Degustatorr Noir 13 #18101 Napisano 18 Listopada 2010 Myślę, że śmiało to można nazwać zakup roku Piękny. Gratuluję Również miałem na niego ochotę, ale spóźniłem się. Zenith piękny. Gratuluję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 116 #18102 Napisano 18 Listopada 2010 a jednak! gratuluję doprawdy intrygujący, wiem coś o tym a dziś 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leo 0 #18103 Napisano 19 Listopada 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hakan 0 #18104 Napisano 19 Listopada 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanka 0 #18105 Napisano 19 Listopada 2010 Hakan - to jest Seiko Flyback od eye_lip moze? 0 Transport lotniczy (in study process).Zodiac ZO2040 on brancelet. Election Grand Prix Berne 1914 from 1945 on Hirsch Calf. Election Grand Prix - in repair. Marzenie i cel: IWC Mark XVI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #18106 Napisano 19 Listopada 2010 tancereczka Uploaded with ImageShack.us 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #18107 Napisano 19 Listopada 2010 (edytowane) foto z telefonu,320 na nowym pachu,wiadomo od kogo Edytowane 19 Listopada 2010 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #18108 Napisano 19 Listopada 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #18109 Napisano 19 Listopada 2010 Filip zmieniłes Zenith Elite Cal. 680 na tego klasyka ? Ten Elite cal. 680 jest doskonały 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Heinz_Dundersztyc #18110 Napisano 19 Listopada 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hakan 0 #18111 Napisano 19 Listopada 2010 Hakan - to jest Seiko Flyback od eye_lip moze?Tak, to ten. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #18112 Napisano 19 Listopada 2010 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #18113 Napisano 19 Listopada 2010 (edytowane) Piotrek, super glicynka Darek, jestem zakochany w tym pamie ale po ostatniej przymiarce 351 stwierdzam ze to wlasnie 351 zagosci w nadchodzacym roku u mnie na nadgarstku. EDIT : widze że pach od mistrza Pietro Edytowane 19 Listopada 2010 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #18114 Napisano 19 Listopada 2010 (edytowane) Darek, jestem zakochany w tym pamie ale po ostatniej przymiarce 351 stwierdzam ze to wlasnie 351 zagosci w nadchodzacym roku u mnie na nadgarstku. EDIT : widze że pach od mistrza Pietro To już składam gratulację .Będziesz super zadowolony.Duża różnica w ciężarze między stalą a tytanem?Miałeś 312 i 351 razem w ręku?Pach oczywiście od mistrza.jest zje...biście wykonany.Począwszy od pudełka,kończąc na szlufce Wart każdego grosika.Zrobię trochę więcej fotek i wrzucę do galerii. piotrkrakow -Glicynka zawodowa,a jak pięknie świeci,jestem pod wrażeniem.Super sikor. Edytowane 19 Listopada 2010 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #18115 Napisano 19 Listopada 2010 Miałem dzisiaj około 15 pamów na łapie Różnica między stala a tytanem dla mnie osobiscie dość duża, może nawet i zbyt duza. Nie lubie nie czuć zegara na łapie. Aczkolwiek ten brąz w 351 mnie powalił na kolana. No i pierwszy raz spotkałem się z ciepływmi słowami na temat zegarka z ust mojej małżonki, powiedziała : no ten zegarek jest naprawde rewelacyjny ! 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glint 174 #18116 Napisano 19 Listopada 2010 Miałem dzisiaj około 15 pamów na łapie Różnica między stala a tytanem dla mnie osobiscie dość duża, może nawet i zbyt duza. Nie lubie nie czuć zegara na łapie. Aczkolwiek ten brąz w 351 mnie powalił na kolana. No i pierwszy raz spotkałem się z ciepływmi słowami na temat zegarka z ust mojej małżonki, powiedziała : no ten zegarek jest naprawde rewelacyjny ! To może małżonka zezwoli na zakup Pama pod choinkę, nie będziesz się męczył z IWC czy Orisem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yasiooo #18117 Napisano 19 Listopada 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #18118 Napisano 19 Listopada 2010 To może małżonka zezwoli na zakup Pama pod choinkę, nie będziesz się męczył z IWC czy Orisem Co do zakupu pod choinke to juz zdecydowałem 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #18119 Napisano 19 Listopada 2010 Miałem dzisiaj około 15 pamów na łapie Różnica między stala a tytanem dla mnie osobiscie dość duża, może nawet i zbyt duza. Nie lubie nie czuć zegara na łapie. Aczkolwiek ten brąz w 351 mnie powalił na kolana. No i pierwszy raz spotkałem się z ciepływmi słowami na temat zegarka z ust mojej małżonki, powiedziała : no ten zegarek jest naprawde rewelacyjny ! Prawdę napisawszy ,nie widziałem 351 w realu.Nie wiem czy mają w Jansenie,muszę sprawdzić.Ale jak Cię powalił na kolana ,to już jest twój.A jeżeli dodamy słowa Szanownej Twojej Małżonki ,to tak jak napisał Glint.Kupuj na gwiazdkę .Swoją droga ,taka Żona to Skarb. 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #18120 Napisano 19 Listopada 2010 (edytowane) Gdyby jeszcze był w stali a nie w tytanie byłby to ideał. Na zakup w tym roku mnie nie stać bo musze jeszcze kupic prezent małżonce i rodzicom a lista dla mikołaja jest dość kosztowna ps daj znac jak zobaczysz 351 Edytowane 19 Listopada 2010 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #18121 Napisano 19 Listopada 2010 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2291 #18122 Napisano 19 Listopada 2010 (edytowane) O żesz Ty w mordę Świetny.Chyba mi się gust zmienia bo kiedyś bym na niego nie spojrzał Edytowane 19 Listopada 2010 przez krystekomega 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #18123 Napisano 19 Listopada 2010 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 27940 #18124 Napisano 19 Listopada 2010 Filip zmieniłes Zenith Elite Cal. 680 na tego klasyka ? Ten Elite cal. 680 jest doskonały He na razie mam oba. Jak chcesz to bierz elita, dostaniesz rabat 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #18125 Napisano 20 Listopada 2010 (edytowane) Super zegarek,gratki.Ja bym go ubrał w jakiś fajny paseczek.Napisz proszę ,jaka jest jego średnica ?pewnie koło 35mm O żesz Ty w mordę Świetny.Chyba mi się gust zmienia bo kiedyś bym na niego nie spojrzał mnie się nie zmienia od .........stu lat Gdyby jeszcze był w stali a nie w tytanie byłby to ideał. Na zakup w tym roku mnie nie stać bo musze jeszcze kupic prezent małżonce i rodzicom a lista dla mikołaja jest dość kosztowna ps daj znac jak zobaczysz 351 W poniedziałek sprawdzę jak znajdę czas.przez ten remont nie mam czasu się w ..... podrapać i nic nie mogę znaleźć Edytowane 20 Listopada 2010 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach