kemys 0 #27026 Napisano 6 Listopada 2011 Fajny ten Oriencik, zdjęcia też bardzo OK 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adambris 0 #27027 Napisano 6 Listopada 2011 Sergserg wymiatasz swoimi japońcami. Też mam do nich sentyment. 0 Casio GD-400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piorun 1861 #27028 Napisano 6 Listopada 2011 irekm, te kanciaste kształty AP robią z tego zegarka wyjątkowy, aż miło popatrzeć, kawałek porządnej kanciatej stali 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4945 #27029 Napisano 6 Listopada 2011 (edytowane) Chyba była niedawno na alle bo nawet zastanawiałem się czy nie kupić... I znowu by mnie ktoś ubiegł... A tak, właśnie przyszedł w piątek bardzo przyjemny Edytowane 6 Listopada 2011 przez oprzemyslaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 116 #27030 Napisano 6 Listopada 2011 Na niebiesko Niebieski RO genialny i basta 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arhol 41 #27031 Napisano 6 Listopada 2011 Dzięki, to limitowany model, jeden z dwóch egzemplarzy forumowiczów (i pewnie jeden z dwóch istniejących w Polsce ).Jeszcze jedna fotka: fiu fiu, na szczęście indekso-kropki mnie nie ruszają.... (wypatruje wściekłego tłumu z pochodniami i widłami) Ale niech się nosi... mi osobiście średnio ten citek do gustu przypadł. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #27032 Napisano 6 Listopada 2011 Witaj Irku, ile masz w nadgarstku? Widzę, że pracujesz też nad zdjęciami Czesc Michal Lapka 22cm . Ja z aparatem to tak jak zolnierz z karabinem , czyli zolnierz strzela a Pan Bog kule nosi. :-) 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #27033 Napisano 6 Listopada 2011 No to fajnie Ci leży ten zegarek na takiej łapie. Bierze mnie coraz bardziej 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #27034 Napisano 6 Listopada 2011 (edytowane) Niebieski RO genialny i basta Dzieki , kolega Ruski naprowadzil mnie na ten trop , dwa zegarki ktore pasuja do kazdego stroju to RO i AT @ Carlito zostaw Rolka , dozbieraj i kup AP . Bedziesz zadowolony Edytowane 6 Listopada 2011 przez irekm 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #27035 Napisano 6 Listopada 2011 zostaw Rolka , dozbieraj i kup AP . Bedziesz zadowolonyNa wszystko Irku przyjdzie czas, do AP się przekonuje systematycznie 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #27036 Napisano 6 Listopada 2011 Mi sie kiedys ten zegarek nie podobal , wiem o czym mowisz 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 116 #27037 Napisano 6 Listopada 2011 Dzieki , kolega Ruski naprowadzil mnie na ten trop , dwa zegarki ktore pasuja do kazdego stroju to RO i AT To super! Podobnie jak mnie na AT Mierzyłem niegdyś antracytowego RO, to święta racja co do uniwersalności tych dwóch zegarków. @ Carlito zostaw Rolka , dozbieraj i kup AP . Bedziesz zadowolony Coś w tych RO jest "magnetycznego" bo wszyscy do nich wracają. Także Michał, działaj 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #27038 Napisano 6 Listopada 2011 Coś w tych RO jest "magnetycznego" bo wszyscy do nich wracają. Także Michał, działaj Napewno są to wyjątkowe zegarki. Kiedyś podobnie jak Irkowi w ogóle mi się nie podobały, po czym Mariusz mnie powoli, systematycznie zaczął nimi "zarażać", i na dzień dzisiejszy jestem już na TAK, ale jeszcze nie w 100%, co myśle, że jest tylko i wyłącznie kwestią czasu. W każdym razie przed Zenithem byłem bardzo bliski zakupu diverka od AP, ostatecznie zrezygnowałem, być może popełniłem błąd, teraz chyba troszeczkę żałuje. No ale co się odwlecze... 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 116 #27039 Napisano 6 Listopada 2011 byłem bardzo bliski zakupu diverka od AP, ostatecznie zrezygnowałem, być może popełniłem błąd, teraz chyba troszeczkę żałuje. No ale co się odwlecze... Na całe szczęście takie błędy można bez wielkich konsekwencji naprawić 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #27040 Napisano 6 Listopada 2011 (edytowane) fiu fiu, na szczęście indekso-kropki mnie nie ruszają.... (wypatruje wściekłego tłumu z pochodniami i widłami) Ale niech się nosi... mi osobiście średnio ten citek do gustu przypadł. Żeby życie miało smaczek, raz ... kropeczka, raz kreseczka A poważnie, to właściwe indeksy są wyrysowane na zewnątrz tarczy, razem z godzinami dla wskazówki GMT. A że szkło jest leciutko wypukłe, to nie ma problemów z czytaniem z tych bocznych indeksów.Są także indeksy na bezelu. Te duże kropy luminovy mają za to być wyraźne w ciemnościach. W końcu to rasowy nurek, koperta wykonana z jednego kawałka, nie ma odkręcanego dekla, do środka można dostać się tylko przez szkło. Edytowane 6 Listopada 2011 przez sergserg 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #27041 Napisano 7 Listopada 2011 Michał,to kiedy następna ankieta? 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #27042 Napisano 7 Listopada 2011 Na dzień dzisiejszy nie przewiduje. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 186 #27043 Napisano 7 Listopada 2011 Komu w drogę... PSCarlito, a ta Wisła z Twojego podpisu właśnie dostała w d... od Cracowii 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4495 #27044 Napisano 7 Listopada 2011 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #27045 Napisano 7 Listopada 2011 Carlito, a ta Wisła z Twojego podpisu właśnie dostała w d... od Cracowii Cracovii. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #27046 Napisano 7 Listopada 2011 Cały czas to samo 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4945 #27047 Napisano 7 Listopada 2011 Boctok, na brązowo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
valv 2 #27048 Napisano 7 Listopada 2011 Boctok, na brązowo fajny. a ja mam takiego tylko na czarno 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #27049 Napisano 7 Listopada 2011 Zenek dostał pasek : Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2418 #27050 Napisano 7 Listopada 2011 Zenek dostał pasek :, który jakiś taki skromny, boi się wyjść z cienia... Pozdrawiam, ciągle podziwiając Twojego ZenithaTomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach