@rtur 9 #37101 Napisano 28 Października 2012 Dziś nowy nabytek,który zastąpił IWC portugiese.Dla mnie ten zenek to piękny zegarek.. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.usTen Zenek to zdecydowanie piękny zegarek i to nie tylko dla Ciebie! Mechanizm zapiera dech , a tarcza ...nie mogę się napatrzeć. Cudo i do tego niebieskie! 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #37102 Napisano 28 Października 2012 gratuluje Zenitha...kawał zegarmistrzostwa za tak niewygórowane pieniążki. Pamiętam jak go widziałem pierwszy raz w Bazylei - byłem zachwycony. Potem zachwyt nieco zelżał - świetny zegarek, ale coś mi w nim nie pasuje, tylko nie wiem co 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machlo 7547 #37103 Napisano 28 Października 2012 0 FS: Zenith A384 | Grand Seiko SBGX093 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 396 #37104 Napisano 28 Października 2012 Dzięki ,jak na tę chwilę jestem w fazie "zauroczenia" i żaden negatyw dot tego modelu jakoś mi się na usta nie ciśnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 72 #37105 Napisano 28 Października 2012 Dziś nowy nabytek,który zastąpił IWC portugiese.Dla mnie ten zenek to piękny zegarek.. Uploaded with ImageShack.us cudo! ładniejszy od purtugalczyka! i nie ma swojego parnisa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #37106 Napisano 28 Października 2012 akism - gratulacje. piękny jest 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #37107 Napisano 28 Października 2012 El Primero, jak zwykle i nie tylko w przypadku Akisowego, ... WYMIATA !!! U mnie niedziela w domu: 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wierny 13 #37108 Napisano 28 Października 2012 Piękny Zenith pozytywnie zazdroszczę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #37109 Napisano 28 Października 2012 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #37110 Napisano 28 Października 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #37111 Napisano 28 Października 2012 Zenith Akisma bardzo ladny lepszy wybor niz taki bezwyrazisty IWC , natomiast zielony sub w ogole do mnie nie gada , nie trafia w moj gust Wyglada tez ze sie chyba rynek tym modelem nasycil bo jeszcze kilka miesiecy temu nie mozna bylo go kupic a teraz widze je dostepne wszedzie . 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #37112 Napisano 28 Października 2012 Tez nabyles Rolka? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1662 #37113 Napisano 28 Października 2012 W Polsce na Suba czekasz do 3 miesiecy. Rabaty tez max 8-10% bo sami mowia ze popyt przewyzsza podaz. Jak jakis czas temu dzwonilem do Berlina bo przed zakupem chcialem przymierzyc to nie mieli w zadnym z 4 salonow do ktorych dzwonilem. Staszek tez mial problem zeby go zalatwic ale z pomoca przyszedl forumowy kolega watch lux ;-) Wiec nie jest tak kolorowo. Ja osobiscie jestem zauroczony tym zegarem ( no moze poza lupka). Zaluje ze tak pozno spojrzalem w strone Rolka. Przy takiej masowie taka jakosc, szok. Po tygodniu noszenia zegar spieszy sie 1sek!!!Zielony Rolek tez do mnie nie przemawia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #37114 Napisano 28 Października 2012 Dziś nowy nabytek,który zastąpił IWC portugiese.Dla mnie ten zenek to piękny zegarek.. Łoooo matko jaki fajowy Gratuję,niech się nosi. A gdzie napis "El Primero" ? 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 396 #37115 Napisano 28 Października 2012 Łoooo matko jaki fajowy Gratuję,niech się nosi. A gdzie napis "El Primero" ? Napis jest ale na deklu.. Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #37116 Napisano 28 Października 2012 Napis jest ale na deklu.. Uploaded with ImageShack.usNa deklu i wachniku widać,ale czemu zniknął z tarczy? 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 396 #37117 Napisano 28 Października 2012 Na deklu i wachniku widać,ale czemu zniknął z tarczy? Wstarszej wersji napis na tarczy był pod logo firmy..Mój jest z 2011r .. Fotka z napisem Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1623 #37118 Napisano 28 Października 2012 Ostatnio ulubieniec 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #37119 Napisano 28 Października 2012 Wstarszej wersji napis na tarczy był pod logo firmy..Mój jest z 2011r ..W nowszej wersji ,Zenith zrezygnował z napisu na tarczy ? Dziwne te zmiany.Ale co tam ,zegarek kapitalny.Jeszcze raz gratuluję. 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawwd 470 #37120 Napisano 28 Października 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meinard 4467 #37121 Napisano 28 Października 2012 Moja ulubiona wersja Aqua Terry, prześliczna. Można liczyć na jakąś galerię? Uwielbiam ten model. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcfly 5 #37122 Napisano 28 Października 2012 Fajny Bląkpę- rewelacyjnie to wyszło. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amas 1 #37123 Napisano 28 Października 2012 Mój nowy telewizor: napędzany 7750 top grade; ciekawe, czy Mido coś tam dodało od siebie (poza grawerem), skoro nazwali to kalibrem 1320? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #37124 Napisano 28 Października 2012 Mido niezły zegarek . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 396 #37125 Napisano 28 Października 2012 Ciekawe to mido,wg mnie powinni dopasować do niego jakąś bransoletę..Swego czasu miałem 2-3 modele tej marki i jak pamiętam relacja cena -jakość była super.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach