Yaro 1 #28651 Napisano 14 Stycznia 2012 Leciwa koleżanka z Bienne Leciwa, ale urodą przewyższa te młodsze Piękna !! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
are444 0 #28652 Napisano 14 Stycznia 2012 (edytowane) Dobra, to ja coś może mało popularnego Dzisiaj przyjechał, kupiony w ciemno, ale rozwalająco piękny i dopracowany, bez żadnej skazy i niedoróbki. Póki co taka fota moja, kiepska z małpki, ale Jash obiecał, że go obfoci porządnie do galerii. Panowie przedstawiam Cimier Seven Seas Blue Marlin \ Świetny ten Cimier, sam się nad nim zastanawiałem, tylko wolę wersje na bransolecie, o taką Pozdrawiam i niech się dobrze nosi. Edytowane 14 Stycznia 2012 przez are444 0 Omega PO, Seiko FFF, Atlantic Worldmaster, Casio GW-M5600-1ER, Casio GW-9200-1ER, Casio TS-100, Glycine Airman SST 06 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #28653 Napisano 14 Stycznia 2012 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #28654 Napisano 14 Stycznia 2012 Świetny ten Cimier, sam się nad nim zastanawiałem, tylko wolę wersje na bransolecie, o taką Pozdrawiam i niech się dobrze nosi. No też o tym myślałem, ale na bransolecie to mam Aquaracera 500, a ten zegarek będzie u mnie takim bardziej eleganckim, do koszuli i marynarki. Pasek jest naprawdę świetny i to zapięcie... Ogólnie polecam bo jakość wręcz szokuje (na +)w tej klasie cenowej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yaro 1 #28655 Napisano 14 Stycznia 2012 Jaki to dokładnie model ?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #28656 Napisano 14 Stycznia 2012 dla mnie zdecydowanie na plus raczej na minus, bo w tym modelu jest tylko obsługa lokalnego sygnału radiowego, jeśli to model amerykański, to w Europie z synchronizacji radiowej nici 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinkowski 7 #28657 Napisano 15 Stycznia 2012 (edytowane) raczej na minus, bo w tym modelu jest tylko obsługa lokalnego sygnału radiowego, jeśli to model amerykański, to w Europie z synchronizacji radiowej nici to akurat jest nieprawda Zegarek sie ladnie synchronizuje i nie ma z nim zadnych problemow, a nie posiadam go od wczoraj a no i ja nie wiem czy amerykanski, Wy tak stwierdziliscie ;P ja sie nie znam Edytowane 15 Stycznia 2012 przez Marcinkowski 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dasiek7 16 #28658 Napisano 15 Stycznia 2012 Jaki to dokładnie model ?? Pozwole sobie odpowiedziec Seiko SNN231 0 " tylko Seiko " Damian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #28659 Napisano 15 Stycznia 2012 wczoraj się przyplątał to dzisiaj z rana poszedł ze mna na basen Uploaded with ImageShack.us 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #28660 Napisano 15 Stycznia 2012 to akurat jest nieprawda Zegarek sie ladnie synchronizuje i nie ma z nim zadnych problemow, a nie posiadam go od wczoraj a no i ja nie wiem czy amerykanski, Wy tak stwierdziliscie ;P ja sie nie znam Popatrzyłem do neta i faktycznie, Casio nie trzymało się jednego standardu dla Europy - w zależności od kolorystyki część modeli ma "Casio" na tarczy, a część nie. Być może te potencjalnie mniej atrakcyjne kolory szły w mniejszym wolumenie i dostawały tarcze z produkcji amerykańskiej. 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinkowski 7 #28661 Napisano 15 Stycznia 2012 A dziś koleżanka Alba 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #28662 Napisano 15 Stycznia 2012 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motorhead17 1 #28663 Napisano 15 Stycznia 2012 (edytowane) ] Edytowane 15 Stycznia 2012 przez edi17 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dico 13 #28664 Napisano 15 Stycznia 2012 @Marcinkowski gdzie można kupić taką Albę? Ładna bardzo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 42692 #28665 Napisano 15 Stycznia 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #28666 Napisano 15 Stycznia 2012 jakas Seiko mania ok 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
colector 736 #28667 Napisano 15 Stycznia 2012 (edytowane) ale fajny, jestem pod wrażeniem!Jeśli się nie myle to kwarc na kalibrze 8F56chyba rzadki okaz Edytowane 15 Stycznia 2012 przez colector 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S-3 332 #28668 Napisano 15 Stycznia 2012 Dziś pam Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcinkowski 7 #28669 Napisano 15 Stycznia 2012 @Marcinkowski gdzie można kupić taką Albę? Ładna bardzo na forumowym bazarku 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #28670 Napisano 15 Stycznia 2012 ale fajny, jestem pod wrażeniem!Jeśli się nie myle to kwarc na kalibrze 8F56chyba rzadki okaz Tak, to Alpinist SBCJ031, bardzo ciężki do trafienia (jak prawie wszystko, co dobre, od lat nie produkowany). Zobaczyłem kiedyś na zdjęciu na WUSie i wiedziałem, że kiedyś muszę znaleźć egzemplarz dla siebie . Jest na kalibrze HEQ 8F i jest zrobiony z tytanu (wypolerowanego ). 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thom 5 #28671 Napisano 15 Stycznia 2012 Świetny ten Cimier, sam się nad nim zastanawiałem, tylko wolę wersje na bransolecie, o taką Pozdrawiam i niech się dobrze nosi. Zarąbisty sekundnik! Szkoda, że 100m, ale w sumie do wanny nie potrzeba więcej Bardzo podoba mi się ten zegarek! Gratulacje dla nabywcy, wreszcie coś niebanalnego. 0 All That You Can't Live Behind Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #28672 Napisano 15 Stycznia 2012 Tak, to Alpinist SBCJ031, bardzo ciężki do trafienia (jak prawie wszystko, co dobre, od lat nie produkowany). Zobaczyłem kiedyś na zdjęciu na WUSie i wiedziałem, że kiedyś muszę znaleźć egzemplarz dla siebie . Jest na kalibrze HEQ 8F i jest zrobiony z tytanu (wypolerowanego ). imo strasznie cukierkowy 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #28673 Napisano 15 Stycznia 2012 imo strasznie cukierkowy wiem, że fajny, ale żeby od razu lizać ekran? 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #28674 Napisano 15 Stycznia 2012 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 4207 #28675 Napisano 15 Stycznia 2012 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach