zetore 15 #17701 Napisano 1 Listopada 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #17702 Napisano 1 Listopada 2010 zetore, ładna fotka, a AUTAVIA świetna...Gdyby Ci się znudziła, to daj znać... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #17703 Napisano 2 Listopada 2010 Dzisiaj...Nie mogłem się zdecydować... Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #17704 Napisano 2 Listopada 2010 Tomek gratuluje a gdzie foty w galerii ? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #17705 Napisano 2 Listopada 2010 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yasiooo #17706 Napisano 2 Listopada 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #17707 Napisano 2 Listopada 2010 Tomek gratuluje a gdzie foty w galerii ? Dzięki. Fotograf ze mnie marny, ale coś tam popełnię.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czino 0 #17708 Napisano 2 Listopada 2010 To co zwykle : 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Encanto 603 #17709 Napisano 2 Listopada 2010 u mnie wczoraj, dziś i przez dłuższy czas niezmiennie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4744 #17710 Napisano 2 Listopada 2010 No Michał - wreszcie kupiłeś fajny zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #17711 Napisano 2 Listopada 2010 Adi jest to pierwszy zegarek który mnie aż tak bardzo cieszy - tak jak dziecko cieszące sie wymarzonej zabawki a tak sie bałem że pomarańczka mi nie podejdzie Tutaj masz wiecej fotek :(warto zobaczyc) http://zegarkiclub.pl/forum/topic/47996-cukiereczki-carlita-bez-dodatkow/page__st__100 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TAG 1 #17712 Napisano 2 Listopada 2010 0 PozdrawiamTomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MacieK_K 0 #17713 Napisano 2 Listopada 2010 Te nowe Grand Carrery są boskie 0 [Tissot Couturier Chrono / Seiko FFF / Kentex Skyman Pilot] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #17714 Napisano 2 Listopada 2010 TAG, TAG piękniusi 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #17715 Napisano 3 Listopada 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #17716 Napisano 3 Listopada 2010 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #17717 Napisano 3 Listopada 2010 Przymiarka do paska: 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jobi1979 0 #17718 Napisano 3 Listopada 2010 Obawiam się, że blado wypadnę z moim "Precioussss" : 0 Jobi1979 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #17719 Napisano 3 Listopada 2010 Obawiam się, że blado wypadnę z moim "Precioussss" : Co Ty gadasz, przepiękna Dosia. Bardzo lubimy te zagarki na forum i sporo kolegów ma podobne. Gratulacje. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #17720 Napisano 3 Listopada 2010 Waldii, fajny G, ładnie się wkomponował w tą zieleń... Gratuluję i niech się dobrze sprawuje przy ekstremalnych wyzwaniach... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #17721 Napisano 3 Listopada 2010 Obawiam się, że blado wypadnę z moim "Precioussss" : Sliczna klasyczna dosia - gratulacje u mnie na testach - piki co udanych - dzieki Jacku za pomoc:) 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 30292 #17722 Napisano 3 Listopada 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2305 #17723 Napisano 3 Listopada 2010 a ja, dla odmiany.."plastikowo".. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SIRLUKE1 1846 #17724 Napisano 3 Listopada 2010 A u mnie w lasach tylko podgrzybki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yasiooo #17725 Napisano 3 Listopada 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach