carlito1 59 #28976 Napisano 23 Stycznia 2012 Ostatnio mnie coś właśnie na kajdany wzięło, a ten w Rolku to prawdziwy majstersztyk. Co do noszenia, to zależy, ale zazwyczaj mam luźno zapięty zegarek i mi zjeżdża, co w zupełności mi nie przeszkadza. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #28977 Napisano 23 Stycznia 2012 tak nosisz zegarki na bransolecie? tzn. na przegubie przed kostką ? czy to tylko do zdjęciaw/g mnie takie noszenie uniemożliwia swobodny ruch nadgarstka np przy robieniu pompek lub powoduje mocne rozciągnięcie bransoletyNosze tak kazdy zegarek i jesli jest wystarczajaco luzny pasek/bransoleta to nie odczuwam dyskomfortu, a pompki robie rowniez i nawet czesto 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #28978 Napisano 23 Stycznia 2012 Michał to ja mam jeszcze jedno pytanko, kiedyś powiedziałeś (to chyba byłeś Ty),że najlepsza bransoleta jest w Orisie. Czy bransolety Oris a Rolex są "podobne"? 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #28979 Napisano 23 Stycznia 2012 Napisałem wtedy, że najlepsza z tych zegarków, które posiadam. Ta z Rolka, to już zupełnie inna bajka 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #28980 Napisano 23 Stycznia 2012 Przepraszam,to troszku źle zrozumiałem. Myślałem,że można je jakoś "porównać" 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #28981 Napisano 23 Stycznia 2012 Michał, jak już się nacieszysz bransoletką to wrzuć go później na jakiegoś Natowca Uwielbiam Rolki na takich właśnie paskach. Gratuluję Czekam z niecierpliwością na galerię. 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #28982 Napisano 23 Stycznia 2012 (edytowane) - Edytowane 23 Stycznia 2012 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #28983 Napisano 23 Stycznia 2012 Zapewne tak zrobię, też lubię Rolki na NATO 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pulman 32 #28984 Napisano 23 Stycznia 2012 0 zegarkiclub.pl Driver ErrorThere appears to be an error with the database. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vcore 19 #28985 Napisano 23 Stycznia 2012 carlito1 jest szansa na wideo-prezentację? Piękny zegarek… długo się przekonywałem do indeksów GMT - wydawały się takie zwykłe, ale na ceramicznym bezelu prezentują się wyśmienicie 0 Lubię małe zegarki… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #28986 Napisano 23 Stycznia 2012 W sieci tego sporo, np : http://m.youtube.com/?dc=organic&source=mog&hl=pl#/watch?v=5HuBI3-HXm8 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4200 #28987 Napisano 23 Stycznia 2012 Slava - dzisiaj prawie cały dzień. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #28988 Napisano 23 Stycznia 2012 to wyszło nie najgorzej (chyba ?) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #28989 Napisano 24 Stycznia 2012 Takie smieszne V72 - ale naprawdę się zakochalem:)pozdrawiam Rafał 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablos_ 16 #28990 Napisano 24 Stycznia 2012 Nosze tak kazdy zegarek i jesli jest wystarczajaco luzny pasek/bransoleta to nie odczuwam dyskomfortu, a pompki robie rowniez i nawet czesto Ja również noszę zegarki w ten sam sposób.. Nie wyobrażam sobie ciasnej i opiętej bransolety powyżej kostki.Piękny Rolex. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dasiek7 16 #28991 Napisano 24 Stycznia 2012 Zapewne tak zrobię, też lubię Rolki na NATO Ja bym go wrzucil na jakiegos fajnego materaca 0 " tylko Seiko " Damian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #28992 Napisano 24 Stycznia 2012 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro_swatcH 1236 #28993 Napisano 24 Stycznia 2012 Nie wyobrażam sobie ciasnej i opiętej bransolety powyżej kostki. też nosiłem luźno zegarki poniżej kostki... wystarczyło jednak, że przez tydzień ponosiłem Orisa BC4 z koronką robiącą dziurę w dłoni i w kilka dni przestawiłem się na zacieśnianie zegarków powyżej kostki - zarówno topora (bc4) jak i garniturowców i bransoletkowca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #28994 Napisano 24 Stycznia 2012 Dwa dni przerwy to jednak długo... Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal84 310 #28995 Napisano 24 Stycznia 2012 W najbliższym czasie nie będzie inaczej... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3925 #28996 Napisano 24 Stycznia 2012 akuku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #28997 Napisano 24 Stycznia 2012 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość darekmp3 #28998 Napisano 24 Stycznia 2012 Ooo kurwimetr A wyżej Bruno 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 367 #28999 Napisano 24 Stycznia 2012 Właśnie się pojawił, zdjęcie na szybko komórką. Niestety bransoleta do skrócenia i pewnie porysująąąąąąąąąąąąąąąąą Tak z ciekawości, te mniejsze ogniwa przy zapięciu mają porawić komfort zapinania czy jednak nimi tez się reguluje dlugość w zależności o ile sie chce skrócić? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #29000 Napisano 24 Stycznia 2012 No w końcu, witaj w klubie Rolexów Moje najszczersze gratulację! 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach