QuadrifoglioVerde 3889 #19351 Napisano 6 Stycznia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #19352 Napisano 6 Stycznia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #19353 Napisano 6 Stycznia 2011 Maciato - boski Mam kopertę z tarczą z podobnej Mortimy, brakuje werku i wskazówek ale cały czas mam nadzieję, kiedyś go zrobić. 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #19354 Napisano 6 Stycznia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bEEf 3 #19355 Napisano 6 Stycznia 2011 W pracy wieczorową porą: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chomior 4 #19356 Napisano 6 Stycznia 2011 0 WorldWideWatches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3889 #19357 Napisano 6 Stycznia 2011 Po południu Hami ( godzina i data nie ta bo fotka nie z dzisiaj ): Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TAG 1 #19358 Napisano 6 Stycznia 2011 @marcomartinNoooo powiem Ci, ze w kontekscie watku o Carrera 1887 to ten Hamilton wyglada bardzo atrakcyjnie i podobnie Piekny! 0 PozdrawiamTomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mapeth 1 #19359 Napisano 6 Stycznia 2011 ten Hamilton - miodzio piękny czasomierz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3889 #19360 Napisano 6 Stycznia 2011 (edytowane) @marcomartinNoooo powiem Ci, ze w kontekscie watku o Carrera 1887 to ten Hamilton wyglada bardzo atrakcyjnie i podobnie Piekny!Jest do sprzedania na bazarku a nikt go nie chce ...on sie jakoscia wykonania od Taga nie różni w ogóle.....dla mnie ta sama półka. Różnica jedynie wynika w pozycjonowaniu marek.Powiedział bym nawet że Hamilton ma bardziej wymyślną i trudniejszą do wykonania kopertę. Edytowane 6 Stycznia 2011 przez marcomartin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bzyk 0 #19361 Napisano 6 Stycznia 2011 Witam,ja całkiem nie na temat Może ma ktoś do sprzedania klamre motylkową 20mm do paska skórzanego Breitlinga? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #19362 Napisano 6 Stycznia 2011 Witam,ja całkiem nie na temat Może ma ktoś do sprzedania klamre motylkową 20mm do paska skórzanego Breitlinga? Kolego Bzyku, to będzie lepsze miejsce na Twoje zapytanie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bzyk 0 #19363 Napisano 6 Stycznia 2011 dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #19364 Napisano 6 Stycznia 2011 Dzis na moim nadgarstku dzieli i rządzi ML Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #19365 Napisano 6 Stycznia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3889 #19366 Napisano 6 Stycznia 2011 Misiek kozakuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość gosckmziz #19367 Napisano 6 Stycznia 2011 Ja dziś mam rolka (zresztą innego nie mam - jednozegarkowiec) . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirfak 4083 #19368 Napisano 6 Stycznia 2011 Dla miłośników GCo prawda nie dzisiejsze, ale dzisiaj zrzucone z aparatu 0 ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mylof 3869 #19369 Napisano 6 Stycznia 2011 Ja dziś mam rolka (zresztą innego nie mam - jednozegarkowiec) Świetny Explorer. Jest uniwersalny, po co więcej zegarków ? 0 " Nikomu nieznane tajemne serce zegara " - Elias Canetti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość gosckmziz #19370 Napisano 6 Stycznia 2011 Też tak myślę, ale chodzi mi pogłowie zmiana, na inny uniwersalny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rebciu 0 #19371 Napisano 6 Stycznia 2011 (edytowane) Ach... nieśmiało trochę jeden z moich zegarków pokarzę - zdjęcie zrobione telefonem ale następne zegarki zrobię "po Bożemu" Edytowane 6 Stycznia 2011 przez Rebciu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 292 #19372 Napisano 6 Stycznia 2011 Też tak myślę, ale chodzi mi pogłowie zmiana, na inny uniwersalny Na jaki? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość gosckmziz #19373 Napisano 6 Stycznia 2011 Nieśmiało czekam na nowego explorera II, myślę że w Bazylei prawie na pewno będzie. Miałem kiedyś już ten model i pasuje mi, jak dojdzie nowa bransoleta i zapięcie to będzie chyba super . Ale myślę też o jakimś klasyku na pasku, naszło mnie zwłaszcza na choparda L.U.C. Mark III - za tą cenę trudno o coś lepszego (jak dla mnie). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3903 #19374 Napisano 7 Stycznia 2011 (edytowane) pierwszy nabytek w nowym roku, pozazdroscilem go jakiemus Irlandczykowi na tym forum..... Edytowane 7 Stycznia 2011 przez Robnyc 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #19375 Napisano 7 Stycznia 2011 Gratuluje 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach