primabaleron 1175 #37351 Napisano 4 Listopada 2012 Zetore ! I Ty mi kazałeś jakieś galerie robić !!?? 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #37352 Napisano 4 Listopada 2012 dzięki wszystkim za dobre recenzje:) dodam jeszcze jedną Zetore ! I Ty mi kazałeś jakieś galerie robić !!?? Twoje zegarki się obronią 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yenjay 660 #37353 Napisano 4 Listopada 2012 Putin gwarantuje 0 Pozdrawiam. Jedrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #37354 Napisano 4 Listopada 2012 moja Młoda się wciąga w zegarkowy biznes a że jeszcze sobie nie założyła konta... prawie jak Monaco Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablos_ 16 #37355 Napisano 4 Listopada 2012 Mnie się podoba ten HUBLOT, a muszę powiedzieć, że nie często podobają mi się szkieletory!! Może dziwny jestem, ale mnie również się podoba. Nigdy nie lubiłem szkieletorów, ale ten Hublot ma coś w sobie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #37356 Napisano 4 Listopada 2012 Ja tam Hubloty lubię,może nie koniecznie ten ale...Co prawda nie wiedziałem na żywo. 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 348 #37357 Napisano 4 Listopada 2012 moja Młoda się wciąga w zegarkowy biznes a że jeszcze sobie nie założyła konta... prawie jak Monaco Pozdrawiam, Gratulacje, za parę lat będziemy mieli drugie pokolenie wychowane na KMZiZ 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #37358 Napisano 4 Listopada 2012 Genialny ten Hublot! Miło widzieć wreszcie współczesny i jednocześnie dobry design. Jeden najciekawszych zegarków które w tym temacie widziałem, a już napewno w przeciągu ostatnich miesięcy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #37359 Napisano 5 Listopada 2012 Akis mysle ze przeglad tego zegarka bedzie Cie kosztowal okolo 0 pln 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #37360 Napisano 5 Listopada 2012 MO 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #37361 Napisano 5 Listopada 2012 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 6381 #37362 Napisano 5 Listopada 2012 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b4rt 8 #37363 Napisano 5 Listopada 2012 Monaco Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #37364 Napisano 5 Listopada 2012 poprostu czas Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #37365 Napisano 5 Listopada 2012 Przepiękne Monaco, uwielbiam ten zegarek 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #37366 Napisano 5 Listopada 2012 (edytowane) monaco piekny jedno z pierwszych miejsc na mojej wish-liście a u mnie było tak wczoraj a dziś Seiko SARB 001 niestety nie mam zdjęcia Edytowane 5 Listopada 2012 przez igory76 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysiek29 0 #37367 Napisano 5 Listopada 2012 U mnie pod kolor koszuli... 0 pozdrawiamKrzysiek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlamfajer 32 #37368 Napisano 5 Listopada 2012 Świetna ta Rakieta 24.A u mnie dzisiaj gigant od Steinharta. 0 [wysłane z mojego Atari 65XE] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mylof 3869 #37369 Napisano 5 Listopada 2012 0 " Nikomu nieznane tajemne serce zegara " - Elias Canetti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kierownik 117 #37370 Napisano 5 Listopada 2012 Skromnie i estetycznie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kfgz 3 #37371 Napisano 5 Listopada 2012 (edytowane) Mylof, Omega jak zwykle obłędna Jaki ma numer referencyjny? Edytowane 5 Listopada 2012 przez kfgz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #37372 Napisano 5 Listopada 2012 ...w ramach podtrzymania 'powrotu do korzeni' 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #37373 Napisano 5 Listopada 2012 Fajnie wyglada ten zegarek na nato 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jslanina 71 #37374 Napisano 5 Listopada 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #37375 Napisano 5 Listopada 2012 Fajnie wyglada ten zegarek na natoBradzo fajnie. Moim zdaniem wyglada znacznie lepiej-a-przynajmniej-tak-samo-fajnie jak na bransolecie. Ja juz koledze Zetore napisalem, przy okazji chwalenia jego SUB-a ND, ze predzej czy pozniej rowniez i on wrzuci swojego na NATO (chociaz zaklinal sie on ze nie, ale zobaczymy jak zaspiewa po zakupie nastepnego SUB-a, gwarantowane ze predzej czy pozniej zmieni zdanie i ten jego obecny wyladuje na jakim NATO, jestem tego [prawie]pewien, to tylko kwestia czasu ). Nie jeden zaklinal sie ze NATO-nylonow nie lubi i ze do rolkow-ND one nie pasuja i ze tylko bransoleta do nich pasuje, po jakims jednak czasie wszyscy (ci ktorych znam ktorzy posiadaja te rolki) powrzucali swoje SUB-yND na NATO-nylony i ani mysla powrocic do bransolet 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach