mihumor 0 #27001 Napisano 5 Listopada 2011 (edytowane) Dziś ładna pogoda więc błyszczy Edytowane 5 Listopada 2011 przez mihumor 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4078 #27002 Napisano 5 Listopada 2011 (edytowane) Naszło mnie dzisiaj na ruska:)Mam trochę spóźniony zapłon ...Bardzo lubię tą rakietę, ale ciągle się zastanawiam w jakim kolorze paska jest jej dobrze, ja miałem na brązie, a obecnie mam na czarnym A tu wygląda ciekawie nie wiem czy nie zmienię Edytowane 5 Listopada 2011 przez oprzemyslaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4078 #27003 Napisano 5 Listopada 2011 (edytowane) Ja dziś od rana, też po rusku bo ja zawsze po rusku Edytowane 5 Listopada 2011 przez oprzemyslaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Logos #27004 Napisano 5 Listopada 2011 Bardzo lubię tą rakietę, ale ciągle się zastanawiam w jakim kolorze paska jest jej dobrze, ja miałem na brązie, a obecnie mam na czarnym Myślę, że świetnie by wyglądała na pasku o kolorze liter skrótów nazw miesięcy i liczb dni miesiąca, czyli taki jasno szary wojskowy / stalowy. :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #27005 Napisano 5 Listopada 2011 sportowy i wyczerpujący dzień dzisiaj przed obiadem Uploaded with ImageShack.us 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #27006 Napisano 5 Listopada 2011 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz D 126 #27007 Napisano 5 Listopada 2011 Data nieaktualna, ale zegarek dziś ten 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinkowski 7 #27008 Napisano 5 Listopada 2011 sportowy i wyczerpujący dzień dzisiaj przed obiadem Uploaded with ImageShack.usKarolu, Karolu co to za model ? 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rawicz 2 #27009 Napisano 5 Listopada 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #27010 Napisano 5 Listopada 2011 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 580 #27011 Napisano 5 Listopada 2011 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4078 #27012 Napisano 6 Listopada 2011 Dzisiaj od rana świeżo zakupiona Paketa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4078 #27013 Napisano 6 Listopada 2011 Myślę, że świetnie by wyglądała na pasku o kolorze liter skrótów nazw miesięcy i liczb dni miesiąca, czyli taki jasno szary wojskowy / stalowy. :-)Niezły pomysł. Jak wymienię, to pokażę na ręku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #27014 Napisano 6 Listopada 2011 Dzisiaj od rana świeżo zakupiona Paketa Chyba była niedawno na alle bo nawet zastanawiałem się czy nie kupić... Dziś - dość często u mnie w weekend - Helson: 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bryku2 1 #27015 Napisano 6 Listopada 2011 dzisiaj lotniczo:) 0 It's not Your musicIt's not Your clothesIt's not Your favourite colourIt's Your watch that tells most about who You are!--------------------------------------------------------- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
optonica 0 #27016 Napisano 6 Listopada 2011 (edytowane) Od samiuteńkiego rana, a więc już od przeszło goziny Edytowane 6 Listopada 2011 przez optonica 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lks1984 7 #27017 Napisano 6 Listopada 2011 dziś pomarańczowo 0 World Wide Watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #27018 Napisano 6 Listopada 2011 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rawicz 2 #27019 Napisano 6 Listopada 2011 Bardzo ładny Citek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz G7900 2 #27020 Napisano 6 Listopada 2011 lks1984 jaki to dokładnie model Orienta??super kolor 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piorun 1861 #27021 Napisano 6 Listopada 2011 sergserg, Citizen super 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #27022 Napisano 6 Listopada 2011 (edytowane) Bardzo ładny Citek. sergserg, Citizen super Dzięki, to limitowany model, jeden z dwóch egzemplarzy forumowiczów (i pewnie jeden z dwóch istniejących w Polsce ).Jeszcze jedna fotka: Edytowane 6 Listopada 2011 przez sergserg 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #27023 Napisano 6 Listopada 2011 Sergserg piękny Citizen... mógłbyś czasem pomęczyć też tym czarnym Cachalotem Oba są na mojej wish liście, co do Citka jednak straciłem wszelką nadzieję ... 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #27024 Napisano 6 Listopada 2011 Na niebiesko 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #27025 Napisano 6 Listopada 2011 Witaj Irku, ile masz w nadgarstku? Widzę, że pracujesz też nad zdjęciami 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach