luki2323 11 #35176 Napisano 5 Września 2012 pablo122 dziekuje za odpowiedz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bogdancz 7351 #35177 Napisano 5 Września 2012 Dziś u mnie forumowy lotnik 0 ,,Zauważyliście, że każdy jadący wolniej od nas to palant, a szybciej - szaleniec? (George Carlin) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zer0 17 #35178 Napisano 5 Września 2012 Dzis przyszedl. Przyznam, ze mialem obawy, czy sie spodoba. Niby na zdjeciach ok, ale nie do konca. Zaryzykowalem. Pierwsze wrazenie - rewelacja !! Ma w sobie to cos. Sent from my iPad using Tapatalk HD 0 just can't get enough Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parigot 1 #35179 Napisano 5 Września 2012 Witam wszystkich po wakacjach! 0 Parisien - tête de chien! - Parigot - tête de veau! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #35180 Napisano 5 Września 2012 Ja jakiś czas temu wrzuciłem swojego Monstera na ten sam pach To też Reda? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meinard 4436 #35181 Napisano 5 Września 2012 Dziś u mnie forumowy lotniko rety... wspaniale wygląda, i jeszcze na tym pasku. taki był w zestawie, czy to jakiś custom? nawet nie wiedziałem że ta forumowa limitka taka ładna wyszła. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1662 #35182 Napisano 5 Września 2012 Klocek.Lubię go... Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #35183 Napisano 5 Września 2012 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mylof 3869 #35184 Napisano 5 Września 2012 Hour Vision : 0 " Nikomu nieznane tajemne serce zegara " - Elias Canetti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuba91 0 #35185 Napisano 5 Września 2012 Dzien dobry wszystkim, Jestem tu nowy i oto moje pierwsze zdiecie mojego urodzinowego zegarka, bransoleta przyszla dopiero wczoraj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1662 #35186 Napisano 5 Września 2012 mylof bardzo , bardzo fajna Omega. Gratuluję! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bogdancz 7351 #35187 Napisano 5 Września 2012 o rety... wspaniale wygląda, i jeszcze na tym pasku. taki był w zestawie, czy to jakiś custom? nawet nie wiedziałem że ta forumowa limitka taka ładna wyszła. Paski zamawialiśmy u PATTINIEGO, robione na rozmiar nadgarstka. Oryginalny też jest fajny, ale na mnie trochę za mały 0 ,,Zauważyliście, że każdy jadący wolniej od nas to palant, a szybciej - szaleniec? (George Carlin) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parigot 1 #35188 Napisano 5 Września 2012 Kuba91 moje gratulacje! W końcu to mój prezent.. Ps. Rob lepsze zdjęcia na przyszłość! 0 Parisien - tête de chien! - Parigot - tête de veau! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #35189 Napisano 5 Września 2012 Zetore fajny Glashutte, jak wrażenia? Czemu ten a nie inny model? 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #35190 Napisano 5 Września 2012 Bartek gratuluję AP ! Jest niesamowity !Michał - Rolex powala ! Gratulację Panowie ! 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #35191 Napisano 5 Września 2012 Dzisiaj w pracy i po pracy było tak: 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rohi 999 #35192 Napisano 5 Września 2012 Nie no, po pracy Maro było o wiele "okazalej" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #35193 Napisano 5 Września 2012 Dokładnie. Praca to środek, a nie sens w życiu 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #35194 Napisano 5 Września 2012 Zetore fajny Glashutte, jak wrażenia? Czemu ten a nie inny model? taki się nawinąłszukałem Uniona chrono z taką datą ale jakoś bez przekonania, za elegancki. ten ma idealny rozmiar, "pilotowy" charakter a to lubię. fajnie, że ma tryt zamiast lumy. już nie świeci ale będzie się pięknie starzał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1191 #35195 Napisano 5 Września 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mylof 3869 #35196 Napisano 5 Września 2012 mylof bardzo , bardzo fajna Omega. Gratuluję! Dziękuję . 0 " Nikomu nieznane tajemne serce zegara " - Elias Canetti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #35197 Napisano 6 Września 2012 Miało być coś innego, ale to był impuls Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blut 635 #35198 Napisano 6 Września 2012 Czy ta Omega nie jest trochę jakby swatchowata 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #35199 Napisano 6 Września 2012 Czy ta Omega nie jest trochę jakby swatchowata Jeśli już to Swatche mogą być trochę "dynamicowate". Swoją drogą osobiście uważam, że ze względu na różnorodność kolorów tarczy, specyficznego mocowania paska lub bransolety i niewygórowanej ceny Omega Dynamic była na przełomie lat 60-tych i 70-tych w świecie zegarków takim właśnie Swatchem - Omegą dla każdego, więc jest troszkę racji w tym co mówisz.Pozdrawiam 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #35200 Napisano 6 Września 2012 Michał - Rolex powala ! Trudno się z tym nie zgodzić Na żywo jest jeszcze ładniejszy, strasznie go lubię, ma w sobie magię 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach