Hendrix89 0 #27076 Napisano 7 Listopada 2011 Najpierw trzeba barometr i termometr skalibrować, a to wymaga chwilę zachodu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #27077 Napisano 7 Listopada 2011 Darek, jak dla mnie Twój Zenith vintage rządzi. Piękny jest.Dzięki. Ma 37mm bez koronki.W 1956 roku to był prawdziwy jumbo 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #27078 Napisano 7 Listopada 2011 Najpierw trzeba barometr i termometr skalibrować, a to wymaga chwilę zachodu Oj też się namęczyłem trochę jak u siebie ustawiałem Carlito już gratulowałem ale zrobie to jeszcze raz - piękna sztuka Darek twój Zenith również super - gratulacje. U mnie przez ponad tydzień na wakacjach codziennie - mój ukochany Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #27079 Napisano 7 Listopada 2011 Dzięki, pozazdrościć wakacji 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #27080 Napisano 7 Listopada 2011 U mnie przez ponad tydzień na wakacjach codziennie - mój ukochany Zegarek fajny, ale stadion ?... beznadzieja ! . W życiu gorszego nie widziałem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #27081 Napisano 7 Listopada 2011 (edytowane) Zegarek fajny, ale stadion ?... beznadzieja ! . W życiu gorszego nie widziałem. Oczywiście pisząc mój ukochany miałem na myśli zegarek a nie Real Madryt Kibicem Realu nie jestem po prostu byłem w Madrycie to poszedłem zobaczyć A stadion sam w sobie super Edytowane 7 Listopada 2011 przez krisp1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #27082 Napisano 8 Listopada 2011 (edytowane) Oczywiście pisząc mój ukochany miałem na myśli zegarek a nie Real Madryt Kibicem Realu nie jestem po prostu byłem w Madrycie to poszedłem zobaczyć A stadion sam w sobie super Też bym poszedł, a na murze stadionu "szprajem" namalował... Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom el sap tothom. Barca ! Barca ! Baaaarca !!! . Albo po hiszpańsku... żeby bardziej wkurzyć... Azulgrana al viento, un grito valiente. Tenemos un nombre, lo sabe todo el mundo... Barca ! Barca ! Barca ! . PS. Na razie "dziady" są na 1 miejscu w lidze . Edytowane 8 Listopada 2011 przez McIntosh 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RUSKI 4 #27083 Napisano 8 Listopada 2011 Dołączę do miłośników Zenith'a. 0 Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz G7900 2 #27084 Napisano 8 Listopada 2011 (edytowane) Ładna Invicta,bezel ma fajny kolor,jak dla mnie zalatuje PO Edytowane 8 Listopada 2011 przez Łukasz G7900 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hendrix89 0 #27085 Napisano 8 Listopada 2011 (edytowane) McIntosh, dziady to są w Katalonii i między innymi przez pewną kwestię mam opory do Seiko Ja jestem Madridista, zarejestrowany w stowarzyszeniu, gratuluję wakacji, Orisa w sumie też Btw. Jak fajnie by było kupić tego EBEL'a http://relojesdeluxe.com/2010/05/10/ebel-1911-tekton-real-madrid-el-nuevo-reloj-del-real-madrid/ A na ręce dalej Riseman i chyba jakiś czas nie zejdzie Edytowane 8 Listopada 2011 przez Hendrix89 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2306 #27086 Napisano 8 Listopada 2011 W życiu gorszego nie widziałem. To chyba na Legię wcześniej nie chodziłeś :) Też bym poszedł, a na murze stadionu "szprajem" namalował... Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom el sap tothom. Barca ! Barca ! Baaaarca !!! . Albo po hiszpańsku... żeby bardziej wkurzyć... Azulgrana al viento, un grito valiente. Tenemos un nombre, lo sabe todo el mundo... Barca ! Barca ! Barca ! .Mariusz, jakbyś napisał tak na murach stadionu to do domu byś wracał nago z tatuażem na czole i na plecach "Hala Madrid" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hendrix89 0 #27087 Napisano 8 Listopada 2011 Eee tam. Po prostu by wracał ze szprajem, tam gdzie, według światopoglądu opcja katalońska lubi najbardziej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #27088 Napisano 8 Listopada 2011 dzisiaj juz na reku (choc jeszcze gdzie-niegdzie oklejony) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #27089 Napisano 8 Listopada 2011 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #27090 Napisano 8 Listopada 2011 Chrono-craze, Daytona nigdy nie była moim szczytem marzeń, ale od jakiegoś czasu zaczyna ten zegarek do mnie gadać Zrób proszę jakąś galerie. Raz jeszcze gratuluję kultowego zegarka. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vito31 0 #27091 Napisano 8 Listopada 2011 To i ja sie pochwale zwłaszcza że dyskusja na lini Barcelona Madryt trwa. U mnie dziś Seiko zdjęcie co prawda nie z dzisiaj ale co tamVisca el Barca!!! Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #27092 Napisano 8 Listopada 2011 Dzieki Carlito, cieszy mnie ze Ci sie podoba. Daytona zawsze mi sie podobala, a juz szczegolnie zrobil ten sikor na mnie wrazenie gdy zobaczylem jak prezentuje sie on na nadgarstku u kumpla. Gdy pojechalem do AD aby sobie go kupic to sprobowalem 'na zywo' model z jasna i z ciemna tarcza i ten z ciemna wydawal sie prezentowac na nadgarstku o wiele lepiej niz egzemplarz z jasna tarcza, dlatego wybralem z ciemna. Fotki jego w celu umieszczenia ich w Galerii oczywiscie zrobie. Pozdrowionka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2306 #27093 Napisano 8 Listopada 2011 Drugi dzień tygodnia bez Omegi Zdjęcie z telefonu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bEEf 3 #27094 Napisano 8 Listopada 2011 Czarno na białym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #27095 Napisano 8 Listopada 2011 Na ręku prawie cały czas to samo czyli "tylko Seiko", ale od czasu do czasu trzeba też przewietrzyć inne łocze, żeby za bardzo się nie zasiedziały Dziś nadszedł czas na żółwika 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2418 #27096 Napisano 8 Listopada 2011 W oczekiwaniu: PozdrawiamTomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lks1984 7 #27097 Napisano 8 Listopada 2011 jaskiniowiec :cool: sorki za datę - zdjęcie z lenistwa stare 0 World Wide Watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dabbo 50 #27098 Napisano 8 Listopada 2011 Dzisiaj lotniczo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LMed 111 #27099 Napisano 8 Listopada 2011 Daytona świetna. Gratulacje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arhol 81 #27100 Napisano 8 Listopada 2011 Wow... fajny! Sam raczej zdjęć nie wklejam bo w kółko póki co citek zresztą zdjęcia kalkulatorem komórką nie są zbyt ładne... jak dorwe jakiś aparat to mu może strzele jakąś zacniejszą fotkę... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach