oprzemyslaw 4083 #29801 Napisano 18 Lutego 2012 Nowy nabytek od kolegi z forum już na cieszy na łapce Zgrabna Pobieda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 516 #29802 Napisano 18 Lutego 2012 akism, gratuluję nabytku. Szczerze mówiąc, to codziennie sprawdzałem czy ktoś już go nie kupił i gdyby nie szczupłość portfela, to dziś ja wstawiałbym fotki. Mam nadzieję, że Omega będzie produkowała speedy'ego następne 50 lat, chciałbym kiedyś założyć go na łapę. Proszę o więcej fotek ;-) Wkurzyło mnie to,że tak długo leży na bazarku więc po niego pojechałem Tymbardziej,ze jest to model w którym wiele zmieniono na lepsze (szafirki,rodowany całkowicie" żelazisty" werk),w drugim obiegu ciężko go kupić.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #29803 Napisano 18 Lutego 2012 (edytowane) Michale/Carlito1 pamiętam jak kiedyś pisałeś mi o tym ,że nie ma lepszego zegarka na tzw. robocze/rekreacyjne dni - 100 % miałeś rację - weekend pod znakiem GIEZ Ciesze się, że przypadł Ci do gustu. Ja sam mam dzisiaj g-shocka na łapie Edytowane 18 Lutego 2012 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blake 4 #29804 Napisano 18 Lutego 2012 Omega rewelacja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nav 9100 #29805 Napisano 18 Lutego 2012 (edytowane) akism gratulacje, tzn zieję zawiścią ten Speedmaster to była świetna okazja, kto wie może za rok, dwa... Oby się dobrze nosił. Edytowane 18 Lutego 2012 przez nav 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #29806 Napisano 18 Lutego 2012 Gratuluję Speedmastera, bo dla mnie to na dzień dzisiejszy trzeci Speedmaster w kolejności, a dwa są ex aequo Alaska Project i 3576.50.00Współczuję Koledze Bobwoj, że musiał pozbyć się tego cacka i życzę, aby szybko mógł do niego wrócić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 516 #29807 Napisano 19 Lutego 2012 Dzieki,dziś był ze mną u znajomych na kolacji i powiem szczerze zdziwiłem się bo koledzy,którzy nie mają pojęcia o zegarkach na speediego zwrócili uwagę.Mało tego jeden z nich jest go skłonny kupić - odmówiłem Kaska to nie wszystko.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej F. 2 #29808 Napisano 19 Lutego 2012 Skoro o Speedmasterach mowa Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 516 #29809 Napisano 19 Lutego 2012 Jeżeli biała tarcza to niebieskie wskazówki i indexy - współgrają idealnie.Miałem aqua terrę w takiej kolorystyce,,piękna była. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #29810 Napisano 19 Lutego 2012 Przykleiła się 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #29811 Napisano 19 Lutego 2012 Przykleiła się Jakoś wcale mnie to nie dziwi - świetna jest 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Banan 0 #29812 Napisano 19 Lutego 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wraQ 48 #29813 Napisano 19 Lutego 2012 0 Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by dayhappy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 592 #29814 Napisano 19 Lutego 2012 (edytowane) Edytowane 19 Lutego 2012 przez kroll_czarli 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tubabi 4 #29815 Napisano 19 Lutego 2012 A u mnie na zmianę raz biało raz czarno. 0 EDOX C1 DIVER 70157 3 NIN, SEIKO SAMuRAJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #29816 Napisano 19 Lutego 2012 (edytowane) Skoro dziś dzień SEIKO to Data jutrzejsza,bo już żyję jutrzejszym dniem Edytowane 19 Lutego 2012 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #29817 Napisano 19 Lutego 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #29818 Napisano 19 Lutego 2012 Darek, niezła zmiana kierunku u Ciebie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #29819 Napisano 19 Lutego 2012 Darek, niezła zmiana kierunku u Ciebie Jak się nie ma co się lubi,to się lubi co się ma 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kierownik 117 #29820 Napisano 19 Lutego 2012 Weekend, to można poleżeć w pierzynie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #29821 Napisano 19 Lutego 2012 Data jutrzejsza,bo już żyję jutrzejszym dniem Czyżby to już jutro?! Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #29822 Napisano 19 Lutego 2012 Łooo, to się posypią jutro gratki 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #29823 Napisano 19 Lutego 2012 (edytowane) Czyżby to już jutro?! Marcin Łooo, to się posypią jutro gratki Też bym chciał . Jutro dopiero będzie zamówiony i wpłacona będzie zaliczka.Czas oczekiwania 2-3 tygodnie.Jakoś wytrzymam Edytowane 19 Lutego 2012 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Speedmaster 0 #29824 Napisano 19 Lutego 2012 (edytowane) . Edytowane 19 Lutego 2012 przez Speedmaster 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
.misha. 10 #29825 Napisano 19 Lutego 2012 Ciśnienie spada - dziś w krzemie :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach