Woytec60 144 #25251 Napisano 31 Sierpnia 2011 (edytowane) No i dojechał Lawnowerman, wielkie dzięki Edytowane 31 Sierpnia 2011 przez Woytec60 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #25252 Napisano 31 Sierpnia 2011 Bardzo ładny, gratuluję. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #25253 Napisano 31 Sierpnia 2011 Fajny Alpinist, mam chrapkę na troszkę innego. 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 144 #25254 Napisano 31 Sierpnia 2011 Dzięki, dzięki, świetny jest Jest jeszcze bransoleta, muszę przymierzyć 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
colector 736 #25255 Napisano 31 Sierpnia 2011 super!,skąd zamawiałeś alpinista? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1212 #25256 Napisano 31 Sierpnia 2011 A jeszcze lepiej gdyby był to Watch No. 1 a to tak !! A od dziś w pracy: 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 29864 #25257 Napisano 31 Sierpnia 2011 Nooo, super jest.I to jest odpowiedź dla miłośników super dokładnych kwarców, wave ceptorów i innych bateryjek.Jak widać - szczęśliwi czasu nie mierzą (z przesadną dokładnością) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #25258 Napisano 31 Sierpnia 2011 Kurcze, ten Schaumburg byłby fajny gdyby mu jakoś wyraźniej rozróżnili pełne godziny i kwadranse. Tutaj jeden rzut oka nie wystarczy. Trzeba się wczytywać w te cyfereczki 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1212 #25259 Napisano 31 Sierpnia 2011 (edytowane) Nie jest źle, kwestia przyzwyczajenia... Przyjrzyj się uważnie. No, ale wzrok trzeba mieć przynajmniej dobry Edytowane 31 Sierpnia 2011 przez TIK TAK 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3939 #25260 Napisano 31 Sierpnia 2011 Schaumburg swietny... 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #25261 Napisano 31 Sierpnia 2011 Rzeczywiście fajny ten Schamburg, jestem pod wrażeniem. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #25262 Napisano 31 Sierpnia 2011 Nie jest źle, kwestia przyzwyczajenia...Być może. Z jednej strony ergonomia jest ciężka, ale z drugiej strony to właśnie powoduje, że zegar ma niesamowity, nieprzeciętny look...Dla mnie wystarczyłoby, żeby na każdej pełnej godzinie cyfra była w innym kolorze (np czerwonym). W ten sposób, jednym rzutem oka orientowałbym się czy jestem na pełnej godzinie i/lub w którym kwadransie jestem. Taka drobna modyfikacja w samym designie niewiele by zmieniła, a może nawet byłby jeszcze fajniejszy 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3939 #25263 Napisano 31 Sierpnia 2011 (edytowane) u mnie najbardziej pancerny zegarek jaki mam Edytowane 31 Sierpnia 2011 przez Robnyc 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RUFI 76 0 #25264 Napisano 31 Sierpnia 2011 Skromnie ale czytelnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RUFI 76 0 #25265 Napisano 31 Sierpnia 2011 Fosilek,przez niektorych nie lubiany... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #25266 Napisano 31 Sierpnia 2011 (edytowane) A od dziś w pracy: Paweł, świetny!!! zabierz go proszę (jak możesz) na podstolik piątkowy. Wojtek, Seiko fenomenalne! wrzuć koniecznie więcej zdjeć! Edytowane 31 Sierpnia 2011 przez TeJot 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 29864 #25267 Napisano 31 Sierpnia 2011 U mnie 3-wskazówkowy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 144 #25268 Napisano 31 Sierpnia 2011 ... Wojtek, Seiko fenomenalne! wrzuć koniecznie więcej zdjeć! Proszę bardzo Jeśli ktoś szuka naprawdę fajnych fotek tego zegarka to koniecznie trzeba zajrzeć pod ten adres:http://www.photowatches.eu/thumbnails.php?album=511Pięć stron fantastycznych fotek, to właśnie te fotki sprawiły, że zamówiłem też bransoletę. PS super!,skąd zamawiałeś alpinista? Zegarek przyjechał aż z Australii a zamówił go dla mnie pewien bardzo sympatyczny i uczynny facet z tego forum Szedł długo ale warto było poczekać. 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1212 #25269 Napisano 31 Sierpnia 2011 Mirosuaw denerwujesz ta Stową , Te wskazówki ma nieprawdopodobne. Tomek, naturalnie przyjdę z nim na ręku, ale coś mi wypadło i sprawa mojego przybycia stoi na razie pod znakiem "?". 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 29864 #25270 Napisano 31 Sierpnia 2011 Mirosuaw denerwujesz ta Stową , Te wskazówki ma nieprawdopodobne.Najmocniej przepraszam B) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ASTRAL 5045 #25271 Napisano 31 Sierpnia 2011 U mnie to co zwykle, ale na nowym pachu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DUBHEAD 36 #25272 Napisano 31 Sierpnia 2011 I u mnie też to samo: 0 ile by nie było to i tak jest za mało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 00110010000010011001 #25273 Napisano 31 Sierpnia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #25274 Napisano 31 Sierpnia 2011 U mnie również... Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #25275 Napisano 31 Sierpnia 2011 Michał jest cudny! Zazdroszczę 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach