Sąsiad 2 #22476 Napisano 4 Maja 2011 staropolskie przysłowie mówi: gość w dom, Bóg w dom 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #22477 Napisano 5 Maja 2011 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #22478 Napisano 5 Maja 2011 dziś kolorowo i pomarańczowo Uploaded with ImageShack.us 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maze123 952 #22479 Napisano 5 Maja 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #22480 Napisano 5 Maja 2011 (edytowane) A ja dziś odebrałem i dziś zrobiłem podmianę i mam mam mam Uploaded with ImageShack.us Edytowane 5 Maja 2011 przez igory76 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zero8 0 #22481 Napisano 5 Maja 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 321 #22482 Napisano 5 Maja 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #22483 Napisano 5 Maja 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #22484 Napisano 5 Maja 2011 rakieta uwielbiam tę stylistykę! 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #22485 Napisano 5 Maja 2011 A to mój nowy brzdąc Wybaczcie, niestety nie umiem robić ładnych zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #22486 Napisano 5 Maja 2011 (edytowane) Gratuluje Mariusz , w koncu doszedl .Powinni jeszcze zrobic ten sam zegarek z koperta 42mm , napewno byloby wiecej chetnych na ten model ( np. ja ) Irek Edytowane 5 Maja 2011 przez irekm 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #22487 Napisano 5 Maja 2011 Gratuluje Mariusz , w koncu doszedl .Powinni jeszcze zrobic ten sam zegarek z koperta 42mm , napewno byloby wiecej chetnych na ten model ( np. ja ) Irek Dzięki Irek . Ciekaw jestem co AP wymyśli w przyszłym roku. RO będzie obchodził 40 urodziny więc być może będzie to okazja do zaprezentowania jakiejś nowej odmiany klasyka. Co do rozmiaru koperty to faktycznie z 39 mm szału nie ma, ale mnie się właśnie bardzo podoba ta dyskrecja i umiar. Co ciekawe, bardzo szybko (jak w żadnym innym zegarku, który do tej pory miałem) udało mi się ustawić wskazówkę minutową tak, że idealnie pokrywa się z każdym indeksem, gdy sekundnik przekracza godzinę 12. Już lubię ten zegarek . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rawicz 2 #22488 Napisano 6 Maja 2011 (edytowane) W tym tygodniu bardzo często Edytowane 6 Maja 2011 przez stfraw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #22489 Napisano 6 Maja 2011 (edytowane) Tyż lotnik niby u mnie Edytowane 6 Maja 2011 przez Spinner 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 141 #22490 Napisano 6 Maja 2011 EDC :-P 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #22491 Napisano 6 Maja 2011 PowitołCo ciekawe, bardzo szybko (jak w żadnym innym zegarku, który do tej pory miałem) udało mi się ustawić wskazówkę minutową tak, że idealnie pokrywa się z każdym indeksem, gdy sekundnik przekracza godzinę 12.Huhuhu, fajno wiedzieć, że nie tylko ja mam zakrętkę na tym punkcie Przepraszam, że wczorajsze. Z rańca ubrałem to samo a czasu na nic nie było 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xaime 57 #22492 Napisano 6 Maja 2011 Dzisiaj niestety wyjątkowo Citizen Nighthawk Titanium Ładnie świeci na niebiesko Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #22493 Napisano 6 Maja 2011 eterna klasa byłem na długi weekend w Katowicach i chciałem sobie taką sprawić, ale nie było xaime - dlaczego niestety??u mnie dzisiaj tak Uploaded with ImageShack.us 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #22494 Napisano 6 Maja 2011 Powitoł Huhuhu, fajno wiedzieć, że nie tylko ja mam zakrętkę na tym punkcie Witam . No cóż, myślę że fanów dokładnego ustawiania wskazówek jest wśród nas wielu . To wrzucę jeszcze dzienne fotki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #22495 Napisano 6 Maja 2011 Mariusz, na tej pierwszej fotce widać ładnie detale tego zegarka - indeksy, fakturę tarczy, profilowanie koperty. Mimo, że nie jestem fanem designu tego akurat modelu AP, na tej fotce ten zegarek mi się podoba . Myślę, że to jeden z tych zegarów, które na żywo bardzo zyskują, a którym słabsze zdjęcia robią - mówiąc kolokwialnie - dużą krzywdę. Gratuluję . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #22496 Napisano 6 Maja 2011 Mariusz, na tej pierwszej fotce widać ładnie detale tego zegarka - indeksy, fakturę tarczy, profilowanie koperty. Mimo, że nie jestem fanem designu tego akurat modelu AP, na tej fotce ten zegarek mi się podoba . Myślę, że to jeden z tych zegarów, które na żywo bardzo zyskują, a którym słabsze zdjęcia robią - mówiąc kolokwialnie - dużą krzywdę. Gratuluję . Dzięki . Starałem się, zwłaszcza po wczorajszej fotce, która robiona na szybko i w sztucznym oświetleniu nie wyszła dobrze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #22497 Napisano 6 Maja 2011 Nooo, teraz ten zegarek WYGLĄDA Po wczorajszej fotce zwątpiłem, ale dziś znowu lubię ten zegarek Gratuluję świetnego nabytku! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #22498 Napisano 6 Maja 2011 Mariusz, gratuluję Trzy wersje kolorystyczne tarczy mi się podobają w tym zegarku, ale właśnie biała taka najbardziej purystyczna. Super! 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mike 452 #22499 Napisano 6 Maja 2011 No cóż, myślę że fanów dokładnego ustawiania wskazówek jest wśród nas wielu .Z pewnością, ja nie mogę patrzeć na zegarek gdy wskazówka nie pokrywa się idealnie z indeksem. Piękny RO, według mnie biała tarcza o wiele lepiej pasuje do tego zegarka niż czarna. U mnie na nadgarstku nadal nowy nabytek: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ambasador #22500 Napisano 6 Maja 2011 Zacny ten AP Gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach