chrono-craze 19 #32526 Napisano 7 Czerwca 2012 Uploaded with ImageShack.us Prostota w parze z jakoscia. Cudo! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #32527 Napisano 7 Czerwca 2012 Wasyl fantastyczny zegarek , podoba mi sie od dluzszego juz czasu A u mnie narazie bez zmian , nawet data sie nie zmienila Super czsomierz (no i wyglada calkiem nieostatnio do tej skory ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #32528 Napisano 7 Czerwca 2012 Bardzo ladny RT (fajna koronka, pasuje mu) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #32529 Napisano 7 Czerwca 2012 Seiko SSA003 Super jest! 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #32530 Napisano 7 Czerwca 2012 Wow! Robi wrazenie. Gdyby jeszcze zamiast rzymskich cyfr mial za markery arabskie cyfry... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dmn 9 #32531 Napisano 7 Czerwca 2012 chrono-craze Pogadaj z Pawłem to zrobi takie indeksy jakie chcesz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #32532 Napisano 7 Czerwca 2012 Super jest! +1 Świetny Seikacz za niewielkie pieniądze. 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #32533 Napisano 7 Czerwca 2012 No dopiero co zeszlem z konia a przeciez do tego te zegarki zostaly zrobione :-) Ale musialbus widziec raz mine sprzedawcy w sklepie jak przyszedlem poogladac zegarki wracajac z pracy gdzie mialem troche problemow - priceless Albo mojego kumpla w Patku I T-shirt - chlopak ma swoje zdjeca w Japonskich magazynach o tatuazach - even more priceless :-) 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 27143 #32534 Napisano 7 Czerwca 2012 Mirosuaw bardzo ladny Seiko i bardzo fajna bransoletaDzięki Tutaj więcej zdjęć tego zestawu: http://zegarkiclub.pl/forum/topic/54851-seiko-sumo/page__view__findpost__p__820173 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #32535 Napisano 7 Czerwca 2012 Piękna Carrera w czystej formie. To są złote indeksy czy tylko tak światło pada?To światło. Indeksy mają kolor srebrny. A dziś tak: 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
syczek 11 #32536 Napisano 7 Czerwca 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #32537 Napisano 7 Czerwca 2012 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomekR 2 #32538 Napisano 7 Czerwca 2012 syczek, fajna wakacyjna Velatura .. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
syczek 11 #32539 Napisano 7 Czerwca 2012 Dzięki, niestety kwarcyk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 393 #32540 Napisano 7 Czerwca 2012 Czemu niestety?Kwarce też są ok. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ASTRAL 4399 #32541 Napisano 7 Czerwca 2012 (edytowane) Dzieki Jedrzej , ale strasznie sie ten zegarek "palcuje" trzeba go w rekawiczkach uzywac . sprobuje zrobic zblizenie po dniu uzywania i wysle ci email , jak bedzie dobrze widac to o czym mowie To podeślij fotki, jak będziesz miał chwilę.Mi Reverso Squadra się bardzo podoba! Wspominałem Ci, że może w przyszłym roku na niego zapoluję. Edytowane 7 Czerwca 2012 przez ASTRAL 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #32542 Napisano 7 Czerwca 2012 Dzięki, niestety kwarcyk Nosisz za karę? 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomekR 2 #32543 Napisano 7 Czerwca 2012 Dzięki, niestety kwarcyk Fajny kwarcyk nie jest zły .. A Twój jest fajny .. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #32544 Napisano 7 Czerwca 2012 Witam po dłuższej przerwieZdjęcie z dzisiejszego kurkobrania 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #32545 Napisano 7 Czerwca 2012 Zreguly takie zeczy mnie nie ruszaja ale co bys powiedzial gdyby kazdy Ci odpisywal " f*ck you ,too " 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #32546 Napisano 7 Czerwca 2012 (edytowane) Zreguly takie zeczy mnie nie ruszaja ale co bys powiedzial gdyby kazdy Ci odpisywal " f*ck you ,too " Irek nie traktuj mojego avatara tak serio. Nie ma on obrażać ani Ciebie ani żadnego innego kolegę z forum.Po prostu jakiś czas temu usłyszałem że trzeba być skrajnym idiotą żeby kupować zegarki za ponad 10kPLN a ten palec właśnie dla tych co tak myślą Edytowane 7 Czerwca 2012 przez diesel 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shakma 0 #32547 Napisano 7 Czerwca 2012 (edytowane) pomyliłem działy Edytowane 7 Czerwca 2012 przez shakma 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morion 2157 #32548 Napisano 7 Czerwca 2012 (edytowane) Pozdrowienia znad morza. Edytowane 7 Czerwca 2012 przez Morion 0 Lubię zegarki nosić. ////// VVorldVVithoutEnd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #32549 Napisano 7 Czerwca 2012 Tak Irku chodziło mi o rozmiar od początku jednego ucha do końca drugiego. Ja mam Steinharta Aviation. W szerokości od końca jednego ucha do drugiego ma ok 56mm i jest dla mnie troszku za duży... 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #32550 Napisano 7 Czerwca 2012 (edytowane) To podeślij fotki, jak będziesz miał chwilę.Mi Reverso Squadra się bardzo podoba! Wspominałem Ci, że może w przyszłym roku na niego zapoluję. Pamietam Chodze w nim do pracy i w moim przypadku nie sprawdza sie to za cholere bo koperta wyglada fatalnie , nie nadaje sie na budowe , u Ciebie nie powinno byc z tym problemu .Fajny zegarek casualowy , z rolkiem bedzie sie uzupelnial fantastycznie . Polecam go rowniez przymiezyc wczesniej bo jest duzo wiekszy niz wskazywaly by na to rozmiary podawane w sieci irekPSRolek ceny podniosl, a ja dalej czekam na swojego Edytowane 7 Czerwca 2012 przez irekm 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach