jazzband 2 #1226 Napisano 3 Czerwca 2006 No i ten mechanizm... Tak sobie myślę, że fajnie byłoby mieć dwa takie na ręce. Jeden żeby podziwać cyferblat a drugi aby oglądać mechanizm. Tylko te koszty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #1227 Napisano 3 Czerwca 2006 Jazzband, wystarczy jeden! Dziś popatrzę na tarczę, jutro na mechanizm :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #1228 Napisano 3 Czerwca 2006 Ładny, ładny :shock: 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #1229 Napisano 3 Czerwca 2006 Mariusz - ładny zegarek, Oczywiście można go nosić odwrotnie, ja czasem noszę w negatywie 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość panikuj #1230 Napisano 3 Czerwca 2006 czasem noszę widac właśnie - zaniedbany leży, aż się mu wskazówka na czerwone pole z tego wszystkiego nastawiła 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #1231 Napisano 3 Czerwca 2006 Panikuj, już od 14-go tak biedak stoi... Przykro się patrzy :cry: :wink: 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #1232 Napisano 3 Czerwca 2006 Panerai go wciąż terroryzuje, biedak zastraszony ma już początki choroby sierocej. A ostatnio nic, tylko się buja: w lewo, w prawo, w prawo i w lewo - i tak 800 obr/dobę :wink: 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #1233 Napisano 4 Czerwca 2006 No dobra, to ja Wam powiem (napiszę) jaki zegarek dzisiaj nosił Ronan Keating . Właśnie skończyłem oglądać galę boksu podczas której dla Nikolaja Valueva śpiewał wspomniany Keating, a na jego łapie wyczaiłem IWC Big Pilot. Zna się koleś na rzeczy . Gdybym miał wskazać czy bardziej podoba mi się Portuguese Automatic czy Big Pilot, to miałbym z tym duży problem... i chyba wybrałbym BP :roll:. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość panikuj #1234 Napisano 4 Czerwca 2006 no heretyk :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość walczy #1235 Napisano 4 Czerwca 2006 od kilku dni nieodmiennie Dugena aka Frau Konkret 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #1236 Napisano 4 Czerwca 2006 Z tej perspektywy Dugena jest :shock: Dlatego wolę zdjęcia nadgarstkowe, zamiast katalogowych. Jest świetna. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość walczy #1237 Napisano 4 Czerwca 2006 Z tej perspektywy Dugena jest :shock: Dlatego wolę zdjęcia nadgarstkowe, zamiast katalogowych. Jest świetna. dzięki, bardzo ją lubię za prostotęjest to automat oparty prawdopodobnie na japońskiej Miyocie (Miyota jest w przeszklonych odmianach które oglądałem w necie)ten niedrogi i uczciwy zegarek ciągle znajduje się w ofercie Dugeny (przed kilku laty zrezygnowano z dopisku -Matic i zmieniono napisy na tarczy)ver na paskuhttp://www.dugena.de/C12570450025FB62/vwWe...125704D00439D7Ei na bransoleciehttp://www.dugena.de/C12570450025FB62/vwWe...125704D0039D971 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #1238 Napisano 4 Czerwca 2006 Jest rewelacyjny. 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #1239 Napisano 4 Czerwca 2006 Bardzo fajna Frau Konkret to dobra ksywka 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #1240 Napisano 4 Czerwca 2006 A ja dzisiaj bardzo vintage - zegarek mojego pradziadka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #1241 Napisano 4 Czerwca 2006 Yargoth, czy ten zegarek ma na stałe zamocowany uchwyt do paska (brak teleskopów)? Jeśli tak, czy mógłbyś mi powiedzieć, gdzie kupiłeś taki pasek? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
otho 2 #1242 Napisano 4 Czerwca 2006 (...)chyba wybrałbym BPBlancpaina? :twisted: :wink:@Yargoth - trochę w stylu Lang&Heyne! Oryginalny! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #1243 Napisano 4 Czerwca 2006 @MabokTak ma na stałe, a pasek kupiłem u mojego zegarmistrza w Piekarach Śląskich za jakieś bardzo śmieszne pieniądze. @OthoNo może w takim stylu Ale co to tak naprawdę jest nie mam pojęcia, ale nie przeszkadza mi to (wazne ze dziala - czasem ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marekp 0 #1244 Napisano 4 Czerwca 2006 Yargoth, właściwie co to za zegar, super że sie zachował. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #1245 Napisano 4 Czerwca 2006 Tak jak pisałem nie wiem co to jest - na tarczy ani na werku nie ma nic co dopomogłoby w identyfikacji. A co do stanu zachowania to moj zegarmistrz musial troche nad nim popracowac zeby znowu zaczal dzialac (a i tak robi to nienajlepiej) ale warto bylo uratowac taka rodzinna pamiatke (aktualnie pracuję nad uratowaniem, a właściwie odbiciem, innego zegarka pradziadka ktory (zegarek nie pradziadek ) spoczywa w niepewnych rekach rodziny ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lob 0 #1246 Napisano 5 Czerwca 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #1247 Napisano 5 Czerwca 2006 :shock: Cuuuuuuudo! Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 861 #1248 Napisano 5 Czerwca 2006 Gratulacje, sweterek pierwsza klasa! :twisted: 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #1249 Napisano 5 Czerwca 2006 j.w :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #1250 Napisano 5 Czerwca 2006 Lob, oficjalnie witam w szeregach Gratulacje! 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach