Eterna !!!!! CUDO - Gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #16392 Napisano 4 Sierpnia 2010 (edytowane) Dzisiaj zegareczek pancerny - żeby ewentualnie policja nie uszkodziła Edytowane 4 Sierpnia 2010 przez diesel 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RUSKI 4 #16393 Napisano 4 Sierpnia 2010 nic nie napisze bo brak mi na razie słów GRATULUJĘ! Jednak się zdecydowałeś Jakie wrażenia? Napisz coś więcej. 0 Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #16394 Napisano 4 Sierpnia 2010 (edytowane) TeJot- Eterna taka, że...eh, piękna jest! Abstrahując od pięknej Eterny- chyba warto dać sobie spokój z wszelkimi tematami polityczno-religijnymi na forum, bo prowadzi to tylko do powstawania kwasów i mielenia plew. Jedni rzucają błotem w drugich, drudzy w tych pierwszych, tak że czasami czuję się jak w Sejmie, albo jakbym oglądał wieczorne wiadomości. Tam sytuacja przecież identyczna. Oczywiście zapis o zakazie toczenia debat politycznych, religijnych, narodowościowo-etnicznych powinien pojawić się w regulaminie. Stanowi to jakiś problem? Już wielu się skłóciło i na swoje wypociny patrzeć nie mogą, a to żadne rozwiązanie kiedy ktoś mi napisze- "jak nie chcesz to nie czytaj". Sory za OT. Edytowane 4 Sierpnia 2010 przez lechu_wroc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whb 9 #16395 Napisano 4 Sierpnia 2010 (...) Oczywiście zapis o zakazie toczenia debat politycznych, religijnych, narodowościowo-etnicznych powinien pojawić się w regulaminie. Stanowi to jakiś problem? (...) Ze tak powiem ... pkt. V regulaminu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #16396 Napisano 4 Sierpnia 2010 (edytowane) Czy w jakikolwiek sposób jest on przestrzegany? Przyznam szczerze, że regulamin czytałem podczas rejestracji, prawie dwa lata temu i jakoś mi ten punkt uleciał, myślałem że go nie ma, a toczenie otwarcie sporów politycznych jeszcze bardziej mnie w tym utwierdzało. Zważając na wszystkie sytuacje jakie miały miejsce w ostatnim czasie, zdaje się że egzekucja zapisów regulaminowych jest żadna. Edytowane 4 Sierpnia 2010 przez lechu_wroc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whb 9 #16397 Napisano 4 Sierpnia 2010 Czy w jakikolwiek sposób jest on przestrzegany? Przyznam szczerze, że regulamin czytałem podczas rejestracji, prawie dwa lata temu i jakoś mi ten punkt uleciał, myślałem że go nie ma, a toczenie otwarcie sporów politycznych jeszcze bardziej mnie w tym utwierdzało. Zważając na wszystkie sytuacje jakie miały miejsce w ostatnim czasie, zdaje się że egzekucja zapisów regulaminowych jest żadna. Bo przykład idzie z góry.Wybory prezydenckie i zarząd rozbrajająco stwierdza, że przez 2 dni sobie o tym pogadamy. Każda próba rozmów na wspomniane, kontrowersyjne tematy powinna być "duszona" w zarodku. Nie było by kłótni i niepotrzebnych sporów na tematy nie związane z horologią. WUS jest pod tym względem po prostu wzorem. pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rainman 7 #16398 Napisano 4 Sierpnia 2010 (edytowane) Panowie prestańcie mod edit od rzeczy tylko wklejajcie zdjęcia zegarków. W łóżku też lubiecie bardziej konwersować? Gawędziarze Edytowane 4 Sierpnia 2010 przez STARUSZEK 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #16399 Napisano 4 Sierpnia 2010 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #16400 Napisano 4 Sierpnia 2010 Panowie prestańcie pieprzyc od rzeczy tylko wklejajcie zdjęcia zegarków. W łóżku też lubiecie bardziej konwersować? Gawędziarze Z dziewczyną na przykład lubię sobie w łóżku podyskutować, nie widzę w tym nic złego Chociaż preferuję inny rodzaj łóżkowej aktywności. No i żeby nie było: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach