akism 260 #39601 Napisano 24 Grudnia 2012 Guub masz sporo ciekawych stylistycznie zegarków-trafiają w mój gust. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #39602 Napisano 24 Grudnia 2012 (edytowane) Edytowane 24 Grudnia 2012 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 260 #39603 Napisano 24 Grudnia 2012 Widzę ,że już "na elegancko" ...Mała rzecz a cieszy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quub 48 #39604 Napisano 24 Grudnia 2012 Dzięki Akism. Wpadnij kiedyś na jakieś spotkanie naszego łódzkiego podstolika. 0 Kuba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 260 #39605 Napisano 24 Grudnia 2012 Zapominam śledzić wątek spotkań..Byłbym wdzieczny za jakieś info o najbliższym.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quub 48 #39606 Napisano 24 Grudnia 2012 Nie ma sprawy, dam Ci znać. 0 Kuba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #39607 Napisano 24 Grudnia 2012 Widzę ,że już "na elegancko" ...Mała rzecz a cieszy Jeszcze nie, narazie w stroju codziennym. Wesołych Świąt chłopaki ! 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2005 #39608 Napisano 24 Grudnia 2012 FC kupiony w czerwcu, ale dziś debiutuje 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #39609 Napisano 24 Grudnia 2012 FC klasyka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturzbsk 3981 #39610 Napisano 24 Grudnia 2012 świąteczny prezent Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #39611 Napisano 24 Grudnia 2012 świąteczny prezent Uploaded with ImageShack.usBardzo fajna Glicynka. Wszystkim Wesolych Swiat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #39612 Napisano 24 Grudnia 2012 Myślę, że gdybyś umieścił ciekawą recenzję Twojego/ich zegarka/ków połączoną z historią nabycia czy inną ciekawostką z nim związaną (mało jest na forum zegarków z funkcjami żeglarskimi, więc temat wart szerszego omówienia) zyskałbyś zainteresowanie o wiele większe niż wklejenie bez słowa komentarza zdjęć w tym wątku.Otóż to, dokładnie. @goral666, widziałem Twojego Skippera. Pamiętam go bardzo dobrze. Problem w tym, że widziałem go tylko w tym wątku (wybacz że nie zrobiłem wtedy "Och i Ach" bo w sumie rzadko to robię), a wątek ten jest bądź co bądź mało merytoryczny. Szczerze mówiąc liczyłem, że może założysz własny wątek na temat tego zegarka. Opowiesz nam coś o nim. Wyjaśnisz na czym polega działanie jego specyficznych funkcji. Wtedy na pewno zegarek nie przeszedłby bez echa. Coś byśmy się nauczyli. Bo ja na przykład nie mam zielonego pojęcia, na czym polega działanie tych funkcji Mówisz że chyba przestaniesz się udzielać na forum. No ale epizodyczne pokazanie zegarka w "jaki zegarek masz na ręku", to co to za udzielanie się?Opowiedz nam więcej o swoich zegarkach! 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #39613 Napisano 24 Grudnia 2012 To na dzisiejszy wieczor..I solennie obiecuje nie zabierac glosu podczas obrad"Forumowej Mensy"-od dzis tylko patrze i sie ucze...Wesolych Świat i zegarkowych prezentow.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq891 38 #39614 Napisano 24 Grudnia 2012 Wybaczcie, że monotematycznie ale bardzo się polubiliśmy Wesołych Świąt dla Was wszystkich, spełnienia wszystkich marzeń (nie tylko zegarkowych) i dużo radości z życia Bartek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #39615 Napisano 24 Grudnia 2012 Jeszcze jedna fotka porównawcza z braciszkiem 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #39616 Napisano 24 Grudnia 2012 Michał nie ma to jak bransoleta . Nowy AP wygląda bajecznie . 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@rtur 9 #39617 Napisano 24 Grudnia 2012 Jeszcze jedna fotka porównawcza z braciszkiem Oba ładne, ale jeden ładniejszy . Gratuluję i Wesołych Świąt wszystkim kolegom z forum. Radości z pasji ! 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Breitling 10 #39618 Napisano 24 Grudnia 2012 quub co to za seiko? Jaki nr referencyjny? Chcę go mieć 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptakug 181 #39619 Napisano 24 Grudnia 2012 Biały ładniejszy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #39620 Napisano 24 Grudnia 2012 (edytowane) FC kupiony w czerwcu, ale dziś debiutuje Piekne wskazowki ma ten czasomierz, bardzo mi sie podobaja. Gdyby jeszcze tylko mial ten zegarek zamiast tych rzymskich cyfr (ktore zupelnie mi sie nie podobaja) indeksy w postaci arabskich cyfr, a konkretnie takich jakie widzialem na jednym z zegarkow prezentowanych tu i owdzie przez bodajze -- jesli sie nie mylle -- kolege eye-lip-a, jak i gdyby mial cala tarcze gladka, to czasomierz ten bylby perfect. Wesolych Swiat Edytowane 24 Grudnia 2012 przez chrono-craze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morion 2151 #39621 Napisano 24 Grudnia 2012 quub co to za seiko? Jaki nr referencyjny? Chcę go mieć Pozwolę sobie odpowiedzieć: sarb033 wersja czarna sarb035 wersja biała. 0 Lubię zegarki nosić. ////// VVorldVVithoutEnd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral666 2 #39622 Napisano 24 Grudnia 2012 Otóż to, dokładnie. @goral666, widziałem Twojego Skippera. Pamiętam go bardzo dobrze. Problem w tym, że widziałem go tylko w tym wątku (wybacz że nie zrobiłem wtedy "Och i Ach" bo w sumie rzadko to robię), a wątek ten jest bądź co bądź mało merytoryczny. Szczerze mówiąc liczyłem, że może założysz własny wątek na temat tego zegarka. Opowiesz nam coś o nim. Wyjaśnisz na czym polega działanie jego specyficznych funkcji. Wtedy na pewno zegarek nie przeszedłby bez echa. Coś byśmy się nauczyli. Bo ja na przykład nie mam zielonego pojęcia, na czym polega działanie tych funkcji Mówisz że chyba przestaniesz się udzielać na forum. No ale epizodyczne pokazanie zegarka w "jaki zegarek masz na ręku", to co to za udzielanie się?Opowiedz nam więcej o swoich zegarkach!dzieki za te słowa, pi świętach postaram się coś zapodać, a terazWesołych Świąti bogatego w zegarkowe prezenty Mikołaja. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral666 2 #39623 Napisano 24 Grudnia 2012 Otóż to, dokładnie. @goral666, widziałem Twojego Skippera. Pamiętam go bardzo dobrze. Problem w tym, że widziałem go tylko w tym wątku (wybacz że nie zrobiłem wtedy "Och i Ach" bo w sumie rzadko to robię), a wątek ten jest bądź co bądź mało merytoryczny. Szczerze mówiąc liczyłem, że może założysz własny wątek na temat tego zegarka. Opowiesz nam coś o nim. Wyjaśnisz na czym polega działanie jego specyficznych funkcji. Wtedy na pewno zegarek nie przeszedłby bez echa. Coś byśmy się nauczyli. Bo ja na przykład nie mam zielonego pojęcia, na czym polega działanie tych funkcji Mówisz że chyba przestaniesz się udzielać na forum. No ale epizodyczne pokazanie zegarka w "jaki zegarek masz na ręku", to co to za udzielanie się?Opowiedz nam więcej o swoich zegarkach!poza tym sądzę , że Wy wiecie o zegarkach wszystko, zaskoczyło mnie szczególnie, nawet takich mało popularnych jak np.Aquatimer King Cuda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral666 2 #39624 Napisano 24 Grudnia 2012 poza tym sądzę , że Wy wiecie o zegarkach wszystko, zaskoczyło mnie szczególnie, nawet takich mało popularnych jak np.Aquatimer King Cudaoczywiscie błądAqunautic 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1662 #39625 Napisano 24 Grudnia 2012 Tak na przyszłość, posty możesz edytować... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach