sergserg 14 #17751 Napisano 5 Listopada 2010 Dzisiejszy naręczny dedykuję Spinnerowi 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 11 #17752 Napisano 5 Listopada 2010 Pam - miazga, inaczej nie potrafię określić tego zjawiska Zdjęcie też przednie. Spinnerosku- chyba mamy podobny gust Niech się nosi! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2306 #17753 Napisano 5 Listopada 2010 Od kilku dni nie chce zejść z nadgarstka Po pierwsze nie dziwię się Po drugie gratuluję kolejny raz Po trzecie jak możesz to wrzuć też zdjęcie z Paneristi. Wiesz które 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #17754 Napisano 5 Listopada 2010 Chwilę temu przyszła paczuszka z miłym środkiem Po skróceniu bransolety (czyli 5 minut później) wskoczył na rękę i chyba nie za często będzie z niej schodził/a: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #17755 Napisano 5 Listopada 2010 (edytowane) Rysiek wstąpił byś kiedyś do tego sklepu, co to masz nie po drodze. Chętnie zobaczyłbym tę Davosę na żywo Edytowane 5 Listopada 2010 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #17756 Napisano 5 Listopada 2010 Rysiek wstąpił byś kiedyś do tego sklepu, co to masz nie po drodze. Chętnie zobaczyłbym tę Davosę na żywo A może to dobry argument, aby Cię wyciągnąć na spotkanie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacjakuza 6 #17757 Napisano 5 Listopada 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #17758 Napisano 5 Listopada 2010 A może to dobry argument, aby Cię wyciągnąć na spotkanie Tyle, że spotkanie chyba dziś albo jutro. Ja w pracy będę dopiero od poniedziałku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #17759 Napisano 5 Listopada 2010 to tym bardziej nie masz wymówki, że zajęty jesteś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #17760 Napisano 5 Listopada 2010 to tym bardziej nie masz wymówki, że zajęty jesteś No niestety, ale urlop wziąłem na remont mieszkania. Poza tym jestem na 5 dni przed wypłatą, więc z ekonomicznego punktu widzenie też nie ma szans abym się pojawił.PSByłem wczoraj w John Bull Pubie oglądać mecz Lech - tam gdzie ostatnio mieliście podstolik - kurcze bardzo tam fajnie. Dywan zamiast kafelek to jest to ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4652 #17761 Napisano 5 Listopada 2010 No niestety, ale urlop wziąłem na remont mieszkania. Poza tym jestem na 5 dni przed wypłatą, więc z ekonomicznego punktu widzenie też nie ma szans abym się pojawił.PSByłem wczoraj w John Bull Pubie oglądać mecz Lech - tam gdzie ostatnio mieliście podstolik - kurcze bardzo tam fajnie. Dywan zamiast kafelek to jest to !Jak ostatnim razem byliśmy to mieliśmy towarzystwo angoli....ciekawe czy wczoraj też tam przesiadywali a miejsce fajne na takie spotkania. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yasiooo #17762 Napisano 5 Listopada 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #17763 Napisano 5 Listopada 2010 (edytowane) Po pierwsze nie dziwię się Po drugie gratuluję kolejny raz Po trzecie jak możesz to wrzuć też zdjęcie z Paneristi. Wiesz które Yes Ser PAM do góry nogami Edytowane 5 Listopada 2010 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2306 #17764 Napisano 5 Listopada 2010 Dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #17765 Napisano 5 Listopada 2010 Pozostaje tylko pogratulować. PAM 320 to obok 233 jeden z moich ulubionych czasomierzy z kolekcji Panerai. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 44 #17766 Napisano 5 Listopada 2010 (edytowane) < Edytowane 5 Listopada 2010 przez igory76 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #17767 Napisano 5 Listopada 2010 Jak ostatnim razem byliśmy to mieliśmy towarzystwo angoli....ciekawe czy wczoraj też tam przesiadywali a miejsce fajne na takie spotkania. Miejsce na podstolik jak dla mnie idealne, a anglików nie było. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TAG 1 #17768 Napisano 5 Listopada 2010 No dobra, piatek ostatni dzien tygodnia. Monaco dzisiaj zaczyna weekend i bedzie sie tylko krecic... 0 PozdrawiamTomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #17769 Napisano 5 Listopada 2010 Dzięki nie ma sprawy Pozostaje tylko pogratulować. PAM 320 to obok 233 jeden z moich ulubionych czasomierzy z kolekcji Panerai. Rozważałem zakup 233 lub 270 różnica już nie wielka ,ale jesszcze CHF za wysoko stoi W 312 podoba mi się napis LUMINOR MARINA,w 320 /moim skromnym zdaniem/OP powinna tak to rozwiązać. Było by idealnie. No dobra, piatek ostatni dzien tygodnia. Monaco dzisiaj zaczyna weekend i bedzie sie tylko krecic... Jak nie przepadam za kostkami,to ta mnie kręci Bardzo fajny zegar,a zdjęcie tylko zaostrza apetyt. 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #17770 Napisano 5 Listopada 2010 (edytowane) Rozważałem zakup 233 lub 270 różnica już nie wielka ,ale jesszcze CHF za wysoko stoi W 312 podoba mi się napis LUMINOR MARINA,w 320 /moim skromnym zdaniem/OP powinna tak to rozwiązać. Doskonale to rozumiem. Jakiś czas temu przeglądałem oferty nowych zegarków i 320 było do kupienia za około 20.000 zł. 233 to już wydatek rzędu 33.000 zł. Ale 233 jest niesamowita. Kiedyś mierzyłem ten czasomierz w salonie Jansen i świetnie układa się na ręku, bardzo dobrze wygląda. Jeżeli do tego dodamy wysokiej klasy mechanizm, najbardziej praktyczne komplikacje, to na pewno zakup tego zegarka jest wart rozważenia. Z drugiej jednak strony, w cenie powyżej 30.000 zł ma też bardzo mocną konkurencję dlatego wybór prosty nie jest. Igory76,miej litość i następnym razem zmniejsz trochę zdjęcia zanim opublikujesz je na forum. Edytowane 5 Listopada 2010 przez McIntosh 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #17771 Napisano 5 Listopada 2010 Jash na kolejnym spotkaniu musisz się koniecznie pojawić Być może i mi się uda dotrzeć.Jest zbyt wiele nowych a zarazem pięknych zegarków do oglądania aby nie pojawić się na spotkaniu. Z tego co wiem Rafał właśnie jest w drodze na spotkanie. Rysiek gratuluję Davosy !! A tak żeby nie było spamu dzisiaj przyszło trochę perełek Moja druga Patelnia - poszukuję jeszcze zielonej.Seiko Diver 7290 oraz Seiko 5 z lat 70/80. Pozdro 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #17772 Napisano 5 Listopada 2010 (edytowane) Rychu - piękna Davosa! Gratuluję. Niech się dobrze nosi... sergserg - świetne Seiko w tytanie, fajnie się prezentuje. Darek-zegarek - cóż można tylko sobie westchnąć. Zegar nie do pomylenia z żadnym innym. jacjakuza - z czysto zawodowej ciekawości zapytam - a co to za oprawki leżą sobie obok Stowy? Edytowane 5 Listopada 2010 przez Degustatorr del Monsterro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #17773 Napisano 5 Listopada 2010 (edytowane) Doskonale to rozumiem. Jakiś czas temu przeglądałem oferty nowych zegarków i 320 było do kupienia za około 20.000 zł. Teraz też jest taka cena Sprawdzone,rozmawiają po Polsku,słabo ale zawsze można zapytać o szczegóły. 233 to już wydatek rzędu 33.000 zł. Ale 233 jest niesamowita. No tak ,ale jak CHF spadnie do 2,5zł to już będzie 23 tys.Mam nadzieję,że do wakacji tak będzie Kiedyś mierzyłem ten czasomierz w salonie Jansen i świetnie układa się na ręku, bardzo dobrze wygląda. Jeżeli do tego dodamy wysokiej klasy mechanizm, najbardziej praktyczne komplikacje, to na pewno zakup tego zegarka jest wart rozważenia. Z drugiej jednak strony, w cenie powyżej 30.000 zł ma też bardzo mocną konkurencję dlatego wybór prosty nie jest. Tak masz rację ,konkurencja spora.Ale jak ktoś już zapragnie Pama,to prędzej czy później będzie go miał.I nie ważne czy te z mechanizmem OPXX czy z In-house. Edytowane 5 Listopada 2010 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2601 #17774 Napisano 5 Listopada 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #17775 Napisano 5 Listopada 2010 W chronografie szczególnie powala zazdrosze ! 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach