y60 2272 #17851 Napisano 9 Listopada 2010 (edytowane) Mirosuaw ,pokażesz nieco więcej?... ja wygrzebałem dziś z archiwum, Hi-Beat'a.. Edytowane 9 Listopada 2010 przez y60 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yasiooo #17852 Napisano 9 Listopada 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1214 #17853 Napisano 9 Listopada 2010 Czy ta Orkina ma na serio 7 dniową rezerwę chodu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yasiooo #17854 Napisano 9 Listopada 2010 Gdyby tak było, to na pewno nie byłoby mnie na nią stać To kalendarz, tyle, że zamiast nazw dni tygodnia ma cyfry. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #17855 Napisano 9 Listopada 2010 Sprytne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #17856 Napisano 9 Listopada 2010 Mirek, piękne zapięcie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
otho 2 #17857 Napisano 9 Listopada 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mashun 10 #17858 Napisano 9 Listopada 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #17859 Napisano 9 Listopada 2010 A co to? fajny 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #17860 Napisano 9 Listopada 2010 A co to? fajny Beijing? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mashun 10 #17861 Napisano 9 Listopada 2010 (edytowane) Beijing S5524G - "ZunGu" (mała sekunda).Mech. automatyczny, 22 kamienie, stop sekunda, z możliwością ręcznego dokręcania. Edytowane 9 Listopada 2010 przez mashun 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #17862 Napisano 9 Listopada 2010 Juz go znalazłem. Jak z jakością takiego zegareczka ? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 27002 #17863 Napisano 9 Listopada 2010 Mirek, piękne zapięcie... Własnoręcznie niedawno polerowałem, to i pochwalić się trzeba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1214 #17864 Napisano 9 Listopada 2010 Gdyby tak było, to na pewno nie byłoby mnie na nią stać To kalendarz, tyle, że zamiast nazw dni tygodnia ma cyfry.Bardzo sprytne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mashun 10 #17865 Napisano 9 Listopada 2010 Juz go znalazłem. Jak z jakością takiego zegareczka ?Jakość bez zarzutu, naprawdę nie ma się do czego przyczepić. Zarówno wykończenie koperty, tarczy, wskazówek, indeksów jak i zdobienie mechanizmu - świetne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #17866 Napisano 9 Listopada 2010 No to nic tylko pozazdrościć tak fajnego sikorka 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #17867 Napisano 9 Listopada 2010 Dzisiaj od rana: 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3879 #17868 Napisano 10 Listopada 2010 hamilton pionier 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #17869 Napisano 10 Listopada 2010 (edytowane) hamilton pionier Pięęękny Hammi To ten z reklamy z H. Fordem? U mnie dziś powrót ulubieńca: Edytowane 10 Listopada 2010 przez Spinner 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #17870 Napisano 10 Listopada 2010 (edytowane) Jash - w tej kasie kupic ładnieszego divera - niemożliwe. Nie wiem jak z jakością - ale wzorniczo - zamaiata Sumokę. A to jedyny sensowny konkuren jaki mi przychdzi na myśl. Edytowane 10 Listopada 2010 przez Adi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #17871 Napisano 10 Listopada 2010 Jash - w tej kasie kupic ładnieszego divera - niemożliwe. Nie wiem jak z jakością - ale wzorniczo - zamaiata Sumokę. A to jedyny sensowny konkuren jaki mi przychdzi na myśl. W tej kasie i w podobnym stylu można jeszcze kupić starego divera Mido. Czy zamiata Sumokę - Candino jest prostszy i bardziej toolowaty. Jak dla mnie zupełnie inny typ divera i taki odpowiada mi bardziej. Co do jakości jest rewelacyjna i moim skromnym zdaniem Candino jest jakościowo lepiej wykonane od Sumoki, przynajmniej od tego, którego miałem. Nie ma się do czego przyczepić. Poza tym trafiłem na dobrze wyregulowany mechanizm - chodzi lepiej niż 6R15 w moim byłym Seiko. Generalnie zegarki tej samej klasy tyle, że w przypadku Candino masz 300M, a nie 200M oraz szafir z wewnętrznym AR zamiast hardlexa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #17872 Napisano 10 Listopada 2010 Klasy - tak - mi bardziej chodzilo o subiektywne odczucia estetyczne. Bardzo do mnie trafia ten model. I rzeczywiście na niebiesko mu lepiej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grucha 43 #17873 Napisano 10 Listopada 2010 Mashun, daj linka do sklepu/strony tego Beijing'a. Jaka cena ? nie udało mi się znaleźć za pomocą wyszukiwarki 0 życie jest za krótkie żyby mieć tylko jeden zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #17874 Napisano 10 Listopada 2010 (edytowane) Grucha - to sie kupuje na ichniejszym Alledrogo - zwie sie to TaoBao:-) Z bransa wychodzi jakies 300zł - zalezy za ile trafisz... Sa specjalne firmy posredniczące w zakupach... Jash - ile kosztuje ten diver? Poki co do mnie nie przemawia ale moze na zywo...? Edytowane 10 Listopada 2010 przez Spinner 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #17875 Napisano 10 Listopada 2010 Robnyc :jak na żywo ten Hamilton?na fotkach wgląda fajnie.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach