Klod100 40 #976 Napisano 6 Maja 2006 Yargoth, gratulacje, piękna ! Deem mówił, że kolega który sprzątnął mi ją sprzed nosa pewnie się ujawni w klubie :twisted: 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deem 1 #977 Napisano 6 Maja 2006 ech... :? :wink: (całe szczęście przyroda nie znosi próżni :twisted: ) 0 I znowu człowiek wydaje pieniądze, których nie ma, na rzeczy, których nie potrzebuje, by imponować ludziom, których nie lubi. Danny Kaye Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roberto 52 #978 Napisano 6 Maja 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #979 Napisano 6 Maja 2006 Dzięki za tę fotkę, bo uświadomiłeś mi , że koniecznie muszę kupić pasek 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roberto 52 #980 Napisano 6 Maja 2006 to może jeszcze ten 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #981 Napisano 6 Maja 2006 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: chyba pierwszy w klubie :?: Piękny :shock: 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #982 Napisano 6 Maja 2006 Fajne fotki ! A co to za pasek na seamasterze ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Shgoun #983 Napisano 6 Maja 2006 LukasS piękne Seiko! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roberto 52 #984 Napisano 6 Maja 2006 rekin Kaufmann Handmade 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #985 Napisano 6 Maja 2006 Myślałem, że pójdę dzisiaj po Hirscha Liberty, ale mi namieszałeś znowu :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roberto 52 #986 Napisano 6 Maja 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #987 Napisano 6 Maja 2006 Gratuluję Marathona. Proszę o więcej autorskich zdjęć tego cuda. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #988 Napisano 6 Maja 2006 Yargoth, gratulacje, piękna ! Deem mówił, że kolega który sprzątnął mi ją sprzed nosa pewnie się ujawni w klubie :twisted: A tam od razu sprzątnął (takie ostre słowo ) zwyczajnie wykazałem więcej determinacji Super sikory Roberto! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #989 Napisano 6 Maja 2006 Yargoth, Omega wspaniała- gratulacje! Roberto, świetne zdjęcia i super zegarki :!: :shock: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #990 Napisano 6 Maja 2006 Roberto, piękne zegarki. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 864 #991 Napisano 6 Maja 2006 Roberto gratuluje fajnych nurkow! Jak mozesz to zrob kilka zdjec Marathona. 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #992 Napisano 7 Maja 2006 No ładnie Roberto, Omega oczywiście piękna, ale hitem z racji rzadkości jest Marathon. Wrzuć trochę fotek i opisz go trochę - wymiary, odczucia subiektywne, etc. No i pokaż dekiel Marathona http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic....asc&start=0 Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #993 Napisano 7 Maja 2006 ech piękny ten Marathon :oops: a ja wczoraj dorabiałem branzolete (tym razem dałem stalową) orginalną trafiło... :oops: trafił.... do tego dziarskiego staruszka:(na zdjęciu,jeszcze oczekuje na szelki ) 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #994 Napisano 7 Maja 2006 Na niedziele GUB'ik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bsk 1 #995 Napisano 7 Maja 2006 na codzien 0 czasem cos "cyka" a czasem cos "pika" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #996 Napisano 7 Maja 2006 Wczoraj taka Doxa: Nie pokazywałem jej dotychczas. Mam ją od dawna, ale nie mogłem się zdecydować, czy robić renowację, czy nie. W końcu kazałem ją tylko lekko oczyścić i poniklować kopertę. Widać ząb czasu, ale to całkiem zgrabny zegarek i zaje..... cyka (serio, ma piękny dźwięk, chyba cieszy się, że wróciła do świata żywych ). No i kupiłem do niej ciemnobrązowego Hrscha Yak, który kosztował wiecej niż cena za Doxę i jej oczyszczenie wraz z niklowaniem :oops: . Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 317 #997 Napisano 7 Maja 2006 Doxa fajnie zrobiona- tak jak by się oglądało zabytek, przez szybę gabloty... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość DonPablo #998 Napisano 7 Maja 2006 Taki mój zegarek codzienny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #999 Napisano 8 Maja 2006 Widzę, że kolega ma Jacqes'a L. Monte Carlo. Fajny zegareczek. A Doxa wygląda super. Penie zdjęcie nie oddaje w pełni jej uroku? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #1000 Napisano 8 Maja 2006 Doxa wygląda jak weteran - nie jest zniszczona na tyle, aby bezwzględnie wymagać renowacji, ale i w formie galowej, jak widać, nie jest. Zasadniczo do sztruksowej marynarki jest OK Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach