Krystian 2290 #27051 Napisano 7 Listopada 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #27052 Napisano 7 Listopada 2011 Ponudze Was troche moim zenkiem, bo strasznie mi się jednak spodobał na pasku Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #27053 Napisano 7 Listopada 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #27054 Napisano 7 Listopada 2011 Napewno są to wyjątkowe zegarki. Kiedyś podobnie jak Irkowi w ogóle mi się nie podobały, po czym Mariusz mnie powoli, systematycznie zaczął nimi "zarażać", i na dzień dzisiejszy jestem już na TAK, ale jeszcze nie w 100%, co myśle, że jest tylko i wyłącznie kwestią czasu. W każdym razie przed Zenithem byłem bardzo bliski zakupu diverka od AP, ostatecznie zrezygnowałem, być może popełniłem błąd, teraz chyba troszeczkę żałuje. No ale co się odwlecze... Michał, ja to już chyba nie dożyję tego dnia, w którym kupisz AP. Za chwilę SIHH, nowe zegarki, nowy zawrót głowy i Offshore ponownie zejdzie na drugi plan. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Cyrhla #27055 Napisano 7 Listopada 2011 Carlito gdybym kiedyś mógł przeznaczyć znaczną sumę pieniędzy na zakupy zegarkowe to z pewnością chciałbym stworzyć kolekcję na miarę twoich wyborów, każdy zegarek jaki wpada ci w łapy cholernie mi odpowiada dlatego gratuluję kolejnego pięknego egzemplarza. Pozdrawiam! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #27056 Napisano 7 Listopada 2011 Tomek, jaśniejsze zdjęcia pojawią się w galerii. Bardzo się cieszę, że Ci się podoba i również pozdrawiam. Mariusz, ze mną to nigdy nic nie wiadomo, nie nadążysz Konrad, bardzo mi miło, dziękuję i też pozdrawiam. ps dzisiaj jak widać jest dzień Zenitha - Krystian, Michał, świetne sztuki. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 142 #27057 Napisano 7 Listopada 2011 Ponudze Was troche moim zenkiem, bo strasznie mi się jednak spodobał na pasku Nudź, nudź, tego zegarka nigdy za dużo Piękny... 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #27058 Napisano 7 Listopada 2011 a mówiłem, że pasek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #27059 Napisano 7 Listopada 2011 Mariusz, ze mną to nigdy nic nie wiadomo, nie nadążysz Żeby Cię trochę zachęcić, szybka fotka z iPhone... Następnym razem zrobię porządniejsze fotki lustrzanką. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wampirek 2 #27060 Napisano 7 Listopada 2011 carlito, strasznie mi się ten Zenek podoba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #27061 Napisano 7 Listopada 2011 wlasnie nabylem (jeszcze w ochronce na bezelu i w folii: caly w stali, model 116520 co prawda jeszcze nie na reku, ale za chwile bedzie na reku wiem ze to cykadelko nie ma u wielu osob zbytniej popularnosci, ale mnie sie podoba (co w sumie jest najwazniejsze) Pozdrowionka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #27062 Napisano 7 Listopada 2011 (edytowane) Dziękuję wszystkim, bardzo mnie cieszy ten zegarek. Mariusz, kusisz - nawet do tego rozmiaru się już przekonałem Chrono-craze, kapitalna Daytona ! To nowa, czy używana? Bo albo mam coś z wzrokiem, albo widze pojedyńcze ryski... Gratuluję. Edytowane 7 Listopada 2011 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #27063 Napisano 7 Listopada 2011 Krystek, fenomenalny ten zenith 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #27064 Napisano 7 Listopada 2011 (edytowane) krystekomega fajny ,w srodku 126-6 ps dzisiaj jak widać jest dzień Zenitha no jak tak ,to tak Data nie dzisiejsza,ale ostatni na ręku. ten też nie leżakuje Edytowane 7 Listopada 2011 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #27065 Napisano 7 Listopada 2011 (edytowane) dzieki Carlito, ja Tobie rowniez gratuluje wspanialego czasomierza (jak zreszta i koledze Darkowi-zegarkowi i koledze zetore, ktorych Zetinthy rowniez sa super) Daytona jest brand new, prosto od AD (kilka godzin temu kupilem) i nie ma jakichkolwiek rysek. jesli widac cos co wyglada na ryski, to to cos jest na plastikowym zabezpieczeniu zalozonym na bezel i/lub na folii ktora oblozony jest sikor, zegarek jest nowiutki i bez rysek Pozdrowionka Edytowane 7 Listopada 2011 przez chrono-craze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adambris 0 #27066 Napisano 7 Listopada 2011 Dzisiaj same zenity. Piękne ot to. 0 Casio GD-400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #27067 Napisano 7 Listopada 2011 Dziękuję Darek, jak dla mnie Twój Zenith vintage rządzi. Piękny jest.Skoro już zacząłem to zrobię sobie tydzień bez Omegi Będzie ciężko, ale spróbuję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adambris 0 #27068 Napisano 7 Listopada 2011 Dzisiaj fakt nie na ręce ale w kieszeni. Inaczej się nie dało 0 Casio GD-400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #27069 Napisano 7 Listopada 2011 Daytona jest super , ciekawe czy zrobia ja kiedys ciut wieksza 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #27070 Napisano 7 Listopada 2011 fenomen Daytony to dla mnie jedno z bardziej niezrozumiałych zjawisk w branży - coś jak latające samoloty dla małego dziecka ...ale gratuluję serdecznie zakupu - niech się nosi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #27071 Napisano 7 Listopada 2011 ślina mi kapie na koszulę jak te opakowania Waszych nadgarstków widzę... Gratuluję gustu i znajomości tematu 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lks1984 7 #27072 Napisano 7 Listopada 2011 Dziś Invicta 0 World Wide Watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hendrix89 0 #27073 Napisano 7 Listopada 2011 Tak przez przypadek nowy nabytek:Świetny kapitalny. Ale przez niego jestem dalej od Planety. No cóż, ważne, co jest na łapce. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adambris 0 #27074 Napisano 7 Listopada 2011 Fajny ten Rise . Też myśle o podobnym plastiku na łape. Ale nie mogę się zdecydować który... 0 Casio GD-400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mavik 2 #27075 Napisano 7 Listopada 2011 Miałem, polecam, sprzedałem Wyjątkowo urodziwy g-shock. Przydaje się atomic solar + barometr. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach